ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Απέκτησε και το Χρ. Ζαχαράκη ο Ρήγας

απέκτησε-και-το-χρ-ζαχαράκη-ο-ρήγας-851206

Ημέρα εξελίξεων ήταν η Δευτέρα για την ομάδα του Ρήγα. Αργά το βράδυ οι εκλεγέντες στο ΔΣ συναντήθηκαν προκειμένου να συσταθεί σε σώμα η διοίκηση και να διανεμηθούν οι ρόλοι. Την ίδια στιγμή γίνονταν οι απαραίτητες κινήσεις ώστε ο πρώην πλέον παίκτης των Μετεώρων, Χρήστος Ζαχαράκης, να συμφωνήσει με την ομάδα του Ρήγα για να φοράει τη φανέλα της ομάδας τη νέα χρονιά, κάτι που τελικά έγινε.  
 
Νέα διοίκηση και επίσημα
Στον απόηχο του θανάτου του 32χρονου Γιώργου Κουτέρη, στην οικογένεια του οποίου η διοίκηση της ομάδας του Ρήγα θέλει να εκφράσει τα θερμά της συλλυπητήρια, συνήλθε αργά το βράδυ Δευτέρας διοικητικό συμβούλιο, με σκοπό τη σύσταση σε σώμα του νέου ΔΣ. Αναλυτικά η νέα διοίκηση έχει ως εξής: Τσελεπής Ιωάννης (πρόεδρος), Μπαλαμώτης Ιωάννης (αντιπρόεδρος), Κακλιάς Αποστόλης (β’ αντιπρόεδρος), Μακρής Αχιλλέας (γενικός γραμματέας), Καλόγηρος Ιωάννης (ταμίας), Κουσκουρίδας Αθανάσιος (γενικός αρχηγός Α’), Σαΐτης Αθανάσιος (γενικός αρχηγός Β’), Τσελεπής Δημήτρης (δημόσιες σχέσεις), Μπέλλας Γιώργος (έφορος υλικού), Παπανίκος Γιώργος (έφορος γηπέδου), Σαράντης Στέλιος, Γκώμας Γιώργος, Καζάς Αθανάσιος, Μητράκης Αθανάσιος (μέλη).
 
Και ο Ζαχαράκης στο δυναμικό του Ρήγα
Πέρα από τις διοικητικές εξελίξεις που υπήρξαν στην ομάδα και από τις οποίες προέκυψε και επίσημα πλέον Διοικητικό Συμβούλιο στην ομάδα του Βελεστίνου, υπήρξαν και εξελίξεις στα μεταγραφικά ζητήματα της ομάδας. Πιο συγκεκριμένα, ο Ρήγας συμφώνησε με τον Χρήστο Ζαχαράκη που πέρυσι αγωνίστηκε στο Περιφερειακό Πρωτάθλημα με την ομάδα των Μετεώρων ενώ προηγουμένως αγωνιζόταν επί χρόνια στην ομάδα του Ρήγα, έχοντας διατελέσει μάλιστα και αρχηγός. Ο έμπειρος αμυντικός αγωνίζεται ως δεξί μπακ ωστόσο μπορεί να αγωνιστεί και σε άλλες θέσεις λόγω της εμπειρίας που διαθέτει. Η προσθήκη του Ζαχαράκη αποτελεί σημαντική ενίσχυση για την ομάδα του Βελεστίνου και αναμένεται να βοηθήσει σημαντικά στη δύσκολη χρονιά που έρχεται για τους Βελεστινιώτες. Εκτός του Ζαχαράκη, ο Ρήγας συμφώνησε και με τον 18χρονο αμυντικό μέσο της Δάφνης και της Μικτής Παίδων, Σάββα Μαυρίδη, που πέρυσι πραγματοποίησε πολύ καλή χρονιά. Πρόκειται για ένα δυναμικό παίκτη κύριο χαρακτηριστικό του οποίου είναι η δύναμη και τα σωματικά του προσόντα καθώς παρά το νεαρό της ηλικίας του.   
Στο μεταξύ, αύριο Πέμπτη και ώρα 7 μ.μ οι παίκτες της ομάδας θα πρέπει να βρίσκονται στο γήπεδο του Βελεστίνου, προκειμένου να έχουν μια πρώτη γνωριμία με τον προπονητή, Γιώργο Καραμίχαλο, όσο και με το  νέο πρόεδρο, Γιάννη Τσελεπή αλλά και με μέλη της διοίκησης.    
 

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου