ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Από την Κέρκυρα στην κορυφή

από-την-κέρκυρα-στην-κορυφή-556623

Με συνέχεια επιτυχιών ο Ολυμπιακός Βόλου ελπίζει να βρεθεί στην κορυφή ξεπερνώντας τον Απόλλωνα Λάρισας (πριν μάλιστα το μεταξύ τους παιχνίδι στο Βόλο τον Μάρτιο) και μετά το διπλό προχθές στην Άρτα επί της Αμβρακίας Κωστακιών… θέλει το ίδιο και στην Κέρκυρα επί του Αστέρα Πετριτή…

Επιμέλεια: ΒΑΣΙΛΗΣ ΖΗΝΕΛΗΣ

Μετά την 20η αγωνιστική που μειώθηκε η διαφορά, τώρα για την 16η εξ αναβολής αγωνιστική ο Ολυμπιακός θα παίξει στο κακό πλαστικό της Κέρκυρας με τον Αστέρα, θέλοντας μια πιο άνετη νίκη, μια καλύτερη διαιτησία και ακόμη ένα στραβοπάτημα από τον Απόλλωνα που παίζει στην Πιερία με την Πύδνα Κίτρους.

Ο Ολυμπιακός παρότι κέρδισε και προχθές στην Άρτα, είχε πολλά παράπονα από τη διαιτησία που του στέρησε ένα πιο μεγάλο σκορ. Το παράδοξο ήταν ότι ο διαιτητής έδειξε αρκετές κάρτες στην ερυθρόλευκη ομάδα που είχε την υπεροχή σε όλο το ματς, ενώ παράδοξη ήταν και η διαμαρτυρία του ευνοημένου στον τομέα αυτό Απόλλωνα για τη διαιτησία στο ματς που δεν κέρδισε στην Κατερίνη!

Πάντως οι κάρτες επηρεάζουν τη βολιώτικη ομάδα αφού ο Ολυμπιακός Βόλου θα αγωνιστεί στο παιχνίδι με τον Αστέρα Πετριτή στην Κέρκυρα, για την εξ αναβολής 16η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής κατηγορίας χωρίς τους Χρήστο Χολέβα και Ηλία Σταύρου. Ο Χολέβας αντίκρισε δύο κίτρινες κάρτες στο ίδιο λεπτό (96’) στο παιχνίδι με την Αμβρακία Κωστακιών και αποβλήθηκε, ενώ ο Σταύρου συμπλήρωσε τέσσερις κίτρινες κάρτες.

Το ματς με τον Αστέρα στην Κέρκυρα θα γίνει πιθανότατα Κυριακή αντί Σάββατο που αρχικά ορίστηκε, ύστερα από αίτημα των γηπεδούχων που αποδέχτηκε και ο Ολυμπιακός, και ο νεαρός προπονητές των ερυθρόλευκων Τίμος Καβακάς θα πρέπει να καταστρώσει τα αγωνιστικά του πλάνα δίχως να υπολογίζει τον Χολέβα που είναι βασικός στα 3 τελευταία ματς και τον Σταύρου που έχει παίξει ως τώρα σε όλα, με τους Μπόγιαν Ντόικιτς (4 συμμετοχές) και Φαμπρίτσιο Πότσι ( 14 συμ.) να ετοιμάζονται να τους αντικαταστήσουν.

Μέσα στην εβδομάδα θα ξεκαθαρίσει αν θα είναι σε θέση να βοηθήσουν την ομάδα στο ματς με τον Αστέρα κυρίως ο Ερβέν Μουκάμ αλλά και ο Λόρι Κέρι. Αμφότεροι ταλαιπωρούνται από τραυματισμούς και για τον λόγο αυτό δεν ακολούθησαν την αποστολή του Ολυμπιακού στην Άρτα για το παιχνίδι με την Αμβρακία.

Ο Ολυμπιακός θέλει και στα 11 ματς που απομένουν να είναι πιο αποτελεσματικός για να καλύψει τη διαφορά των δύο πλέον βαθμών που τον χωρίζουν από την κορυφή της βαθμολογίας την οποία κατέχει ο Απόλλων Λάρισας, και για τη βολιώτικη ομάδα, μετά τον Αστέρα Πετριτή στην Κέρκυρα…. ακολουθούν δύο ματς στο Πανθεσσαλικό με Πιερικό και το ντέρμπι με τον Απόλλωνα Λάρισας.

Αποκλειστικός στόχος της ομάδας είναι το απόλυτο που μπορεί να τη φέρει στην κορυφή της βαθμολογίας, αν ο Απόλλων ηττηθεί από τον Ολυμπιακό και έχει ένα ακόμη στραβοπάτημα στα παιχνίδια με Πύδνα (εκτός) και Ρήγα (εντός έδρας).

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου