ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Βολιώτικο ντέρμπι με άρωμα γυναίκας

βολιώτικο-ντέρμπι-με-άρωμα-γυναίκας-568434

Ρεπορτάζ: ΔΗΜΗΤΡΑ ΓΚΟΥΝΤΕΛΙΑ

Το βολιώτικο ντέρμπι ανάμεσα σε Μαγνησιακό και ΑΣ Βόλος 2004 (3μ.μ.) στο γήπεδο της Αγίας Παρασκευής, δεσπόζει στη σημερινή 11η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Β’ Εθνικής Ποδοσφαίρου Γυναικών.

Οι δύο αντίπαλοι θέλουν τη νίκη για διαφορετικούς λόγους, έχοντας άλλωστε θέσει από την αρχή της χρονιάς και διαφορετικούς στόχους, οι οποίοι βάσει των αποτελεσμάτων των δύο συλλόγων πρόκειται να επιτευχθούν.

Από τη μία, η ομάδα του ΑΣ Βόλος 2004, με τον Γιώργο Πλατανιά στο τιμόνι, βρίσκεται στη 2η προνομιούχο θέση της βαθμολογίας, έχοντας συγκεντρώσει 19 βαθμούς σε 8 αγώνες, επικρατώντας με 2-1 την προηγούμενη Κυριακή επί της βασικής αντιπάλου της, Πανσερραϊκής, αυξάνοντας τη διαφορά από την ομάδα των Σερρών στους 4 βαθμούς. Αν δεν γίνουν εκπλήξεις… οι Βολιώτισσες θα βρεθούν και πάλι στην Α’ Εθνική κατηγορία, κάτι το οποίο θέλουν διακαώς, ενώ ενδεχόμενη νίκη στο σημερινό παιχνίδι θα συνιστά ένα ακόμη βήμα προς την άνοδο. Μοναδική απούσα για το σύνολο του Πλατανιά είναι η ανέτοιμη Σύρμου, που πριν από λίγο καιρό ξαναμπήκε στην ενεργό δράση μετά από πολύμηνο τραυματισμό.

Σημαντικές νίκες κόντρα στους ουραγούς της βαθμολογίας, Μέντεκα Καλαμαριάς και Πιερίδες Μούσες έκανε ο Μαγνησιακός, εξασφαλίζοντας ουσιαστικά για άλλη μια χρονιά την παραμονή του στην κατηγορία. Στον δεύτερο γύρο, η ομάδα του Θοδωρή Κατσαμόρα θα παίξει χωρίς άγχος, απελευθερωμένα και με στόχο πάντα το θετικό αποτέλεσμα, έως το τέλος του πρωταθλήματος. Η ομάδα του Μαγνησιακού έχει συγκεντρώσει 9 βαθμούς σε 8 αναμετρήσεις, ενώ στο σημερινό παιχνίδι δεν υπάρχουν αγωνιστικά προβλήματα για το τεχνικό επιτελείο, και όλες οι παίκτριες έχουν τεθεί στη διάθεση του κ. Κατσαμόρα. Μάλιστα, θέση βασικού αναμένεται να πάρει το νέο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας, η τερματοφύλακας Χριστίνα Ξάνθη.

Αμφότερες οι ομάδες επιθυμούν να διεξαχθεί το παιχνίδι σε αθλητικά πλαίσια, έχοντας άλλωστε αρκετά καλές σχέσεις μεταξύ τους.

Στην αποστολή του ΑΣ Βόλος 2004 βρίσκονται οι: Χατζηλαζάρου, Γουγούση, Χαρίση, Σταμοπούλου, Λεονταρίτη, Αβντόλι, Πάσχου, Οικονόμου, Γάτσιου, Γρηγοριάδη, Πούλιου, Δημητριάδη, Γεωργολοπούλου, Βαϊνοπούλου, Τσελίκα, Σταυροπούλου, Βέτσικα, Μιχαλακάκη, Ανδρέου

Η αποστολή του Μαγνησιακού, απαρτίζεται από τις εξής παίκτριες: Ξάνθη, Κουλουχιέρη, Καραλή, Κουσκούνη, Νάνου, Ζαμπάκα, Γιαμαλή, Καραΐσκου, Μεγαγιάννη, Γ. Τριανταφύλλου, Κ. Τριανταφύλλου, Καλαπαναγιώτου, Μ. Ξάνθη, Παπασακελλαρίου, Κουσκούνη, Ζέρβα, Κατσαβριά, Χρυσικοπούλου, Ρουχά, Ογκίτσι, Γκέκα.

Αλλαξαν οι διαιτητές

Σε ανακοίνωση της ΕΠΟ σημειώνεται: «Στον αγώνα του 1ου ομίλου της Β’ κατηγορίας, μεταξύ των ομάδων Α.Σ. ΜΑΓΝΗΣΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ – Α.Σ. ΒΟΛΟΣ 2004, η αρχικά ορισθείσα διαιτητική τριάδα Βαρτσάκης Δημήτριος, Διαμανταρά Ηλιάννα και Αναστασίου Παναγιώτης της Ε.Π.Σ. Θεσσαλίας, αντικαθίσταται από τους Ντελέζο Ιωάννη, Παπαγεωργίου Μιχάλη και Τσατσαρώνη Κωνσταντίνο της Ε.Π.Σ. Λάρισας. Αιτία είναι ο κανονισμός της προκήρυξης της Β’ Εθνικής, που ορίζει ότι τους αγώνες της γηπεδούχου ομάδας πρέπει να διευθύνει διαιτητής από όμορο νομό».

Αναλυτικά το σημερινό πρόγραμμα:

Τρίκαλα 2011-Βασίλισσα Θράκης

Μαγνησιακός-Βόλος 2004

Ροδόπη 87’-Πανσερραϊκή

Μέντεκας Καλαμαριάς-Πιερίδες Μούσες

Βαθμολογία

1. Τρίκαλα 2011 24

2. Βόλος 2004 19

3. Πανσερραϊκή 15

4. ΑΜΠΣ Βασίλισσα Θράκης 13

5. Προοδευτική Περάματος 12

6. Μαγνησιακός 9

7. Ροδόπη 87 7

8. Μέντεκας Καλαμαριάς 4

9. Πιερίδες Μούσες 1

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου