ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ

Κύπελλο σήμερα… σερί την Κυριακή

κύπελλο-σήμερα-σερί-την-κυριακή-554158

Επιμέλεια: ΒΑΣΙΛΗΣ ΖΗΝΕΛΗΣ

Σήμερα έχει κύπελλο, θέλει τη διάκριση, και την Κυριακή θέλει συνέχεια στο νικηφόρο σερί της στο πρωτάθλημα, με τη Νίκη Βόλου να παίζει στις 2 το μεσημέρι στο Δημοτικό Στάδιο των Τρικάλων στον τελικό κυπέλλου του 2ου ομίλου της Γ΄ Εθνικής κατηγορίας με αντίπαλο την ΑΕ Καραϊσκάκης και τη Νίκη Βόλου.

Για να φτάσει στο σημερινό τελικό, η Νίκη απέκλεισε τον Θεσπρωτό (3-0), την Ιστιαία (1-0) και την Πύδνα στην Πιερία(2-3), ενώ η ΑΕ Καραϊσκάκης απέκλεισε Φιλιππιάδα(1-0)και στα πέναλτι τους Μαύρους Αετούς και τον Απόλλωνα Λάρισας

Η ΑΕ Καραϊσκάκης έπαιξε πρωτάθλημα την περασμένη Δευτέρα στη Λευκάδα, και γι αυτό η ΕΠΟ όρισε την αναμέτρηση με τους κυανόλευκους για μία μέρα αργότερα.

Για το ματς που θα ξεκινήσει στις 2μ.μ., η Νίκη Βόλου έχει αιτηθεί 500 εισιτήρια, προκειμένου να καλύψει τις ανάγκες των φιλάθλων της.

Στο αγωνιστικό μέρος οι κυανόλευκοι θα αγωνιστούν χωρίς τον Γιώργο Παρασκευαΐδη που προτιμήθηκε να ξεκουραστεί, ενώ εκτός αποστολής έμειναν οι νεαροί Βουρδάκης, Τασιάς και Ματθαίου, καθώς τόσο ο Νίκος Παπαδήμας όσο και ο Τόλης Γαρυφαλλόπουλος, που συμπλήρωσαν από τέσσερις κίτρινες κάρτες στο τελευταίο παιχνίδι με τον Αστέρα Πετριτή, θα εκτίσουν τις ποινές τους την ερχόμενη Κυριακή με αντίπαλο την ομάδα της Φιλιππιάδας για την 16η εξ αναβολής αγωνιστική.

Χθες, μετά το τέλος της προπόνησης, ο προπονητής της ομάδας μας κ. Στέφανος Ξηροφώτος, ανακοίνωσε την αποστολή που θα ταξιδέψει στα Τρίκαλα, για το παιχνίδι Κυπέλλου Ελλάδας της Γ΄ Εθνικής κατηγορίας, με αντίπαλο την ΑΕ Καραϊσκάκης στα Τρίκαλα, η οποία αποτελείται από τους εξής ποδοσφαιριστές: Τζήμας, Δημολιός Αλεξανδρής, Ναουμίδης, Παπαδήμας, Βέργος, Πετράκος, Μέτσε, Σκοπελίτης, Κορέτα, Νικλητσιώτης, Βασίλιεβιτς, Μαλακασιώτης, Ράπτης, Παπαγεωργίου, Χατζόγλου, Κόλα, Γαρυφαλλόπουλος, Χουζούρης και Τσιανάκας.

Στο πρωτάθλημα η Νίκη (18/12/16) είχε κερδίσει την ΑΕ Καραϊσκάκης 1-0 ενώ διαιτητής του αγώνα Κυπέλλου Γ’ Εθνικής ανάμεσα στη Νίκη Β. και την Α.Ε. Καραϊσκάκης στο ουδέτερο γήπεδο των Τρικάλων, είναι Κ. Διώτης από την Ευρυτανία (είχε σφυρίξει πέρσι το Φωκικός-Νικη 0-3) και βοηθοί οι Καλύβας και Λιτοσελίτης από τη Φθιώτιδα…

Εκτός αποστολής έμειναν οι νεαροί Βουρδάκης, Τασιάς και Ματθαίου, καθώς και ο Γιώργος Παρασκευαΐδης που προτιμήθηκε να ξεκουραστεί.

Οι τελικοί των ομίλων

Χθες έγιναν οι άλλοι τρεις τελικοί των ομίλων:

1ος όμιλος: ΑΠΕ Λαγκαδά – Απόλλων Καλαμαριάς 1-2

2ος όμιλος : 14.00 ΑΕ Καραϊσκάκης – Νίκη Βόλου

3ος όμιλος: Παναχαϊκή – Αχαϊκή 0-0 κ.α, 0-0 παράταση, 2-3 πέναλτι

4ος όμιλος: ΑΕ Κηφισιάς – Ατσαλένιος 3-0

Ημιτελική φάση

Απόλλων Καλαμαριάς – Νίκη Βόλου ή ΑΕ Καραϊσκάκης

Αχαϊκή – ΑΕ Κηφισιάς

Κυριακή με Φιλιππιάδα

Η Νίκη θέλει από σήμερα να πάει στα ημιτελικά, αν και μεγαλύτερο ενδιαφέρον είναι στο πρωτάθλημα, όπου την Κυριακή θα έχει στόχο την 5η σερί νίκη η Νίκη κόντρα στον Εθνικό Φιλιππιάδας, ώστε να συνεχίσει να βρίσκεται σε μικρή απόσταση από την κορυφή και να ελπίζει. Ο εξ αναβολής αγώνας της 16ης αγωνιστικής, αν και είναι προγραμματισμένος για το Σάββατο 25 Φεβρουαρίου στο «Π. Μαγουλάς», μετακινήθηκε για την Κυριακή (26/02).

Την Κυριακή, ο Στέφανος Ξηροφώτος θα στερηθεί τις υπηρεσίες δύο ποδοσφαιριστών του οι οποίοι συμπλήρωσαν τέσσερις κάρτες. Ο Νίκος Παπαδήμας και ο Τόλης Γαρυφαλλόπουλος.

Παρασκευαΐδης: «Συνεχίζουμε»

Στο ραδιόφωνο του Volos 9.86 φιλοξενήθηκε ο Γιώργος Παρασκευαΐδης όπου μίλησε για τα τελευταία θετικά αποτελέσματα της ομάδας: «Εμείς δεν έχουμε αλλάξει τον τρόπο που δουλεύουμε. Δεν έχουμε ρίξει ρυθμούς στις προπονήσεις. Από την καλοκαιρινή προετοιμασία συνεχίζουμε να δουλεύουμε με τους ίδιους ρυθμούς. Κυρίως έχουμε αλλάξει τον τρόπο που βλέπουμε τα παιχνίδια, καθώς τώρα τα βλέπουμε κάθε ένα ξεχωριστά. Δεν μπαίνουμε στη διαδικασία να βλέπουμε τριάδες και τετράδες αγώνων. Αυτό λειτουργεί θετικά στην ομάδα κι έτσι πρέπει να συνεχίσουμε… Το Κύπελλο είναι ένας τίτλος απόλυτα σεβαστός, τον θέλει η ομάδα, αλλά το πρωτάθλημα είναι η προτεραιότητα και το χειροπιαστό. Οπότε πιστεύω πως θα τα καταφέρουμε»

Πίστη από Σκοπελίτη

Στο Prisma FM 91.6 μίλησε ο Φίλιππος Σκοπελίτης και αναφέρθηκε σε όλα τα τρέχοντα θέματα της Νίκης αλλά και γενικότερα για το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής. Ο νεαρός μέσος της Νίκης τόνισε πως μπορεί τα φαβορί να εξακολουθούν να είναι ο Ολυμπιακός και ο Απόλλων, όμως έχει μεγάλη πίστη στην ομάδα του και θα παλέψει για το πρωτάθλημα. «Πιστεύω όταν ξεκίνησε το πρωτάθλημα και είδαμε όλοι τα ρόστερ, είχαμε στο μυαλό μας ότι όλοι θα κυνηγάμε τον Ολυμπιακό Βόλου. Από άποψη παικτών, από άποψη των ονομάτων που έφερε ο Ολυμπιακός. Ωστόσο, είδαμε ότι δεν μετράνε πάντα τα ονόματα. Είδαμε έναν Απόλλων Λάρισας να βγαίνει και να είναι ακόμη μπροστά με ανάλογους παίκτες και έναν πολύ καλό προπονητή. Αλλά και πάλι, ομάδες όπως ο Διαγόρας Σεβαστής που είναι και αυτός έξι βαθμούς πίσω, η Πύδνα, ομάδες που δεν τις περίμενε κανείς. Παρόλα αυτά, πιστεύω πως θα συνεχίσουν να διεκδικούν ο Ολυμπιακός Βόλου και ο Απόλλων Λάρισας, που σαφώς έχουν ένα πλεονέκτημα. Θέλω να πιστεύω ότι η ομάδα μου μέχρι το τέλος θα είναι κοντά. Δεν ξέρω πως το έχω στο μυαλό μου, πάντα πιστεύω πως η ομάδα μου στο τέλος θα πάρει το πρωτάθλημα. Είναι επειδή παίζω στην ομάδα; Δεν ξέρω…».

Για τον σημερινό τελικό τόνισε πως οι δύο ομάδες είναι ισοδύναμες και το ματς θα είναι αμφίρροπο.

Οι Ακαδημίες στη Θεσσαλονίκη

Στη Θεσσαλονίκη θα βρεθούν οι Ακαδημίες της Νίκης Βόλου, και σε ανακοίνωση των κυανόλευκων γίνεται γνωστό ότι: «Η διοίκηση των Νέων Αθλητών και των Ακαδημιών ποδοσφαίρου της Νίκης Βόλου 1924, ενημερώνει τα παιδιά αλλά και τους γονείς – κηδεμόνες των Ακαδημιών και των Νέων Αθλητών, ότι οι Ακαδημίες θα συμμετέχουν σε μίνι τουρνουά ποδοσφαίρου για… νέες ποδοσφαιρικές και «οικογενειακές εμπειρίες».

Το τουρνουά θα διεξαχθεί στη Θεσσαλονίκη το προσεχές Σάββατο (25/2). Η αναχώρηση θα γίνει στις 8 το πρωί (25/2) και η επιστροφή στο Βόλο στις 6μ.μ. της ίδιας ημέρας. Παρακαλούμε να επικοινωνήστε με τους υπεύθυνους κ. Παυλίδη Σάββα, και κ. Μαυρογιάννη Αναστασία στα γραφεία των ακαδημιών μας, πίσω από το γήπεδο «Παντελής Μαγουλάς», καθημερινά από τις 4μ.μ. έως τις 7μ.μ. και στο τηλέφωνο 24210-85311, καθώς και στον κ. Άκη Σουγγάρη 6947321741 για τη γραπτή σας συγκατάθεση και έγκαιρη συμμετοχή σας έως και την Πέμπτη 23/2. Ενδεικτική τιμή συμμετοχής και μεταφοράς με πούλμαν: 12 ευρώ το παιδί, 18 ευρώ δύο αδέρφια και 10 ευρώ ο συνοδός».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου