ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ

Αύριο με Καραϊσκάκη

αύριο-με-καραϊσκάκη-554180

Ρεπορτάζ: ΓΙΑΝΝΗΣ ΖΑΤΤΑΣ

Αύριο Πέμπτη -και όχι σήμερα Τετάρτη- θα πραγματοποιηθεί τελικά η αναμέτρηση-τελικός του 2ου ομίλου της Γ΄ Εθνικής κατηγορίας, ανάμεσα στην ΑΕ Καραϊσκάκης και τη Νίκη Βόλου στο Δημοτικό Στάδιο των Τρικάλων.

Οπως αναμενόταν, μετά το παιχνίδι της αρτινής ομάδας την περασμένη Δευτέρα στη Λευκάδα, η ΕΠΟ όρισε την αναμέτρηση με τους κυανόλευκους για μία μέρα αργότερα, που έχει ως συνέπεια και τη μετάθεση του αγώνα πρωταθλήματος ανάμεσα στη Νίκη Βόλου και τον Εθνικό Φιλιππιάδας, για την ερχόμενη Κυριακή 26 Φεβρουαρίου στο Π. Μαγουλάς.

Έτσι οι κυανόλευκοι θα έχουν μία ακόμη μέρα στη διάθεση τους για παραπάνω ξεκούραση και όχι μόνο, έναντι της ΑΕ Καραϊσκάκης, που ταλαιπωρήθηκε με την αναμέτρηση στη Λευκάδα.

Υπενθυμίζεται πως στο παιχνίδι της Πέμπτης, που θα ξεκινήσει στις 2μ.μ., η Νίκη Βόλου έχει αιτηθεί 500 εισιτήρια, προκειμένου να καλύψει τις ανάγκες των φιλάθλων της.

Στο αγωνιστικό μέρος οι κυανόλευκοι αναμένεται να παραταχθούν πάνοπλοι, καθώς τόσο ο Νίκος Παπαδήμας όσο και ο Τόλης Γαρυφαλλόπουλος, που συμπλήρωσαν από τέσσερις κίτρινες κάρτες στο τελευταίο παιχνίδι με τον Αστέρα Πετριτή, θα εκτίσουν τις ποινές τους την ερχόμενη Κυριακή με αντίπαλο την ομάδα της Φιλιππιάδας, για την 16η εξ αναβολής αγωνιστική.

Τζήμας: «17 φορές καλύτερη ομάδα…»

Εξάλλου ο πρόεδρος της Δ.Ε. των κυανόλευκων Θανάσης Τζήμας μίλησε για την κατάσταση στην οποία βρίσκεται η ομάδα του και, περιχαρής από τις τέσσερις συνεχόμενες νίκες, ανέφερε πως η ομάδα του είναι όχι μία, ούτε δύο, αλλά 17 φορές καλύτερη από εκείνη του Ολυμπιακού Β. Συγκεκριμένα μιλώντας στον Βόλος 9.86 αναφέρθηκε:

Για τον Γαρυφαλλόπουλο, ο οποίος σκόραρε την περασμένη Κυριακή: «Ο σέντερ φορ πρέπει να είναι κοντά στις φάσεις και εύστοχος. Έχουμε πετύχει διάνα με ένα νέο παιδί, που θα δημιουργήσει υπεραξία. Το καλό είναι ότι και ο Κορέτα βρήκε τον εαυτό του».

Για την πορεία του πρωταθλήματος: «Γίνονται αναλύσεις από κάποιους ανθρώπους που δε γνωρίζουν ότι κάποιοι άλλοι, όπως εγώ, τα βλέπουν με άλλο μάτι. Αποδείχτηκε ότι οι σχετικοί του ποδοσφαίρου είναι άσχετοι. Από τα λίγα που άκουσα για τους διεκδικητές του τίτλου μέχρι σήμερα, διαπιστώνεται ότι κάποιοι είναι πολύ αδύναμοι σε ό,τι αφορά τη διοίκηση, για να δείτε πώς τα βλέπει ένας άνθρωπος που αμφισβήτησαν ότι είναι τεχνοκράτης.

Μία διοίκηση είναι πετυχημένη όταν μέσα στην έδρα σου προσέχεις τα παιχνίδια κι όχι εκ των υστέρων βγαίνεις και να λες “δε μου άρεσε η διαιτησία”. Δεν πιάνεσαι στον ύπνο. Κάποιοι πιάστηκαν στον ύπνο και εννοώ το Κίτρος, που μέσα στην έδρα του απώλεσε βαθμούς.

Η Πύδνα είναι μία ομάδα που μπορεί να κάνει κάποια πράγματα, τα οποία δε χρήζουν απόδειξης και νομίζω ότι όλοι τα βλέπουμε, καθώς ο καθένας κοιτάει να πάρει τον τίτλο με τον έναν ή με τον άλλον τρόπο.

Εμείς έχουμε την ευκαιρία μέσα στην έδρα μας με την Πύδνα, σύσσωμος ο κόσμος και η διοίκηση να αποτρέψουμε αυτά τα γεγονότα. Αυτό θα κάνουμε εμείς, κάτι που δεν έκαναν οι άλλοι. Ήδη το έχω κάνει και είναι καθημερινές οι επιστολές που στέλνω στην ΕΠΟ. Δε θα τολμήσει κανείς ν’ αγγίξει αυτή τη μεγάλη ομάδα. Για μένα καθοριστικό το παιχνίδι με το Κίτρος.

Βαθμολογικά είμαστε έναν βαθμό μείον. Το Πανθεσσαλικό είναι δικό μας γήπεδο, δεν είναι του Ολυμπιακού. Είναι ένα γήπεδο που ο κόσμος της Νίκης το έχει στην καρδιά του και δεν είναι έδρα του Ολυμπιακού. Θεωρείται μία ισοδύναμη έδρα και των δύο. Έχουμε …17 φορές καλύτερη ομάδα από τον Ολυμπιακό.

Βλέπω τις φάσεις και τις ενέργειες. Η δικιά μας ομάδα είναι πιο γρήγορη, πιο νεανική, έχει μεγαλύτερη ζωντάνια. Πιστεύω ότι θα κερδίσουμε το ντέρμπι και πιστεύω ότι δικαιούμασταν (σ.σ. στον πρώτο γύρο) να το κερδίσουμε με 4-0 και δεν το κερδίσαμε λόγω αστοχίας.

Όλες οι υπόλοιπες αναλύσεις αφορούν το να είσαι καλός, γιατί μπορεί να χάσεις και από τον τελευταίο. Πρέπει να είμαστε ενωμένοι. Έχουμε τις περισσότερες ελπίδες, γιατί έχουμε τα περισσότερα ντέρμπι στην έδρα μας».

Για τη διαιτησία και τα ντέρμπι: «Η διοίκηση κάνει τα πάντα να μην αδικηθούμε από τη διαιτησία. Επομένως, έχουμε εύλογες πιθανότητες ν’ αναρριχηθούμε στην κορυφή και θεωρώ ότι και οι πέντε πρώτες ομάδες έχουν τις ίδιες πιθανότητες. Εμείς έχουμε να κερδίσουμε έναν Ολυμπιακό και έναν Απόλλωνα. Για όλα τα άλλα είμαστε στην ίδια μοίρα. Κερδίζεις, προχωράς. Έχουμε το πρόγραμμα που μας ευνοεί και στο ντέρμπι με τον συμπολίτη δεν τίθεται θέμα έδρας. Είναι στο χέρι μας να κερδίσουμε την Πύδνα, τη Σεβαστή και τον Απόλλωνα. Βλέπουμε το κάθε ματς ξεχωριστά.

Οι πέντε πρώτες ομάδες θα παλέψουν επί ίσοις όροις. Αλλά ειδικά αυτές οι δύο ομάδες, η Α.Ε. Καραϊσκάκης και η Πύδνα, δεν μπορούν να αγγίξουν τη Νίκη Βόλου. Κάνουμε ενέργειες στοχευμένες και με βάση την εμπειρία, που δεν έχουν να κάνουν με εκφοβισμό, αλλά θέλουμε μόνο το 50-50. Στην Πύδνα βάλαμε κι εμείς το χέρι μας, γιατί βλέποντας τους φιλάθλους μας να βάλουν εναντίον των παικτών, κάνει και ο διαιτητής κάτι παραπάνω. Και στους Μαύρους Αετούς, αν ήταν λίγο καλύτερος ο διαιτητής, θα μπορούσαμε να είχαμε πάρει την ισοπαλία ή το διπλό.

Όλοι πρέπει να είμαστε κοντά στην ομάδα. Έχουν απαιτήσεις πλέον οι παίκτες και η διοίκηση. Μπροστά στο λαό δεν μπορεί ν’ αντισταθεί κανείς».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου