ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ο Βόλος είχε υποστήριξη

ο-βόλος-είχε-υποστήριξη-497477

Ο Βόλος είχε τελικά υποστήριξη και ο αντιπρόεδρος του Ολυμπιακού Β. Θανάσης Κανελλόπουλος έφερε στα ίσια τη μονομαχία και έτσι οδηγήθηκε σε νέα αναβολή η εκλογή του νέου προέδρου της Σούπερ Λίγκας.
Χθες ούτε από τη δεύτερη ψηφοφορία αναδείχθηκε νικητής, με τους υποψήφιους Γιώργο Σπανό και Θανάση Κανελλόπουλο να λαμβάνουν από επτά ψήφους και πλέον, πηγαίνουμε σε νέα εκλογική διαδικασία για τον προεδρικό θώκο της Λίγκας, η οποία -πιθανότατα- θα γίνει την επόμενη εβδομάδα.
Στην πρώτη ψηφοφορία δύο ομάδες που φέρονταν να είναι πιο κοντά στην πλευρά της υποψηφιότητας του Γιώργου Σπανού άλλαξαν στρατόπεδο και δύο «λευκά» από Λάρισα και Κέρκυρα, έφεραν τους δύο υποψήφιους να λαμβάνουν από επτά ψήφους ο καθένας, στην πρώτη εκλογική διαδικασία για τον προεδρικό θώκο της Λίγκας.
Η κατάσταση δεν άλλαξε ούτε στη δεύτερη ψηφοφορία. Τα μέλη της διοργανώτριας οδηγήθηκαν σε νέα αναβολή για την εκλογή προέδρου, αφού το αποτέλεσμα παρέμεινε το ίδιο. Ο Γιώργος Σπανός και ο Θανάσης Κανελλόπουλος έλαβαν έκαστος από επτά ψήφους.
Πλέον, μετά την αποτυχία των μελών της διοργανώτριας να εκλέξουν νέο πρόεδρο, αποφασίσθηκε να υπάρχει ορισμό νέας ημερομηνίας, πιθανότατα τη νέα εβδομάδα.
Την πρόθεση να συνεχίσει να διεκδικεί την προεδρία της Σούπερ Λίγκας εξέφρασε ο αντιπρόεδρος του Ολυμπιακού Βόλου Θανάσης Κανελλόπουλος, εξερχόμενος από την αίθουσα όπου διεξήχθη το έκτακτο διοικητικό συμβούλιο.«Δεν είναι ο Κανελλόπουλος αυτός που διχάζει τη Λίγκα.
Ένας αριθμός ΠΑΕ είναι που με κάθε τρόπο δε θέλουν τον Κανελλόπουλο.
Εγώ θα συνεχίσω να διεκδικώ την προεδρία» είπε ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου, ο οποίος, όπως και ο Γιώργος Σπανός, έλαβαν από επτά ψήφους -και στις δύο ψηφοφορίες που διενεργήθηκαν σήμερα- στη διαδικασία για την εκλογή προέδρου στην διοργανώτρια αρχή
Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Skoda Ξάνθης, Άρης Πιαλόγλου από την πλευρά του τόνισε «Για εμάς υπάρχει πρόεδρος και αυτός είναι ο Γιώργος Σπανός.” αφου σύμφωνα με το καταστατικό η ψήφος του προεδρεύοντα μετράει διπλή. Ο κ.Σπανός έθεσε ζήτημα ηθικής τάξης και δεν ήθελε να γίνει πρόεδρος με τη διπλή ψήφο.
* Κατά τη σημερινή τακτική γενική συνέλευση εγκρίθηκε ο οικονομικός, εμπορικός και αγωνιστικός απολογισμός της περιόδου 2009-2010.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου