ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Δραστήριο καλοκαίρι Α. Σ. Beach volley Βόλου «ΑΡΓΩ»

δραστήριο-καλοκαίρι-α-σ-beach-volley-βόλου-αργ-501791

Το καλοκαίρι για τον Α.Σ. . BEACH VOLLEY ΒΟΛΟΥ «ΑΡΓΩ» αποδεικνύεται πολύ δραστήριο.
Όλοι οι αθλητές του συμμετέχουν σε διεθνή πανελλήνια και τοπικά πρωταθλήματα , ανάλογα με το επίπεδο που βρίσκονται. Αυτό δείχνει ότι σε συνδυασμό με το βόλεϊ «Σάλλας» έχουμε συνεχόμενη δραστηριότητα όλο το χρόνο.
Συγκεκριμένα σε διεθνές επίπεδο ο Νίκος Ζουπάνης βγήκε στο challenger της Κύπρου (παγκόσμιο β’ κατηγορίας) τέταρτος αφού έχασε από τους Κύπριους στον μικρό τελικό. Επίσης στην Μασσαλία στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ανδρών έκανε στα προκριματικά 2 νίκες και στον τελευταίο αγώνα για την πρόκριση στο κυρίως ταμπλό ηττήθηκε και έμεινε εκτός.
Στα Masters του Πανελληνίου Πρωταθλήματος έως τώρα έχει μια 2η στο Πόρτο Χέλι και μια 3η στην Κατερίνη.
Επόμενος σταθμός τα τελικά του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος στην Καβάλα.
Αξίζει να σημειωθεί η επανεμφάνιση της Έλσας Κωστάμη όπου με συμπαίκτρια την Φλώρα Ιωαννίδου από την Θες/νίκη συμμετείχαν στο τουρνουά North Area 2010 στην Καλλικράτεια όπου και κατέλαβαν την πρώτη θέση.
Μια ομάδα από τα παλιά αφού το 2005 είχε βγει 5η στην Ευρώπη έδειξε ότι μπορεί να πρωταγωνιστεί και πάλι στις διοργανώσεις. Εκτός από το να πρωταγωνιστεί σαν αθλήτρια η Έλσα Κωστάμη έχει αναλάβει τα τμήματα mini του συλλόγου και δραστηριοποιείται σαν προπονήτρια αφού τελείωσε τις σπουδές της σαν νηπιαγωγός κα παράλληλα πήρε και πτυχίο προπονητικής.
Σε τοπικό επίπεδο γίνανε δύο τουρνουά της σειράς ARGO REGIONAL και το FINAL της Ένωσης Κεντρικής Ελλάδας την κατηγορία junior.
Στα δυο πρώτα είχαμε δύο ομάδες από την «ΑΡΓΩ» να διακρίνονται οι Παπαθανασίου Σοφία- Πόλη Βικτώρια όπου κέρδισαν το 1ο τουρνουά κα πήραν το εισιτήριο για να πάνε σε ένα τουρνουά Open της Θες/νικης όπου βγήκαν πέμπτες και τις Βούλγαρη Ελευθερία –Κολοβού Δήμητρα όπου κατέλαβαν την πρώτη θέση στο δεύτερο τουρνουά. Στην σειρά ARGO REGIONAL πήραν μέρος αθλήτριες από τον Γ.Σ. Αλμυρού και τον Γ.Σ. Βόλου και από την Α.Σ. BV «ΑΡΓΩ».
Το FINAL REGIONAL της Ε.Σ.ΠΕ. Κ. ΕΛ. Έγινε με τρείς κατηγορίες U17 κορίτσια και U20 αγόρια. Είχαμε συμμετοχές από όλη την Κεντρική Ελλάδα και οι νικήτριες ομάδες θα πάρουν την πρόκριση για τα τελικά του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Εφήβων-Νεανίδων, Παίδων-Κορασίδων.
Έτσι στην κατηγορία των Εφήβων την πρώτη θέση έλαβε η μάδα από την «ΑΡΓΩ» των Κούντρια Μάκη και Παπαγεωργίου Κων/νο, στους παίδες η ομάδα από την Λαμία Κουκούλη-Γιαννέλη και στις κορασίδες η ομάδα από την «ΑΡΓΩ» Παπαθανασίου Σοφία και Πόλη Βικτώρια.
Συνδιοργανωτές στο FINAL ήταν ΑΟΔΒ και το ΕΑΚ ΒΟΛΟΥ και σημαντική η χορηγία του κ. Κουτσουδάκη εμπόριο ποτών café και snack σε νερά που ήταν για την πολύτιμη έκβαση του τουρνουά.
Έρχεται στο Βόλο το πρόγραμμα της «LIPTON ICE TEA» μάθε BEACH VOLLEY με την Θάλεια Κουτρουμανίδου. Ένα πρόγραμμα που δραστηριοποιείται σε όλη την Ελλάδα δεν ήταν δυνατό να αφήσει απ’ έξω την πόλη του Βόλου την γενέτειρα της Θάλειας, ένα από τα α καμάρια του Βολιώτικου Αθλητισμού, μιας και έχει συμμετάσχει σε δυο Ολυμπιάδες Αθήνα 2004 και Πεκίνο 2008.
Το πρόγραμμα θα υλοποιηθεί το Σάββατο 24/7 από τις 18:00 έως τις 20:00 και την Κυριακή 25/7 από τις 10:00 έως τις 12:00 στην παραλία Κορώπι στο restaurant ΚΑΔΗ.
Θα μπορούν να συμμετέχουν όλα τα παιδιά ανεξαρτήτου ηλικίας πληροφορίες στο τηλέφωνο 6944 414455 (Κέλυ Αρώνη, υπεύθυνη προγράμματος).
Πολύ σημαντική η υποστήριξη του χορηγού του συλλόγου, Τοξότης ΑΕ Τεχνική Εταιρεία για να υλοποιηθούν όλες αυτές οι δραστηριότητες.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου