ΑΘΛΗΤΙΚΑ

120 χρόνια προσφοράς και συνεχίζει

120-χρόνια-προσφοράς-και-συνεχίζει-565523

Αδιάκοπη και διαχρονική είναι η προσφορά του Γυμναστικού Συλλόγου Βόλου, με τον «Ιστορικό» να συμπληρώνει φέτος 120 χρόνια παρουσίας στην πόλη, με πολλές διακρίσεις και επιτυχίες σε όλα τα αθλήματα να τον συνοδεύουν.

Η μεγάλη οικογένεια του ΓΣΒ κατέκλυσε την αίθουσα του Πνευματικού Κέντρου της Ιεράς Μητρόπολης Δημητριάδος την περασμένη Κυριακή, όπου και πραγματοποιήθηκε η κοπή της πρωτοχρονιάτικης βασιλόπιτας για το 2017, ενώ δεν έλειψαν και οι βραβεύσεις αθλητριών και αθλητών που διακρίθηκαν την περασμένη χρονιά, αφήνοντας ακόμη μεγαλύτερες υποσχέσεις στο εγγύς μέλλον.

Ο πρόεδρος του σωματείου, και εκ των ιστορικότερων της χώρας, κ. Αντώνης Χιώτης, στο χαιρετισμό του ανέφερε πως η εκδήλωση ήταν αφιερωμένη στη μακρόχρονη ιστορία του συλλόγου και των ανθρώπων που τον υπηρέτησαν από οποιαδήποτε θέση, αφ’ ετέρου στο σημερινό ανθρώπινο δυναμικό του αλλά και σε κάθε νέο και νέα που επιθυμεί να ενταχθεί στο σύλλογό και να συνδράμει με τον τρόπο του στη συνέχιση της ένδοξης ιστορίας του, για να προσθέσει: «Εγώ προσωπικά αλλά και τα υπόλοιπα μέλη του ενδεκαμελούς Διοικητικού Συμβουλίου, υποσχόμαστε να καταβάλουμε κάθε προσπάθεια, ώστε ο υπεραιωνόβιος σύλλογός μας να συνεχίσει να προσφέρει τις υπηρεσίες του στη νεολαία της περιοχής μας αλλά και να συνεχίσει να δρέπει δάφνες και στο μέλλον».

Ο π. Θεόδωρος Παπασακκελαρίου ευλόγησε την πρωτοχρονιάτικη βασιλόπιτα, για να ακολουθήσουν οι βραβεύσεις.

Συγκεκριμένα από το τμήμα στίβου βραβεύτηκαν οι:
ΠΗΤΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ: 2ος Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Νέων στο δέκαθλο. 3ος Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ανδρών στο δέκαθλο. Νέο ρεκόρ συλλόγου με 6447 βαθμούς. Προπονητής: Γιάννης Κουτσοφλίνης.

ΑΘΑΝΑΣΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΗ: 2η στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κορασίδων στο άλμα τριπλούν. Μέλος της Εθνικής ομάδας κορασίδων. Προπονητής: Γιάννης Κουτσοφλίνης

ΚΟΤΡΟΥΤΣΟΥ ΜΑΡΙΑ: 4η Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Γυναικών στο άλμα τριπλούν. Προπονητής: Γιάννης Κουτσοφλίνης.
ΣΑΡΡΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ: 4ος Πανελλήνιο Πρωτάθλημα λυκείων στο άλμα τριπλούν. 8ος Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Έφηβων στο άλμα τριπλούν. Προπονητής: Γιάννης Κουτσοφλίνης.
ΖΑΡΚΑΔΑΣ ΧΡΗΣΤΟΣ-ΜΑΡΙΟΣ: 8ος Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Έφηβων στη δισκοβολία. Προπονήτρια Ουρανία Σιδηροπούλου.
ΑΡΓΥΡΗ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ-ΜΑΡΙΑ: 8η Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Παγκορασίδων στη σφαιροβολία. Προπονήτρια Ουρανία Σιδηροπούλου.

Από το τμήμα μπάσκετ βραβεύτηκαν οι:
ΖΑΡΟΓΙΑΝΝΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ: 1ος σκόρερ στο πρωτάθλημα Α1 ΕΣΚΑΘ περιόδου 2015-16 με 517 πόντους.
ΤΣΑΠΡΑΙΛΗΣ ΘΑΝΑΣΗΣ: Για την πολυετή προσφορά του στο σύλλογο.
ΕΦΗΒΙΚΗ ΟΜΑΔΑ 2015/16: Για την κατάκτηση του Πρωταθλήματος Εφήβων Μαγνησίας και φιναλίστ στον τελικό Θεσσαλίας και οι αθλητές: Κωστούλας Απόστολος, Σερρής Φίλιππος, Τάσος Φώτης, Τσίρος Μάριος, Παπαδόπουλος Χαράλαμπος, Γιάνναρος Παναγιώτης, Νικηφόρος Γιώργος, Τσουράπας Νίκος, Καραρρήγας Γιάννης, Ηλιόπουλος Δαυίδ, Κορτέσης Μάριος, Σωτήριου Παναγιώτης, Ντάκης Βασίλης
Προπονητές:
Ντάκης Γιώργος-Κοσμάτος Γιώργος
Από το τμήμα βόλεϊ:

ΠΡΟΦΑΝΤΗ ΜΥΡΤΩ: Για την κλήση στην προεθνική ομάδα παγκορασίδων 2016-17.

Επίσης ειδική βράβευση για την διαχρονική προσφορά του στο σύλλογο, και στον βολιώτικο αθλητισμό έγινε από τον πρόεδρο του Γ.Σ. Βόλου κ. Αντώνη Χιώτη στον συνταξιούχο καθηγητή φυσικής αγωγής κ. Βασίλη Κοκολιό. Τις βραβεύσεις πραγματοποίησαν τα μέλη του Δ.Σ του κ.κ. Χιώτης, Κουρουπάκης, Αλεξίου, Μπάκος, Χαλκιάς, Πιλάτος και Γιόλας, καθώς και ο προπονητής κ. Κουτσοφλίνης.

Στη συνέχεια ακολούθησε η κλήρωση 10 δωροεπιταγών αξίας 50 ευρώ για αγορά αθλητικών ειδών από το κατάστημα cougar στο Βόλο, καθώς και μια τετράμηνη συνδρομή στο γυμναστήριο Yava.

Οι τυχεροί της κλήρωσης ήταν οι: Παπαστάμος Νίκος, Τριπύλα Γλυκερία, Σπανόπουλος Πάνος, Σκεμπές Βασίλης, Καραφέρης Βασίλης, Ζαρκάδας Χρήστος, Πούλιου Ιωάννα, Παπαλεξοπούλου Μελίτα, Σμπάρδος Ραφαήλ και Τσούκας Αλέξανδρος

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου