ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Με γνώση ο Ολυμπιακός για την πρωτιά

με-γνώση-ο-ολυμπιακός-για-την-πρωτιά-554169

Επιμέλεια ΒΑΣΙΛΗΣ ΖΗΝΕΛΗΣ

Γνωρίζοντας το αποτέλεσμα από το παιχνίδι του πρωτοπόρου σήμερα Απόλλωνα (παιζει Σαββάτο στην Πύδνα) θα αγωνιστεί την Κυριακή η ομάδα του Ολυμπιακού Βόλου με τον Αστέρα Πετριτή, το οποίο ματς ήταν προγραμματισμένο για το Σάββατο για την 16η (εξ αναβολής) αγωνιστική και θα διεξαχθεί τελικά 26 Φεβρουαρίου. Πριν την επίσημη ανακοίνωση της ΕΠΟ, φρόντισε η διοικούσα επιτροπή του Ολυμπιακού Βόλου να το ανακοινώσει: «Την Κυριακή 26 Φεβρουαρίου 2017 στις 15:00, στο Γήπεδο της ΕΠΣ Κέρκυρας θα διεξαχθεί ο αγώνας μεταξύ του Αστέρα Πετριτή και του Ολυμπιακού Βόλου».

Συνολικά τρία παιχνίδια του 2ου ομίλου πραγματοποιηθούν την Κυριακή. Πρόκειται για τις αναμετρήσεις Νίκη Βόλου – Εθνικός Φιλιππιάδας και ΑΕ Καραϊσκάκης – Ρήγας Φεραίος, καθώς Νίκη και Καραϊσκάκης αγωνίζονται σήμερα για το Κύπελλο Γ’ Εθνικής, αλλά και το Αστέρας Πετριτή – Ολυμπιακός Βόλου, μετά από αίτημα της ομάδας της Κέρκυρας.

Επιπλέον, νωρίτερα το Σάββατο (25/02) και συγκεκριμένα στις 13:30, θα ξεκινήσει το παιχνίδι της ΑΕ Ιστιαίας με τον Πιερικό.

Αναλυτικά το Σάββατο 25 Φεβρουαρίου θα παίξουν:

13:30 ΑΕ Ιστιαίας – Πιερικός

15:00 Πύδνα Κίτρους – Απόλλων Λάρισας

15:00 Τηλυκράτης – Αμβρακία Κωστακιών

15:00 Διαγόρας Σεβαστής – Αχιλλέας Νεοκαισάρειας

15:00 Θεσπρωτός – Μαύροι Αετοί Ελευθεροχωρίου

Τα χαμόγελα έχουν επιστρέψει πλέον στο ερυθρόλευκο στρατόπεδο σε συνδυασμό με την περασμένη απώλεια του Απόλλωνα Λάρισας και τη μείωση της διαφοράς στους δύο βαθμούς από την πρώτη θέση, και με μεγαλύτερη πλέον αυτοπεποίθηση άπαντες κοιτάνε το έκτος έδρας ματς με τον Αστέρα Πετριτή στο γήπεδο της ΕΠΣ Κέρκυρας, που είναι πλαστικό. Αυτό έχει αναγκάσει τον Ολυμπιακό να προπονείτε σε κάποιο ανάλογο τερέν στο Βόλο για εξοικείωση.

Στον Ολυμπιακό θέλουν, να εκμεταλλευτούν το γεγονός ότι αυτή την αγωνιστική θα αναμετρηθούν Πύδνα και Απόλλων Λάρισας στο Κίτρος και θα υπάρξουν απώλειες βαθμών, ενώ όσον αφορά τον αγωνιστικό τομέα για το δεύτερο συνεχόμενο νικηφόρο αποτέλεσμα εκτός έδρας, δύο βασικά στελέχη της ομάδας, ο κεντρικός αμυντικός Χρήστος Χολέβας και ο μέσος Ηλίας Σταύρου θα απουσιάσουν. Ο πρώτος αποβλήθηκε με δύο κίτρινες κάρτες στο παιχνίδι της περασμένης αγωνιστικής με την Αμβρακία Κωστακιών, ενώ ο δεύτερος συμπλήρωσε κάρτες.

Θετικό είναι πάντως ότι ο Ερβέν Μουκάμ ξεπέρασε το πρόβλημα που αντιμετώπιζε στον δικέφαλο, με τον νεαρό Καμερουνέζο μεσοεπιθετικό να τίθεται στη διάθεση του Τίμου Καβακά, ενώ ίσως και ο Λόρι Κέρι, να είναι σε θέση να δώσει το «παρών» στο παιχνίδι με τον Αστέρα Πετριτή.

Ο Φωτιάδης διαιτητής

Ορίστηκαν από την ΚΕΔ/ΕΠΟ οι διαιτητές των αγώνων της εξ αναβολής 16ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής στον 2ο όμιλο. Την αναμέτρηση του Ολυμπιακού Βόλου με τον Αστέρα Πετριτή στην Κέρκυρα (Κυριακή 26/2, 15.00) θα διευθύνει ο κ. Φώτης Φωτιάδης από την ΕΠΣ Καστοριάς, με βοηθούς τους Ελευθέριο Καραλή από την ΕΠΣ Ηπείρου και Γρηγόρη Πρεσπάρη από την ΕΠΣ Καστοριάς. Παρατηρητής ορίστηκε ο Νικόλαος Αθανασίου από την ΕΠΣ Θεσπρωτίας.

Ο Φωτιάδης στο παρελθόν έχει «σφυρίξει» το 2013 την αναμέτρηση με τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο, όπου ο Ολυμπιακός έχασε με 3-2 για την Football League, το 2014 το παιχνίδι των «ερυθρολεύκων» στο Αιγίνιο, όπου ο Ολυμπιακός είχε νικήσει με 1-2 και το 2015 το ματς με τον Απόλλωνα στο ΕΑΚ, στο οποίο το βολιώτικο συγκρότημα είχε ηττηθεί με 1-2.

Όλοι οι διαιτητές στον 2ο όμιλο

Πύδνα Κίτρους – Απόλλων Λάρισας

Φωτιάς, Δεμερτζής, Μίσκος (Πέλλας)

Νίκη Βόλου – Εθνικός Φιλιππιάδας

Μπεκιάρης, Στεφανής, Τίκας (Καρδίτσας)

Τηλυκράτης – Αμβρακία Κωστακιών

Τάσης, Παπαλαζάρου, Τσαντάς (Ηπείρου)

Διαγόρας Σεβαστής – Αχιλλέας Νεοκαισάρειας

Λυμπούδης, Κουφός, Φράγιος ((Μακεδονίας)

Ιστιαία – Πιερικός

Τσιτσανούδης, Ακρίβος, Καραγιάννης (Λάρισας)

Α.Ε. Καραϊσκάκης – Ρήγας Φεραίος

Σταματελόπουλος, Κοττορός, Λιόντος (Ηπείρου)

Αστέρας Πετριτή – Ολυμπιακός Βόλου

Φωτιάδης (Καστοριάς), Καραλής (Ηπείρου), Πρεσπάρης (Καστοριάς)

Θεσπρωτός – Μαύροι Αετοί Ελευθεροχωρίου

Γκιάφης, Λύσσαρης, Βαλιάνος (Αιτωλοακαρνανίας).

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου