ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Παρουσίαση της αυτοβιογραφίας του Παν. Κελεσίδη στο Βόλο

παρουσίαση-της-αυτοβιογραφίας-του-πα-544114

Την παρουσίαση της αυτοβιογραφίας του παλαιμάχου τερματοφύλακα του Ολυμπιακού Πειραιώς και της Εθνικής ομάδας, Παναγιώτη Κελεσίδη, με τίτλο «Το λιοντάρι του Θρύλου» θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν οι βολιώτες φίλαθλοι, σήμερα Σάββατο 4 Μαρτίου 2017 και ώρα 19.00, στο ξενοδοχείο «VALIS RESORT» στην Αγριά Βόλου.

Το βιβλίο θα παρουσιάσουν οι παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού Π. Ανδρέας Μπονόβας (Τεχνικός διευθυντής των ακαδημιών του Ολυμπιακού Βόλου) Χρήστος Καλτσάς (συμπατριώτης του Κελεσίδη), Βαγγέλης Λιαδέλης (τερματοφύλακας του Ολυμπιακού Π. και του Ολυμπιακού Β.) και ο ίδιος ο Παναγιώτης Κελεσίδης. Συντονιστής της παρουσίασης του βιβλίου θα είναι ο Λάζαρος Γαϊτάνης, πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Βόλου.

Την εκδήλωση διοργανώνουν η Ένωση Παλαιμάχων Ποδοσφαιριστών Ολυμπιακού Βόλου, εξέχων στέλεχος της οποίας υπήρξε ο Τάκης Συνετόπουλος, συμπαίκτης και καλύτερος φίλος του Παναγιώτη Κελεσίδη, καθώς και το παράρτημα Βόλου της Π.Ε.Φ. Ολυμπιακού. Κατά τη διάρκεια της παρουσίασης του βιβλίου θα προβληθούν στιγμιότυπα με μεγάλες αποκρούσεις του Κελεσίδη από αγώνες της εποχής του.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου