ΑΘΛΗΤΙΚΑ

«Αγγίζει» Τριχιά η Νίκη

αγγίζει-τριχιά-η-νίκη-496166

Μια ανάσα από την απόκτηση του Γιώργου Τριχιά φαίνεται πώς βρίσκεται η ΠΑΕ Νίκη Βόλου, που επανήλθε με βελτιωμένη οικονομική πρόταση για τον έμπειρο επιθετικό. Μάλιστα ο Βολιώτης στράικερ φαίνεται πως σε γενικές γραμμές είναι ικανοποιημένος από τα όσα του υποσχέθηκε η διοίκηση, αλλά περιμένει και το επίσημο από τα χείλη του Στράτου Γιδόπουλου.
Οι πληροφορίες λένε πώς ο ποδοσφαιριστής είναι κοντά, αλλά τίποτα δεν μπορεί να θεωρηθεί σίγουρο. Ο Δημήτρης Ιωαννίδης ήταν ο άνθρωπος που επικοινώνησε εκ νέου μαζί του και του έκανε μια καλύτερη στους οικονομικούς όρους πρόταση από την προηγούμενη. Ο Τριχιάς περιμένει το Στράτο Γιδόπουλο να ανάψει το πράσινο φως για την απόκτηση του. Αν ο έμπειρος παράγοντας δεν επικοινωνήσει με τον παίκτη για να συζητήσει τις λεπτομέρειες και να κλείσει η μεταγραφή δεν μπορεί να υπάρξει κάτι δεδομένο. Ο Γιώργος Τριχιάς συνεχίζει να καθυστερεί την απάντηση του στα Χανιά που τον θεωρούσαν σίγουρο και μέχρι αύριο που έχει υποσχεθεί ότι θα αναχωρήσει για την Κρήτη, υπάρχει νέο περιθώριο για την οριστικοποίηση της μεταγραφής του. Αν κάτι τέτοιο όμως δε γίνει και δεν προκύψει η τελική συμφωνία, τότε ο παίκτης θα φύγει για να συνεχίσει την καριέρα του στα Χανιά.
Εν τω μεταξύ, νέα επαφή υπήρξε με τον Άκη Πέτρου. Με τον ποδοσφαιριστή επικοινώνησε ο μεγαλομέτοχος της ομάδας, ωστόσο δεν έγινε ακόμη το ραντεβού μεταξύ των δύο πλευρών για να γίνει προσπάθεια να γεφυρωθεί το χάσμα στο οικονομικό και να βρεθεί η χρυσή τομή, ώστε να δώσουν οι δύο πλευρές τα χέρια. Ο Πέτρου περιμένει να βρεθεί με το Γιδόπουλο στην Αθήνα, αλλά παράλληλα βιάζεται να «κλείσει» το θέμα της επόμενης ομάδας του, καθώς υπάρχουν προτάσεις που ίσως χαθούν αν καθυστερήσει περισσότερο. Το γεγονός ότι περιμένει τη Νίκη εμπεριέχει ρίσκο και ίσως μέσα στο Σαββατοκύριακο ξεκαθαρίσει και το δικό του θέμα. Ο Γιδόπουλος θεωρεί πολύ καλή περίπτωση τον υψηλόσωμο αμυντικό για να θωρακίσει τα μετόπισθεν και οι επαφές αναμένεται να προχωρήσουν, εκτός αν βρεθεί κάτι πολύ καλύτερο στην πορεία, που να αποτελεί ευκαιρία και η περίπτωση του εγκαταλειφθεί. Στα συν όμως του Πέτρου είναι ότι έχει φορέσει και στο παρελθόν την φανέλα της Νίκης, είναι αγαπητός στους φιλάθλους και γνωρίζει πρόσωπα και καταστάσεις στη Νέα Ιωνία, ώστε να μη χρειαστεί χρόνο προσαρμογής.
Από ‘κει και πέρα, καμία νέα επαφή δεν υπήρχε με το Γιάννη Τσάγγαρη και επομένως δεν καταγράφηκε και καμία εξέλιξη για την περίπτωση του Βολιώτη μέσου. Αυτό βέβαια δε σημαίνει ότι οι διοικούντες την ΠΑΕ τον έχουν αποκλείσει από τις επιλογές τους για τη νέα χρονιά. Πάντως, υπάρχει εμπόδιο στην ολοκλήρωση της μεταγραφής του από την στιγμή που ο ποδοσφαιριστής συνδέεται με συμβόλαιο με την Αναγέννηση Καρδίτσας. Υπάρχει βέβαια διάθεση επιστροφής του παίκτη στη Νίκη, αλλά όλα τα ενδεχόμενα είναι ανοιχτά για την περίπτωση του.
Καμία εξέλιξη δεν υπάρχει και στο θέμα του έμπειρου αμυντικού Βαγγέλη Στουρνάρα. Ο παίκτης τα έχει βρει σχεδόν σε όλα με την κυανόλευκη ΠΑΕ και εκφράζει την αισιοδοξία του ότι δε θα χαλάσει η συμφωνία. Το μόνο που απομένει είναι να συμφωνηθεί ο διακανονισμός για την καταβολή των χρημάτων που είναι να πάρει. Ο παίκτης περιμένει να κληθεί για να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο και να αποτελέσει και επίσημα ποδοσφαιριστή της Νίκης Βόλου.
Από κει και πέρα την κυανόλευκη ΠΑΕ συνεχίζουν να απασχολούν ο επιθετικός Θωμάς Μακρής, ο μέσος Άγγελος Διγκόζης και ο νεαρός Χρήστος Παπαδιονυσίου. Επαφές γίνονται και για κοινοτικούς ποδοσφαιριστές με τις πληροφορίες να αναφέρουν ότι στη λίστα του Στράτου Γιδόπουλου βρίσκονται δύο Παραγουανοί, δύο διεθνείς με την εθνική νέων 19χρονοι Ρουμάνοι και ένας 22χρονος Κροάτης φορ.
Τα μεταγραφικά δείχνουν να προχωρούν, ωστόσο τίποτα το επίσημο δεν υπάρχει που θα καθησυχάσει λίγο τους φιλάθλους που βλέπουν την ομάδα τους να καθυστερεί. Οι διοικούντες την ΠΑΕ όμως ακολουθούν τη δική τους τακτική και προσπαθούν να κλείσουν συμφωνίες που να συμφέρουν την ομάδα και να μην επιβαρύνουν με έξοδα που δε θα έχουν την δυνατότητα να ανταποκριθούν το ταμείο της ΠΑΕ. Δεν αποκλείεται πάντως μέσα στις επόμενες ημέρες να υπάρξουν ανακοινώσεις. Άλλωστε ο χρόνος πιέζει και επιπλέον θα πρέπει να αρχίσει να συμπληρώνεται το ρόστερ ώστε να προγραμματιστεί και η πρώτη της ομάδας.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου