ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Μεγάλη επιτυχία σημείωσε ο ετήσιος χορός του Α.Σ. Ολυμπιακός Βόλου

μεγάλη-επιτυχία-σημείωσε-ο-ετήσιος-χο-582705

Μεγάλη επιτυχία σημείωσε ο ετήσιος χορός του Α.Σ. Ολυμπιακός Βόλου 1937, ο οποίος πραγματοποιήθηκε το βράδυ της περασμένης Παρασκευής στο κοσμικό κέντρο «Γκάζι». Η διοίκηση του Ερασιτέχνη εξέδωσε ανακοίνωση στη οποία αναφέρονται τα εξής:

«Με μεγάλη επιτυχία και σε ένα κατάμεστο κέντρο, διεξήχθη ο ετήσιος χορός του Α.Σ. Ολυμπιακός Βόλου 1937. Όλη η οικογένεια της ομάδας μας, παράγοντες, προπονητές, παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές, οι οργανωμένοι φίλαθλοι, μέλη του συλλόγου και γονείς αθλητών, διασκέδασαν με το όμορφο πρόγραμμα του κέντρου διασκέδασης «Γκάζι», χορηγού της ομάδας μας. Αυτό που επεδίωκε η διοίκηση του συλλόγου, να αποτελέσει ο χορός ένα κοινωνικό γεγονός για την πόλη μας, επετεύχθη, γεγονός που χαροποίησε ιδιαίτερα τα μέλη της.

Ο πρόεδρος του συλλόγου, Νίκος Τσεκούρας, στη σύντομη ομιλία του ευχαρίστησε τους παρευρισκόμενους για την αθρόα προσέλευση, τους ευχήθηκε καλή διασκέδαση, ενώ ζήτησε από όλους συμπαράσταση σε όλες τις εκδηλώσεις που θα γίνουν για τον εορτασμό των 80 χρόνων της ομάδας μας. Τέλος, ευχήθηκε οι επετειακές εκδηλώσεις να συνδυαστούν με ανόδους των αγωνιστικών τμημάτων σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ (άνδρες και γυναίκες).

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους η αντιπεριφερειάρχης Μαγνησίας και Βορείων Σποράδων κ. Δωροθέα Κολυνδρίνη, η τ. υφυπουργός Μεταφορών – Επικοινωνιών και Δικτύων κ. Μαρίνα Χρυσοβελώνη, ο πρόεδρος της ΕΠΣΘ κ. Περικλής Λασκαράκης, καθώς και ο πρόεδρος της ΤΕΔ/ΕΠΣΘ κ. Μίλτος Καλόγηρος.

Στη καθιερωμένη λαχειοφόρο που ακολούθησε για την ενίσχυση του συλλόγου, και στην όποια κληρώθηκαν ένα κόσμημα (προσφορά του κοσμηματοπωλείου Μόρφη), μια κουρευτική μηχανή (προσφορά του καταστήματος Ηλεκτρικών Ειδών Σαμαρά) και μια μηχανή παρασκευής espresso (προσφορά του συλλόγου), υπήρξε μεγάλη ανταπόκριση και οι τυχεροί παρέλαβαν άμεσα τα δώρα τους από τη διοίκηση του ερασιτέχνη.

Ιδιαίτερο χρώμα έδωσαν οι οργανωμένοι φίλαθλοι των Austrian Boys, που με συνθήματα και τραγούδια ξεσήκωναν το κέντρο διασκέδασης, ενώ όταν ακούστηκε ο ύμνος της ομάδας μας, όλο το μαγαζί τραγούδησε για τον αγαπημένο και ιστορικό σύλλογο.

Η διοίκηση του Α.Σ. Ολυμπιακός Βόλου 1937 ευχαριστεί όλους όσοι συνέβαλλαν στην τεράστια επιτυχία του ετήσιου χορού.

Σας θέλουμε κοντά μας και στη συνέχεια των εκδηλώσεων του σωματείου, αλλά και στους αγώνες των ομάδων μας σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ, ώστε αθλήτριες και αθλητές να παίρνουν δύναμη από τον παλμό και την ενέργειά σας».

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου