ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Βραβεύσεις του Α.Σ. Kyokushinkai karate Βόλου

βραβεύσεις-του-α-σ-kyokushinkai-karate-βόλου-547852

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Α.Σ. Kyokushinkai karate Βόλου στο κέντρο «Μαρκίζ» στις Αλυκές, παρουσία πολλών αθλητών, γονέων και φίλων του συλλόγου.

Πιο αναλυτικά, το πρόγραμμα της εκδήλωσης άρχισε με την καθιερωμένη κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας και με πολλές ευχές για υγεία και επιτυχίες κατά το νέο έτος 2017 από τον εκπρόσωπο του Kyokushinkai Karate της χώρας μας και προπονητή του συλλόγου κ. Ιωάννης Στεφάνου και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου, την πρόεδρο κ. Κατσαμπέκη Λουκία και την αντιπρόεδρο κ. Αριστέα Δημητρακοπούλου. Απηύθυναν χαιρετισμό, συγχάρηκαν τους γονείς και τους αθλητές που με τις επιτυχίες τους προβάλλουν την πόλη μας αλλά και τη χώρα μας στο εξωτερικό και υποσχέθηκαν ότι θα στηρίζουν τις προσπάθειες του συλλόγου, που διδάσκει στα νέα παιδιά μέσω του αθλητισμού την πειθαρχία, τον αυτοέλεγχο και την ευγενή άμιλλα.

Ο σύλλογος συγχάρηκε και βράβευσε τους πρωταθλητές του για τις επιτυχίες τους σε πανελλήνια, βαλκανικά και ευρωπαϊκά πρωταθλήματα του 2016, που είναι οι εξής: Στεφάνου Μάριος, Μυλωνά Μαριτίνα, Δαδάνης Απόστολος, Κορωναίος Σπυρίδων, Λαράι Μάξιμος, Λάλα Εμιλιάνα, Παπουτσής Γιώργος, Αποστολάκη Δήμητρα, Κανέλλος Ιωάννης, Κεραμάς Κων/νος, Κουτσούμπας Κων/νος, Μπούρης Περικλής, Μάλαμας Δημήτρης, Ντάγγαλος Γιώργος.

Στη συνέχεια ακολούθησε πρόγραμμα με επιδείξεις του Kyokushinkai Karate από τμήματα του συλλόγου, που παρουσίασαν δυναμικές και θεαματικές τεχνικές εκτάκτου ανάγκης και αυτοάμυνας.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο βουλευτής Μαγνησίας κ. Χρήστος Μπουκώρος, ο πρόεδρος της ΕΚΠΟΛ κ. Κώστας Χαλέβας, ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Μαγνησάς κ. Αριστοτέλης Μπασδάνης, ο δημοφιλής δημοσιογράφος κ. Δημήτριος Μαρέδης, ο οποίος εκπροσώπησε το Astra TV και τον κ. Σάκη Κοκκίνη, και το μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της ΕΛ.Ο.Κ κ. Αθανάσιος Καραπλιάγκος.

Όλα τα τιμώμενα πρόσωπα απηύθυναν χαιρετισμό στους παρευρισκόμενους γονείς, αθλητές και φίλους του συλλόγου. Παράλληλα συγχάρηκαν τους εκπαιδευτές του συλλόγου για την άριστη εκπαίδευση και διαπαιδαγώγηση των αθλητών, καθώς εδώ και τρεις περίπου δεκαετίες, ο προπονητής και εκπρόσωπος κ. Ιωάννης Στεφάνου διδάσκει στα νέα παιδιά της πόλης μας, έχοντας εκατοντάδες επιτυχίες σε πανελλήνιο, βαλκανικό, ευρωπαϊκό και παγκόσμιο επίπεδο, ενώ έχει φέρει μεγάλες διοργανώσεις στην πόλη μας, με πανελλήνια, βαλκανικά και διεθνή πρωταθλήματα.

Επίσης έκαναν ιδιαίτερη αναφορά και στους δύο νέους προπονητές του συλλόγου, την Κυριακή Στεφάνου, προπονήτρια του Καράτε της Γ. Γ. Αθλητισμού με 20ετή και πλέον εμπειρία, και τον Μάριο Στεφάνου, καθηγητή Φυσικής Αγωγής και πρωταθλητή Ελλάδος, Βαλκανίων και Ευρώπης επί σειρά ετών.

Ο σύλλογος βράβευσε με τιμητική πλακέτα για την προσφορά τους τούς κ.κ. Χρήστο Μπουκώρο, Αριστοτέλη Μπασδάνη και Δημήτριο Μαρέδη (ο οποίος εκπροσώπησε τον κ. Σάκη Κοκκίνη). Επίσης ευχαρίστησε για την παρουσία τους και την υποστήριξή τους τον πρόεδρο της ΕΚΠΟΛ κ. Κώστα Χαλέβα και το μέλος του Δ.Σ της ΕΛ.Ο.Κ κ. Αθανάσιο Καραπλιάγκο.

Τυχερός ήταν ο αθλητής Σπυρίδων Κορωναίος, ο οποίος θα πάρει δώρο μια φόρμα του Kyokushinkai karate, προσφορά του συλλόγου.

Στο τέλος της εκδήλωσης, ο εκπρόσωπος του Kyokushinkai Karate κ. Ιωάννης Στεφάνου και τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου του συλλόγου ευχαρίστησαν θερμά τους γονείς και τους φίλους του συλλόγου, που τίμησαν με την παρουσία τους την εκδήλωση, τα καταστήματα της πόλης μας για τα δώρα της λαχειοφόρου αγοράς καθώς και τον κ. Κώστα Μπούρχα και το ζαχαροπλαστείο «ΜΟΝ ΑΜΙ» για την προσφορά της πρωτοχρονιάτικης πίτας και ευχήθηκαν πολλές επιτυχίες για τη νέα χρονιά.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου