ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ερυθρόλευκα “αποκαλυπτήρια” στο Βόλο

ερυθρόλευκα-αποκαλυπτήρια-στο-βό-497090

Σήμερα στις 9 το βράδυ θα γίνουν τα πρώτα εν Βόλω ερυθρόλευκα “αποκαλυπτήρια”με τον Ολυμπιακό να παίζει το πρώτο του φιλικό ματς μπροστά στο κοινό του αντιμετωπίζοντας στο Στάδιο Βόλου σε ένα διεθνές ματς τη Βουλγαρική Λοκομοτίβ Πλόβντιβ.
Οι Βολιώτες φίλαθλοι θα έχουν την ευκαιρία να δουν από κοντά το νέο Ολυμπιακό και ο προπονητής Σάκης Τσιώλης να βγάλει χρήσιμα συμπεράσματα για τη νέα ομάδα που δημιουργεί αλλά και να δει παίκτες που ακόμη δεν έχουν βάλει την υπογραφή τους σε συμβόλαιο λίγο πριν οι ερυθρόλευκοι πάνε στην Ιταλία για το τελικό στάδιο της προετοιμασίας .
Ο Ολυμπιακός επιστρέφει σήμερα το πρωί και μετά από 10 μέρες από την Ευρυτανία, όπου έπαιξε άλλα δυο φιλικά και η ομάδα δούλεψε πολύ πάνω στην τακτική, με τον Σάκη Τσιώλη να δηλώνει ικανοποιημένος και να περιμένει όμως περισσότερα, αφού αναγνωρίζει την κόπωση των παικτών και να ευελπιστεί η ομάδα να είναι έτοιμη στο τέλος Αυγούστου με την έναρξη του πρωταθλήματος της Σούπερ Λίγκα.
Στο σημερινό τρίτο φιλικό και πρώτο στο Βόλο στις 9 μμ στο ΕΑΚ οι «ερυθρόλευκοι» θα δώσουν τον καλό εαυτό τους κόντρα στη Λοκομοτίβ της Φιλιππούπολης και την Κυριακή θα φύγουν για Ζυρίχη απ’ όπου θα μεταβούν στην Ιταλία και στο Πραντ για το τρίτο στάδιο της προετοιμασίας, και τα ευρωπαϊκά φιλικά παιχνίδια .
Στη Βόρεια Ιταλία, έχουν κλεισθεί φιλικά στις 28 Ιουλίου με την Κρεμονέζε στις 30 Ιουλίου, αγώνες 45’ λεπτών με Νάπολι και Χέρτα Βερολίνου , στις 2 Αυγούστου με Φιορεντίνα και στις 5 Αυγούστου με Ρόμα ή Λάτσιο.
Με την επιστροφή στην Ελλάδα, ο Ολυμπιακός θα παίξει με τον ΠΑΣ Γιάννενα στις 13 Αυγούστου στο Βόλο, ενώ θα γίνει μεγάλο φιλικό ματς στις 18 Αυγούστου και ακόμη μεγαλύτερο με Ολυμπιακό Πειραιά στις 21 Αυγούστου στο Πανθεσσαλικό.
Το σημερινό φιλικό την Λοκομοτίβ Πλόβντιβ θα διευθύνει ο Γιώργος Δαλούκας, με βοηθούς τους Αντώνη Δαλούκα και Θωμά Τασιόπουλο. Τέταρτος διαιτητής θα είναι ο Μάνος Σκουλάς, ενώ η προπώληση εισιτηρίων έχει ήδη ξεκινήσει από μερες με γενική είσοδος είναι 15 ευρώ (ελεύθερη είσοδος μόνο για τους κατόχους των εισιτηρίων διαρκείας της αγωνιστικής περιόδου 2010-2011).
Τα εκδοτήρια θα λειτουργήσουν από τις 7 μ.μ., δύο ώρες πριν την έναρξη του διεθνούς φιλικού.

* H oμάδα U-20 της ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου ανακοίνωσε την απόκτηση του αμυντικού Χρήστου Χολέβα, ο οποίος πέρυσι αγωνιζόταν στην ομάδα Νέων της Λάρισας. Επίσης αποκτήθηκε και ο 17χρονος μέσος Κωνσταντίνος Μαρμαρινός, από την ομάδα ΑΠΟΒ
* Η ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου θα παρουσιάσει τη Δευτέρα 26 Ιουλίου την ομάδα U-17.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου