ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Δύσκολο έργο με Απόλλωνα για Ρήγα Φεραίο

δύσκολο-έργο-με-απόλλωνα-για-ρήγα-φερα-543652

Τον πρωτοπόρο της βαθμολογίας του 2ου ομίλου της Γ’ Εθνικής, Απόλλωνα Λάρισας, αντιμετωπίζει σήμερα (3μ.μ) στο Δημοτικό Γήπεδο Φιλιππούπολης, ο Ρήγας Φεραίος, στο τρίτο εκτός έδρας συνεχόμενο παιχνίδι για τους Βελεστινιώτες.

Ρεπορτάζ: ΔΗΜΗΤΡΑ ΓΚΟΥΝΤΕΛΙΑ

Μετά την ισοπαλία στη Νεοκαισάρεια (1-1) απέναντι στον τοπικό Αχιλλέα και τη βαριά ήττα από τον Καραϊσκάκη (3-0) στην Άρτα, οι κυανόλευκοι έχουν μια εξαιρετικά δύσκολη αποστολή απέναντι στους Λαρισαίους, οι οποίοι μετά τις πρώτες 20 αγωνιστικές έχουν διανύσει αξιοσημείωτη πορεία και δίνουν τη μάχη της κορυφής με τον δεύτερο Ολυμπιακό Βόλου. Οι παίκτες του Λάκη Μπακάλη, έως τώρα έχουν αποδειχτεί ικανοί για το καλύτερο και το χειρότερο στο πρωτάθλημα του 2ου ομίλου, με σημαντικές νίκες, αλλά και κακές αγωνιστικά ημέρες, που τους έχουν στερήσει αρκετούς βαθμούς στις λεπτομέρειες.

Αχίλλειος πτέρνα για τον Ρήγα Φεραίο αποδεικνύεται η άμυνα, καθώς το παθητικό των 32 τερμάτων τον καθιστά μία από τις ομάδες που δέχονται πιο εύκολα τέρματα, και την τρίτη χειρότερη άμυνα στο πρωτάθλημα. Το παιχνίδι του πρώτου γύρου ανάμεσα σε Ρήγα Φεραίο και Απόλλων άλλωστε είναι ενδεικτικό της εικόνας των Βελεστινιωτών, καθώς σε ένα παιχνίδι διαφήμιση του ποδοσφαίρου, οι Μαγνησιώτες είχαν τότε υποχρεώσει τον σημερινό τους αντίπαλο σε ήττα με το… αγγλικό 4-3 (αυτή είναι και η μία εκ των δύο που έχουν οι Λαρισαίοι στο φετινό πρωτάθλημα).

Μάλιστα, ο Ρήγας είχε προηγηθεί με 4-1, ωστόσο οι παίκτες του Απόλλωνα κατάφεραν να πετύχουν ακόμη δύο τέρματα, στο παιχνίδι που ολοκληρώθηκε με μια μεγάλη νίκη της ομάδας του Βελεστίνου. Οι κυανόλευκοι καλούνται απέναντι σε έναν φιλόδοξο αντίπαλο να δείξουν ψυχή και πάθος, να εκμεταλλευτούν κυρίως τις επιθετικές τους αιχμές και να αγωνιστούν συγκεντρωμένα, με στόχο το θετικό αποτέλεσμα, που εκτός της ζημιάς που θα προκαλέσει στον αντίπαλο, θα εδραιώσει το Ρήγα στη μέση του βαθμολογικού πίνακα, όπου βρίσκεται σήμερα με 23 πόντους συγκομιδή.

Μοναδικός απών για το σύνολο του Λάκη Μπακάλη θα είναι ο Γιώργος Αλεξίου, που διανύει τη δεύτερη και τελευταία αγωνιστική της ποινής του. Έτσι, ετοιμοπόλεμοι για το σημερινό αγώνα είναι οι: Τάσος Παπαγιάννης, Βασίλης Τσουμπέκος, Δημήτρης Χατζηαθανασίου, Χρήστος Σπαθής, Χρήστος Λάμπρου, Νίκος Βουραζέρης, Σπύρος Γκάγκας, Θανάσης Μπόρας, Χρήστος Ράπτης, Κώστας Κυπτίου, Κέβιν Χίσα, Ντίνος Γεωργατζής, Θανάσης Καναβός, Θόδωρος Μπομπότης, Ηλίας Γκίκας, Δημήτρης Σέττος, Τάσος Τσελεπής, Αντώνης Τζοβάρας.

Ο Γκορτσίλας σφυρίζει Ρήγα

Δύο εβδομάδες μετά το παιχνίδι του Ρήγα στη Νεοκαισάρεια, ο διαιτητής Ευστάθιος Γκορτσίλας (ΕΠΣ Μακεδονίας) θα διευθύνει ξανά αγώνα των Βελεστινιωτών απέναντι στον Απόλλωνα Λάρισας, στο παιχνίδι που θα διεξαχθεί στο Δημοτικό γήπεδο Φιλλιπούπολης. Βοηθοί του θα είναι οι Δημήτριος Νατσιόπουλος και Ηλίας Παπαδόπουλος από την ίδια Ένωση.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου