ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Τεστ σήμερα …με την Καβάλα

τεστ-σήμερα-με-την-καβάλα-851206

Το τελευταίο φιλικό τεστ στο Καρπενήσι έχει σήμερα ο Ολυμπιακός στο Καρπενήσι με τον προπονητή Σακη Τσιώλη να περιμένει, παρά την κούραση των παικτών από την προετοιμασία να δει κάποιες βελτιώσεις σε σχέση με το προηγούμενο με αντίπαλο τον Ατρόμητο .
Σήμερα στο φιλικό με την Καβάλα ενδέχεται να αγωνισθεί και ο Σενεγαλέζος αμυντικός Σανκαρά ενώ για τη Βολιώτικη ομάδα δεν υπάρχουν ιδιαίτερα προβλήματα, με απόντα μόνον τον τραυματία Πάολο Φραντζιπάνε, που ακολουθεί θεραπεία.
Στο πρώτο φιλικό με τον Ατρόμητο ο Σάκης Τσιώλης χρησιμοποίησε 22 ποδοσφαιριστές βγάζοντας αρκετά συμπεράσματα πάνω στα σχέδια και στα πλάνα που έχει καταστρώσει τόσο ατομικά όσο και ομαδικά…Ο προπονητής του Ολυμπιακού είδε τους ποδοσφαιριστές του να στέκονται καλά στον αγωνιστικό χώρο, να προσπαθούν αλλά και να δείχνουν επηρεασμένοι από την κούραση των προπονήσεων .Το θετικό είναι ότι παρά τα πολλά νέα πρόσωπα, οι παίκτες στο πρώτο φιλικό (έχασαν στο 89′ 2-1 από τον Ατρόμητο) έδειξαν ότι “βρίσκονται” στο γήπεδο και έχουν πολλά περιθώρια βελτίωσης .

Το σημερινό δεύτερο δυνατό φιλικό στο Καρπενήσι είναι ένα επίσης δυνατό ματς με αντίπαλο την Καβάλα, ενώ ο Ολυμπιακός πριν την αναχώρηση της ομάδας για την Ιταλία, θα δώσει κι άλλο ένα παιγνίδι στο Βόλο .
Συγκεκριμένα, οι «ερυθρόλευκοι» θα αντιμετωπίσουν σήμερα στις 6.30 μ.μ. την Καβάλα στο Καρπενήσι, ενώ μεθαύριο Παρασκευή (23/7) ο Ολυμπιακός θα αντιμετωπίσει στο ΕΑΚ του Βόλου στις 9 μ.μ. τη Λοκομοτίβ Πλόβντιβ.
Οι «ερυθρόλευκοι» στις 25 Ιουλίου πρόκειται να αναχωρήσουν για Ζυρίχη κι από εκεί για τη βόρεια Ιταλία, όπου στο Πραντ θα διεξαχθεί το τρίτο και τελευταίο στάδιο της προετοιμασίας, πριν την έναρξη των επίσημων υποχρεώσεών τους στο πρωτάθλημα της Σούπερ Λίγκα.
Στη Βόρεια Ιταλία, έχουν κλεισθεί φιλικά στις 28 Ιουλίου με την Κρεμονέζε στις 30 Ιουλίου, αγώνες 45’ λεπτών με Νάπολι και Χέρτα Βερολίνου , στις 2 Αυγούστου με Φιορεντίνα και στις 5 Αυγούστου με Ρόμα ή Λάτσιο.
Με την επιστροφή στην Ελλάδα, ο Ολυμπιακός θα παίξει με τον ΠΑΣ Γιάννενα στις 13 Αυγούστου στο Βόλο, ενώ θα γίνουν και φιλικά ματς στις 18 Αυγούστου και την Κυριακή 22 Αυγούστου στο Πανθεσσαλικό.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου