ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σε ζεστή ατμόσφαιρα η κοπή πίτας της ΛΑΒ

σε-ζεστή-ατμόσφαιρα-η-κοπή-πίτας-της-λα-547833

Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος στην κοσμική ταβέρνα «ΓΚΑΖΙ», το Σάββατο 18 Φεβρουαρίου, σε μια πραγματικά κατάμεστη αίθουσα, πραγματοποιήθηκε παραδοσιακά η κοπή της πίτας και ο ετήσιος χορός του αθλητικού σωματείου ΛΕΣΧΗ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ ΒΟΛΟΥ.

Σε μία άκρως ζεστή και φιλική ατμόσφαιρα συναντήθηκαν αθλητές, μεγάλοι και μικροί, παλιοί και νέοι, κριτές, μέλη και φίλοι του συλλόγου, τοπικοί άρχοντες της πόλης, βουλευτές του νομού αλλά και διοικητές όλων των Σωμάτων Ασφαλείας, σε μια γιορτή, με τις ευχές όλων για μια δημιουργική νέα χρονιά.

Ο πρόεδρος του Δ.Σ., κ. Δημ. Γαρουφαλιάς, στο καλωσόρισμά του ευχήθηκε ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΥΓΕΙΑ και ΠΡΟΚΟΠΗ, ευχαρίστησε όλους τους παρευρισκόμενους για την παρουσία τους, την εμπιστοσύνη και την έμπρακτη συμπαράστασή τους προς το σύλλογο, ώστε να διοργανώνει επιτυχημένους αγώνες. Έκανε δε μια σύντομη αναφορά στους αγώνες του 2016, οι οποίοι διεξήχθησαν όλοι με μεγάλη επιτυχία, ξεκινώντας από το Ράλλυ Κένταυρος και συνεχίζοντας με την Ανάβαση Πορταριάς, τονίζοντας ότι συμβάλλουν στην ανάπτυξη και διάδοση του Μηχανοκίνητου Αθλητισμού στην περιοχή μας.

Ανάμεσα στους παρευρισκόμενους ήταν η τέως υφυπουργός ΥΠΟΜΕΔΙ κ. Μαρίνα Χρυσοβελώνη, η αντιπεριφερειάρχης Μαγνησίας κ. Κολυνδρίνη Δωροθέα, ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Βόλου και εκπρόσωπος του Δήμαρχου Βόλου κ. Μουλάς Γεώργιος, ο πολιτευτής και ιδιοκτήτης του τηλεοπτικού σταθμού ASTRA TV κ. Σάκης Κοκκίνης, ο πρώην περιφερειάρχης Π.Υ. Θεσσαλίας κ. Μιχαλάκης Νίκος, ο αστυνομικός διευθυντής Μαγνησίας κ. Ιωάννης Τόλιας, ο διοικητής της Π.Υ. Βόλου κ. Πόζογλου Χαράλαμπος, ο διοικητής Τροχαίας Βόλου κ. Κουλούρης Αθανάσιος και μέλη της ΜΟΤΟΛΕΒ.

Μετά την κοπή της πίτας, ακολούθησαν οι απονομές που έχει καθιερώσει ο σύλλογος, στους πρωταθλητές. Αυτοί είναι:

1. Αντώνης Σταφυλοπάτης: Πρωταθλητής στο ΕΠΑΘΛΟ ΑΝΑΒΑΣΕΩΝ FORMULA SALOON TURBΟ-2

2. Αθανάσιος Χούρλιας: Πρωταθλητής στην κατηγορία JUNIOR στα ΚΑΡΤ

3. Γεώργιος Μπαλντούνης: 3η θέση στο ΚΥΠΕΛΛΟ «ΠΟΛΥΝΙΚΟΥΣ» ΟΔΗΓΩΝ ΑΝΑΒΑΣΕΩΝ ΒΟΡΕΙΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ 2016 (Ν.Α.Ε)

4. Κώστας Βασταρδής: 3η θέση στο ΚΥΠΕΛΛΟ «ΠΟΛΥΝΙΚΟΥΣ» ΟΔΗΓΩΝ ΑΝΑΒΑΣΕΩΝ ΒΟΡΕΙΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ SALOON 2016

Τυχερός της βραδιάς ήταν ο Ευτύχιος Αντωνοβαρδάκης, ο οποίος βρήκε το φλουρί της πίτας και κέρδισε ένα 2ήμερο στην Πορταριά στο ξενοδοχείο ΠΑΛΛΑΔΙΟ, προσφορά του κ. Κακαλιάγκου. Επίσης, τρείς τυχεροί αθλητές του συλλόγου, οι Φώτου Γεώργιος, Περγάμαλης Γεώργιος, Βιδούρης Απόστολος, κέρδισαν συμμετοχή σε οποιοδήποτε αγώνα της Λέσχης.

Για το 2017 η Λέσχη θα διοργανώσει δύο δεξιοτεχνίες, την Ανάβαση Πορταριάς και τον ΤΕΛΙΚΟ ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΑΣΦΑΛΤΟΥ.

Ακολούθησε τρικούβερτο γλέντι με πολύ κέφι και χορό που κράτησε μέχρι τις πρωινές ώρες.

Το Δ.Σ. της ΛΑΒ θα ήθελε να ευχαριστήσει όλες τις βολιώτικες επιχειρήσεις – καταστήματα για τα πλούσια δώρα που προσέφεραν για τη λαχειοφόρο κλήρωση.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου