ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Καλή αρχή με «τριάρα»!

καλή-αρχή-με-τριάρα-500719

Οι ελλείψεις των διεθνών (Σισέ, Γκοβού, Νίνης, Καραγκούνης, Κατσουράνης, Βύντρα, Τζόρβας, Σεϊταρίδης, Ζιλμπέρτο Σίλβα) δεν αφήνουν περιθώρια για εξαγωγή συμπερασμάτων. Ωστόσο, το πρώτο φιλικό του Παναθηναϊκού μπορεί να φέρει χαμόγελα στους φίλους του.
Όχι τόσο για το 3-1 επί της Βόλφσμπουργκ στην Αυστρία, όσο για τη διάθεση που έδειξαν οι παίκτες του, για την πίεση ψηλά όσο υπήρχαν δυνάμεις, για την παρουσία των Κλέιτον, Γκάμπριελ, τα κέφια του Λέτο και την αποκάλυψη του νεαρού Μαυρία.
Δεδομένες οι απουσίες των διεθνών, αλλά δεδομένο και το 4-2-3-1 του Νίκου Νιόπλια. Μπροστά από τον Καρνέζη, η αμυντική τετράδα αποτελούνταν από τους Μπιάρσμιρ (δεξιά), Καντέ (αριστερά), Σαριέγκι και Μελίσση (κεντρικό δίδυμο). Σιμάο και Μαρίνος ήταν οι αμυντικοί μέσοι, με τον Γκάμπριελ δεξιά, τον Λέτο αριστερά και τον Κλέιτον πίσω από τον Πετρόπουλο.
Ο Παναθηναϊκός ξεκίνησε πολύ καλά τον αγώνα. Πίεσε ψηλά, έκλεψε μπάλες και βγήκε στις αντεπιθέσεις, με τον Κλέιτον να είναι πολύ καλός, τον Λέτο εξαιρετικά κεφάτο και τον Γκάμπριελ να είναι «σύμμαχος», πετυχαίνοντας ένα πολύ ωραίο γκολ στο 9’.
Στο 38′ ο Ντεζάγκα ισοφαριθσε αλλα στο60′ αυτογκολ του Ντεζάγκα, εκανε το 2-1 και στο 69′ ο Ρουκάβινα που έχασε πέναλτι στο 72 πέτυχε το 3-1

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Καρνέζης (46′ Γκαλίνοβιτς), Μπιάρσμιρ (85′ Λαγός), Καντέ, Σαριέγκι, Μελίσσης, Μαρίνος (85′ Μαχλελής), Σιμάο (85′ Φέτσης), Γκάμπριελ (60′ Μαυρίας), Λέτο (60′ Ρουκάβινα), Κλέιτον (60′ Δημούτσος), Πετρόπουλος (69′ Σταμπολζίεφ).
ΒΟΛΦΣΜΠΟΥΡΓΚ: Χιτς (46′ Λενς), Σέφερ, Ρίτερ, Μάντλουνγκ, Σίσερο, Ζιανί, Τζόνσον, Βαρζάλι, Ντεζάγκα, Ντζέκο, Μάντζουκιτς.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου