ΤΟΠΙΚΟ

10ος τίτλος για τον ΓΣ Αλμυρού

10ος-τίτλος-για-τον-γσ-αλμυρού-550895

Σε έναν τελικό που έμελλε να σπάσει καρδιές και να κρατήσει αμείωτο το ενδιαφέρον των φιλάθλων, ο ΓΣ Αλμυρού επέστρεψε στις κατακτήσεις των Κυπέλλων της ΕΠΣΘ μετά από 20χρόνια και κατέκτησε το 10ο τρόπαιο της ιστορίας της κερδίζοντας με 3-2 στα πέναλτι τον Σαρακηνό.

Η ομάδα του Θάνου Θεοδώρου απέναντι σε έναν ψυχωμένο και καλά διαβασμένο Σαρακηνό πανηγύρισε την κατάκτηση του τροπαίου μετά τη ψυχοφθόρα διαδικασία των πέναλτι, όπου ήρωες ήταν οι δύο τερματοφύλακες, Χαλάτσης και Γράντας, με τον πρώτο να αποκρούει τρεις φορές και τον δεύτερο άλλες δύο.

Για το ΓΣΑ δοκάρι είχε ο Παναγιώτης Κοντοβάς στο 50’ με τις δύο ομάδες να μένουν στο 0-0 μετά από 120’ παιχνιδιού. Ετσι στα πέναλτι ο Αλμυρός κέρδισε με 3-2 και πλέον κοιτάζει τον επόμενο στόχο, που είναι η άνοδος στη Γ’ Εθνική. Στο τέλος της παράτασης Ντούρο και Κυριάκος δέχθηκαν από μία κόκκινη κάρτα.

Η ρώσικη ρουλέτα:
Γ. Κοντοβάς 1-0
Π. Κοντοβάς απέκρουσε ο Γράντας
Σουάρες απέκρουσε ο Χαλάτσης
Ακασού απέκρουσε ο Γράντας
Τσεκούρας 2-0
Βούλγαρης 2-1
Γιαουπλάρι απέκρουσε ο Χαλάτσης
Αραμπατζής 2-2
Νιαώτης απέκρουσε ο Χαλάτσης
Κοτσιαρίδης 2-3

ΓΣΑ-ΣΑΡΑΚΗΝΟΣ

Τελικός Κυπέλλου ΕΠΣΘ

Διαιτητής: Σκουλάς
Βοηθοί: Γόργορης, Σακκάς
4ος διαιτητής: Θεοχάρης
Κόκκινες: 117’ Κυριάκος-117’ Ντούρο
Κίτρινες: Ακασού, Κρανάς, Βούλγαρης, Κυριάκος-Δημητριάδης, Σούδης, Σαμαράς
Γ.Σ. ΑΛΜΥΡΟΥ: (Θ. Θεοδώρου), Χαλάτσης, Καψιώτης, Ακασού, Πλαβός, Κυριάκος, Κοτσιαρίδης, Κρανάς (118’ Φαράντος), Νασιακόπουλος (72’ Παυλίδης), Αραμπατζής, Θωμαΐδης (54’ Βούλγαρης), Κοντοβάς
ΣΑΡΑΚΗΝΟΣ: Γράντας, Ντούρο, Σουάρες, Γιαουπλάρι, Ιωάννου, Σούδης, Δημητριάδης (77’ Σαμαράς), Κοντοβάς, Μπέικος (67’ Τσεκούρας), Κωνσταντάκος (82’ Βαλωτής), Νιαώτης.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου