ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Έδειξε τα δόντια του

έδειξε-τα-δόντια-του-499856

Με πολύ καλή εικόνα κυρίως από το δεύτερο οχτάλεπτο και έπειτα και με τον Μάρκοβιτς, που πέτυχε 4 τέρματα, σε μεγάλη μέρα, ο ΟΕΑ-ΝΑΒ διέλυσε με 13-6 την Καρδίτσα στην πρεμιέρα της προκριματικής φάσης της Γ’ Εθνικής πόλο κάνοντας έτσι σημαντικό βήμα για την πρόκριση στην επόμενη φάση.

Το παιχνίδι όπως αναμενόταν, ήταν ντέρμπι αλλά μόνο στο πρώτο οχτάλεπτο όταν το επιμέρους σκορ ήταν 3-3, με τις δύο ομάδες να παίζουν σκληρές άμυνες και παίζοντας αρκετά συντηρητικά. Από ‘κει και πέρα έπαιξε ρόλο το βάθος που έχει φέτος η ομάδα του ΟΕΑ-ΝΑΒ καθώς οι πολλές επιλογές που έχει στα χέρια του ο προπονητής, Γιάννης Δημαρέλλος, δεν επέτρεψαν την κούραση να κάνει την εμφάνισή της. Με αυτά τα δεδομένα, στην δεύτερη περίοδο η βολιώτικη ομάδα δεν άργησε να πάρει κεφάλι στο σκορ, ξεφεύγοντας με διαφορά δύο τερμάτων 6-4 στο σύνολο και 3-1 επιμέρους.
Κάπου εκεί η άμυνα του τυπικά φιλοξενούμενου ΟΕΑ-ΝΑΒ «έσφιξε» με αποτέλεσμα οι Καρδιτσιώτες να κουραστούν και η ψαλίδα του σκορ να αρχίσει να ανοίγει κι άλλο. Το τρίτο οχτάλεπτο έκλεισε με 3-0 υπέρ του ΟΕΑ-ΝΑΒ αυξάνοντας τη διαφορά στο σύνολο σε 9-4. Όπως γίνεται αντιληπτό στο τέταρτο και τελευταίο οχτάλεπτο, οι παίκτες του Γιάννη Δημαρέλλου, θα έπρεπε να αυτοκτονήσουν για να χάσουν το παιχνίδι και όπως είναι λογικό κάτι τέτοιο δεν έγινε. Ίσα-ίσα που η τελευταία περίοδος ήταν η πιο παραγωγική για τον ΟΕΑ-ΝΑΒ που πέτυχε τέσσερα τέρματα ενώ δέχτηκε και ένα φτάνοντας έτσι στο επιβλητικό 13-6 που συνάμα αποτελεί και μια απάντηση για την περσινή, εντός έδρας ήττα από τους Καρδιτσιώτες. Οι σκόρερ για τον ΟΕΑ-ΝΑΒ ήταν οι Μάρκοβιτς με τέσσερα τέρματα, Κολιοπάνος Γιάννης, Κόφφας Θανάσης και Μωραϊτόπουλος με δύο, ενώ από γκολ πέτυχαν οι Παρασκευόπουλος, Πλεμμένος και Τζαμτζής. Η αποστολή αποτελούνταν από τους: Βόντζο Θεοδόση, Νάσιο Βαλεντίνο, Ιωαννίδη Κώστα, Βαΐτση Δημήτρη, Ζησόπουλο Νίκο, Γλύκο Παναγιώτη, Δαράκη Κώστα, Κόφφα Θανάση, Κόφφα Δημήτρη, Παρασκευόπουλο Τάκη, Μάρκοβιτς Μιχάλης, Τζαμτζή Σπύρο, Κολιοπάνος Γιάννη και Πλεμμένο Δημήτρη.
Σήμερα τέλος ο ΟΕΑ-ΝΑΒ θα αντιμετωπίσει το πρωί στις 12.30 την Καβάλα, ενώ το βράδυ στις 20.30 την Ξάνθη.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου