ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ανανεωμένη και ενισχυμένη θα παρουσιασθεί η Μακρινίτσα

ανανεωμένη-και-ενισχυμένη-θα-παρουσι-498280

Σε μεταγραφικό οργασμό βρίσκονται στην ομάδα της Μακρινίτσας. Ο προπονητής, Γιώργος Γάτος, σε συνεργασία με τη διοίκηση του Βασίλη Κανάβα ήρθαν σε συμφωνία με έξι ποδοσφαιριστές προκειμένου αυτοί να φορούν τη φανέλα της ομάδας τη νέα χρονιά. Ο λόγος για τον Παναγιώτη Σωτηρίου που αποκτήθηκε από το Ορμίνιο, όπως επίσης και ο Γρηγόρης Μπίλος, το Φίλιππο Μπίλο από τη Β’ ΠΑΕ του Ολυμπιακού Βόλου, τον Πέτρο Πέτρου από τη Δάφνη, το νεαρό τερματοφύλακα από το Σαρακηνό και στέλεχος των μικτών ΕΠΣΘ Αντώνη Βλαχόπουλο, και το Σταύρο Καρυοφύλλη από το Ρήγα Φεραίο Κισσού.
Αυτές οι μεταγραφές σε συνδυασμό με τις επιστροφές των Πάρη Σαρακατσάνου και Άκη Κανάβα από το στρατό, αλλά και του Α. Καποδίστρια από τραυματισμό, κατατάσσουν την ομάδα της Μακρινίτσας ως ένα πολύ αξιόμαχο σύνολο το οποίο και τη νέα χρονιά θα αποτελέσει ένα δυσκολοκατάβλητο αντίπαλο για οποιονδήποτε.
Να σημειωθεί πως η διοίκηση της ομάδας βρίσκεται και σε συζητήσεις με επιθετικό, ο οποίος κατά το παρελθόν είχε αγωνιστεί και σε επαγγελματικές κατηγορίες. Όσον αφορά το θέμα του γηπέδου, η Μακρινίτσα θα δηλώσει ως έδρα το γήπεδο «Καζανάκι» ωστόσο με τη συνένωση των Δήμων, ευελπιστούν να χρησιμοποιήσουν το γήπεδο της Πορταριάς που έχει σαφώς καλύτερο αγωνιστικό χώρο με χορτάρι και δεν είναι ξερό όπως το «Καζανάκι».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου