ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Πεδίο μάχης η Ποσειδώνος

πεδίο-μάχης-η-ποσειδώνος-543582

Επεισόδια μεταξύ οπαδών του Παναθηναϊκού και του Ολυμπιακού σημειώθηκαν το απόγευμα του Σαββάτου στο Παλαιό Φάληρο, με τους θερμόαιμους να πετούν αντικείμενα εκατέρωθεν, μεταξύ των οποίων φωτοβολίδες και βόμβες μολότοφ, και στη συνέχεια να ακολουθούν “κυνηγητά” στα στενά των γύρω δρόμων.

Δυνάμεις των ΜΑΤ στην Ποσειδώνος

Όλα συνέβησαν στις 18.30, όταν στο ύψος της Ποσειδώνος συναντήθηκαν 50 δίκυκλα με 100 οπαδούς του Παναθηναϊκού και 100 δίκυκλα με 200 οπαδούς του Ολυμπιακού, με κατεύθυνση τη Γλυφάδα για τον ημιτελικό του Κυπέλλου βόλεϊ γυναικών μεταξύ των δύο αιωνίων.

Τα... πολεμοφόδια των οπαδών

Επί τόπου έσπευσαν αστυνομικές δυνάμεις, ενώ για αρκετό διάστημα διακόπηκε η κυκλοφορία στους γύρω δρόμους και την λεωφόρο Ποσειδώνος στο ρεύμα προς Πειραιά.

Η αστυνομία προχώρησε σε εννέα συλλήψεις νεαρών (ηλικίας από 21 έως 28 ετών), ενώ κατέσχεσε 15 μοτοσυκλέτες που αφέθηκαν από τους ταραξίες στο σημείο. Κατασχέθηκαν επίσης πλήθος από βόμβες μολότοφ, φωτοβολίδες, ξύλινα και μεταλλικά κοντάρια.

Από τις συγκρούσεις σημειώθηκαν ζημιές σε σταθμευμένα αυτοκίνητα στην οδό Αχιλλέως, ενώ μια μοτοσικλέτα κάηκε ολοσχερώς.

Ένα μηχανάκι κάηκε ολοσχερώς

Η αστυνομία δεν αποκλείει να προηγήθηκε “ραντεβού” μεταξύ των οπαδών, όπως έχει συμβεί σε άλλες περιπτώσεις, και η συνάντηση να μην ήταν τυχαία.

Οι συλληφθέντες οδηγούνται σήμερα στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.

Επιμέλεια: Σωτήρης Σκουλούδης

Φωτορεπορτάζ: Νίκος Χριστοφάκης
zougla.gr

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου