ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Θερινό Camp του χάντμπολ στην Αγριά

θερινό-camp-του-χάντμπολ-στην-αγριά-489278

Ξεκίνησε το θερινό Camp Χειροσφαίρισης που διοργανώνει ο Κένταυρος Αγριάς για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά και απευθύνεται σε παιδιά αγόρια και κορίτσια (μαθητές Δημοτικού και Γυμνασίου). Συγκεκριμένα ξεκίνησε η πρώτη περίοδος από την προηγούμενη Δευτέρα 19 Ιουλίου και θα διαρκέσει μέχρι και την Παρασκευή 31 Ιουλίου. Το camp πραγματοποιείται απογευματινές ώρες 7.00 – 9.00, στο γήπεδο Χάντμπολ που βρίσκεται στο προαύλιο χώρο του Γυμνασίου Αγριάς. Γίνονται καθημερινές προπονήσεις και μαθήματα από τους Βασιλειάδου Ράνια, Κυριάκο Γιώργο και Μούτο Γιώργο. Σε όλα τα παιδιά θα δοθούν εκπαιδευτικές σημειώσεις και DVD, αναμνηστικό δίπλωμα και μπλουζάκι.

Στα πλαίσια του θερινού Camp Χειροσφαίρισης, όλα τα παιδιά που συμμετέχουν σε αυτή την πρώτη περίοδο είχαν μια συναρπαστική εμπειρία και γνωριμία με το άθλημα του Beach Handball. Πρόκειται για Handball που παίζεται στην άμμο κατά την καλοκαιρινή περίοδο και είναι ένα πάρα πολύ συναρπαστικό άθλημα. Η Μαγνησία μάλιστα είχε την χαρά να φιλοξενήσει το προηγούμενο Σαββατοκύριακο ένα τουρνουά του πανελληνίου πρωταθλήματος Ανδρών και Γυναικών, στην παραλία του Αλμυρού.

Στο συγκεκριμένο λοιπόν γήπεδο του Gazebo Seaside στην παραλία του Αλμυρού βρεθήκαν τα παιδιά που παρακολουθούν το θερινό Camp, μαζί με παιδιά του Α.Ο.Δ. Σούρπης, ο οποίος ήταν και ο οικοδεσπότης της συγκεκριμένης προσπάθειας. Σε όλα τα παιδιά μίλησε αρχικά ο πρόεδρος της Ε.Σ.Χ.Κ.Ε. κ. Τσιβιούρας Χρήστος, ο οποίος έχει διατελέσει αθλητής του συγκεκριμένου αθλήματος, εξηγώντας στα παιδιά τους κανονισμούς και την τακτική του συγκεκριμένου παιχνιδιού. Στην συνέχεια ακολούθησαν αγώνες, που είχαν καθαρά εκπαιδευτικό χαρακτήρα, μεταξύ των παιδιών του Κενταύρου Αγριάς και του Α.Ο.Δ. Σούρπης (στις κατηγορίες προμίνι, αγοριών δημοτικού, κοριτσιών Γυμνασίου, αγοριών Γυμνασίου). Όλα τα παιδιά έμειναν ενθουσιασμένα από αυτήν την εμπειρία γνωριμίας με το άθλημα του Beach Handball. Ο Κένταυρος Αγριάς ευχαριστεί για την πρόσκληση τον Α.Ο.Δ. Σούρπης και ιδιαίτερα τον Γυμναστή κ. Κουτμάνη Νίκο, ο οποίος εδώ και ένα χρόνο έχει αναλάβει μια εξαίρετη πρωτοβουλία ανάπτυξης της Χειροσφαίρισης, στην περιοχή του Αλμυρού. Ευχαριστεί επίσης και τους ιδιοκτήτες του Gazebo Seaside για την παραχώρηση του γηπέδου.

Να σημειωθεί ότι από τη Δευτέρα 26 Ιουλίου ξεκινάει η δεύτερη περίοδος του θερινού Camp Χειροσφαίρισης, που θα διαρκέσει μέχρι την Παρασκευή 6 Αυγούστου. Όσα παιδιά ενδιαφέρονται να δηλώσουν συμμετοχή, μπορούν να επικοινωνήσουν στα τηλέφωνα: 6947309808 (Πρωτοσύγγελος Κων/νος)-6944119960 (Αυφαντή Μαρία)-6977273576 (Ξανθή Νίκου)-6945856862 (Αθανασαράκης Γιάννης)-6989705567 (Μούτος Γιώργος)-6946646003 (Κυριάκος Γιώργος)-6946352065 (Βασιλειάδου Ράνια)

Η τιμή για κάθε παιδί που θα συμμετέχει στο camp, είναι 25,00 ευρώ, ενώ υπάρχουν εκπτώσεις 20%, σε παιδιά που συμμετέχουν από την ίδια οικογένεια και 30%, σε παιδιά πολύτεκνων οικογενειών. Να σημειώσουμε ότι χορηγός του θερινού Camp, είναι η βιομηχανία αναψυκτικών ΕΨΑ.

Στο μεταξύ νέος προπονητής στα τμήματα υποδομών αγοριών (παίδες, παμπαίδες, μίνι αγόρια) του Κενταύρου Αγριάς, θα είναι από το Σεπτέμβριο ο Γιάννης Αθανασαράκης, ο οποίος κατά τη περσινή χρονιά ήταν βοηθός προπονητή της ανδρικής ομάδας. Ο Γιάννης Αθανασαράκης είναι ένας άοκνος εργάτης του Μαγνησιώτικου Χάντμπολ εδώ και πολλά χρόνια προσφέροντας στο άθλημα από διάφορα πόστα (παίκτης, προπονητής, παράγοντας). Να σημειωθεί ότι ο Γιάννης Αθανασαράκης αντικαθιστά τον Γιώργο Κυριάκο, ο οποίος θα απουσιάσει για ένα χρόνο από τα καθήκοντά του, λόγο στρατιωτικών υποχρεώσεων. Το Δ.Σ. του Κενταύρου Αγριάς ευχαριστεί το Γιώργο Κυριάκο για την μέχρι τώρα συνεργασία του εύχεται καλή θητεία και σύντομα να επανέλθει στις τάξεις του Κενταύρου Αγριάς.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου