ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σεφτέ στο 2017…

σεφτέ-στο-2017-568458

Ρεπορτάζ: ΓΙΑΝΝΗΣ ΖΑΤΤΑΣ

Χωρίς νίκη παραμένει μέσα στο 2017 ο Ρήγας Φεραίος, ο οποίος σήμερα φιλοξενεί τον Εθνικό Φιλιππιάδας στο Βελεστίνο για την 19η αγωνιστική στις 3μ.μ., θέλοντας να σταματήσει το αρνητικό σερί και να αντιστρέψει το κλίμα, με μία νίκη που θα «ανεβάσει» και την ψυχολογία της ομάδας.

Οι κυανόλευκοι συμπληρώνουν δύο μήνες χωρίς νίκη, αλλά παραμένουν σταθερά στην 8η θέση της βαθμολογίας, κάτι που ωστόσο δεν εφησυχάζει τους ανθρώπους της ομάδας του Βελεστίνου, που επιθυμούν την επιστροφή στα τρίποντα.

Ο Ρήγας έχει να γευτεί τη χαρά της νίκης από τις 11/12/16, όταν κέρδισε στο Βελεστίνο με 4-2 την Αμβρακία Κωστακίων, και από τότε είχε το 2016 μια ισοπαλία (1-1) στην Κατερίνη με τον Πιερικό και στο 2017 την ήττα (2-1)από τον Ολυμπιακό στο Βόλο, μια ισοπαλία (0-0) εντός έδρας με τους Μαύρους Αετούς και άλλες δυο ήττες από Διαγόρα Σεβαστής(0-2) στο Βελεστίνο και από τη Νίκη (2-1) στη Νέα Ιωνία.

Η βαθμολογική συγκομιδή στο 2017 είναι μόλις ένας βαθμός σε τέσσερα παιχνίδια, κάτι που αποτελεί αρνητικό ρεκόρ για το Ρήγα, και η νίκη στο σημερινό παιχνίδι με τον Εθνικό Φιλιππιάδας στο Βελεστίνο είναι επιτακτική ανάγκη για να αλλάξει το κλίμα.

Η ομάδα της Φιλιππιάδας έχει τρεις νίκες στο πρωτάθλημα (μια έκτος στην Αμβρακία 1-2 το Νοέμβριο) και εντός έχει κερδίσει την Πετριτή(1-0), ενώ προέρχεται από άνετη νίκη με 3-0 επί του Αχιλλέα Νεοκαισάρειας.

Αγωνιστικά προβλήματα για τον προπονητή Λάκη Μπακάλη δεν υπάρχουν, ενώ πέρσι (10/1/16) στο Βελεστίνο ο Ρήγας είχε κερδίσει τον Εθνικό 1-0 με γκολ του Κορέτα, ενώ πρόπερσι, που πάλι ο Ρήγας πήρε ισοπαλία στη Φιλιππιάδα, είχε μείνει σε ισοπαλία και εντός έδρας στις 19/10/14,(1-1, 10’ Κρεββατάς -72’ Μπενίσκος).

Συγκεκριμένα ετοιμοπόλεμοι είναι οι: Παπαγιάννης, Τσουμπέκος, Τσιότρας, Χατζηαθανασίου, Σπαθής, Λάμπρου, Βουραζέρης, Γκάγκας, Μπόρας, Ράπτης, Αλεξίου, Κυπτίου, Χατζής, Χίσα, Μπακάλης, Γεωργατζής, Καναβός, Μπομπότης, Γουτούλης, Γκίκας, Σέττος, Τσελεπής και Τζοβάρας.

Ο Λεωνίδας διαιτητής

Ο Στέλιος Λεωνίδας από την ΕΠΣ Τρικάλων θα είναι διαιτητής στο σημερινό παιχνίδι του Ρήγα Φεραίου με τον Εθνικό Φιλιππιάδας στο Βελεστίνο για τον 2ο όμιλο (12/2, 15.00) και θα έχει βοηθούς τους Χρήστο Μπάλλα και Χρήστο Αλεξόπουλο, επίσης από την ΕΠΣ Τρικάλων.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου