ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ευρεία νίκη για Βόλος 2004 με 7-0 τη Ροδόπη

ευρεία-νίκη-για-βόλος-2004-με-7-0-τη-ροδόπη-542394

Ευρεία νίκη με 7-0 κόντρα στην ομάδα της Ροδόπης 87’ πέτυχαν τα κορίτσια του Βόλος 2004, πραγματοποιώντας εντυπωσιακή εμφάνιση και όντας κυρίαρχες καθ’ όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης, που διεξήχθη στο πλαίσιο της 13ης αγωνιστικής της Β’ Εθνικής.

Ρεπορτάζ: ΔΗΜΗΤΡΑ ΓΚΟΥΝΤΕΛΙΑ

Η ομάδα του Γιώργου Πλατανιά αφιέρωσε τη χθεσινή της νίκη στις τρεις μεγάλες απούσες από το παιχνίδι που διεξήχθη στο Ενωσιακό γήπεδο της Ροδόπης, την Μαρία Γουγούση, τη Γεωργία Σταυροπούλου και τη Χρύσα Γάτσιου, που για διαφορετικούς λόγους δεν μπόρεσαν να ταξιδέψουν μέχρι την Κομοτηνή, αλλά ήταν νοητικά παρούσες στο «διπλό» της βολιώτικης ομάδας.

Η ομάδα του ΑΣ Βόλος 2004 έκανε ένα σημαντικό ακόμη βήμα για την άνοδο στην Α’ Εθνική κατηγορία, δείχνοντας ότι η φετινή χρονιά θα είναι απόλυτα επιτυχημένη. Στο αγωνιστικό κομμάτι, με 0-2 προηγήθηκε η ομάδα του Βόλου έως το τέλους του πρώτου ημιχρόνου, βάζοντας από την αρχή τις βάσεις για μία ακόμη σημαντική νίκη. Το σκορ άνοιξε για τις φιλοξενούμενες η Γρηγοριάδη, με όμορφη ατομική ενέργεια στο 20’, ενώ το δεύτερο τέρμα για τις ερυθρόλευκες σημείωσε η Βέτσικα στο 35’, έπειτα από πάσα της Καλαμπούκα.

Στο δεύτερο μέρος, τη νίκη για τις παίκτριες του Πλατανιά εδραίωσαν το γκολ της Ανδρέου στο 50’ και το δεύτερο προσωπικό της Βέτσικα στο 54’, με το δείκτη του σκορ να ανεβαίνει στο 0-4. Στο 60’ το 0-5 έγραψε με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι η Δημητριάδη, ενώ το 0-6 για την ομάδα του Βόλου ήταν ξεχωριστό, με την Σύρμου να σκοράρει για πρώτη φορά στο φετινό πρωτάθλημα με ατομική ενέργεια. Το τελικό 0-7 για τις Βολιώτισσες διαμόρφωσε η Δημητριάδη, στο 90’.

Για την ομάδα του ΑΣ Βόλος 2004 αγωνίστηκαν οι: Χατζηλαζάρου, Λεονταρίτη, Σταμοπούλου, Αβντόλι, Οικονόμου, Πούλιου, Γρηγοριάδη, Καλαμπούκα (78’ Βαϊνοπούλου), Ανδρέου (70’ Πάσχου), Βέτσικα (61’ Σύρμου), Δημητριάδη.

Ανώδυνη ήττα για Μαγνησιακό

Σε ένα παιχνίδι άκρως ισορροπημένο, όπου οι δύο ομάδες είχαν από ένα ημίχρονο, η ομάδα του Μαγνησιακού γνώρισε μια ανώδυνη για τη συνέχεια του πρωταθλήματος ήττα με 0-1 από την Προοδευτική Περάματος. Η αναμέτρηση που διεξήχθη στο γήπεδο της Αγ. Παρασκευής κρίθηκε στο 70’, όταν η Ράπτη με ατομική προσπάθεια σκόραρε, δίνοντας τη νίκη στην ομάδα των Ιωαννίνων. Παιχνίδι κέντρου ήταν στο μεγαλύτερο του μέρος ο αγώνας, χωρίς πολλές ευκαιρίες για αμφότερες τις ομάδες, ενώ στο 88’ αποβλήθηκε από πλευράς Προοδευτικής η Παπαδημητρίου, που αντίκρισε την δεύτερη κίτρινη κάρτα, λόγω βωμολοχίας προς συμπαίκτριά της(!), κάτι που δεν άφησε ατιμώρητο ο διαιτητής.

Για τον Μαγνησιακό έπαιξαν οι: Ζαμπάκα, Μ. Ξάνθη, Μεγαγιάννη, Καλαπαναγιώτου, Δερβενιώτη, Παπασσακελαρίου (46’ Καραλή), Πέτση (80’ Γκέκα), Κουσκούνη, Ογκιτσι, Κουλοχέρη, Ρουχά (74’ Γιαμαλή).

Αποτελέσματα (13η)

Πανσερραϊκή-Βασίλισσα 2-1

Ροδόπη-Βόλος 2004 0-7

Μέντεκας-Τρίκαλα 0-5

Μαγνησιακός-Προοδευτική 0-1

Ρεπό: Πιερίδες Μούσες

Βαθμολογία

1. Τρίκαλα 36

2. Βόλος 2004 28

3. Πανσερραϊκή 22

4. Προοδευτική Περάματος 18

5. Βασίλισσα Θράκης 17

6. Μαγνησιακός 10

7. Ροδόπη 9

8. Μέντεκας Καλαμαριάς 6

9. Πιερίδες Μούσες 2

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου