ΤΟΠΙΚΟ

Πρωταθλητές χειμώνα και με τη… βούλα, Πηλέας και Μαγνησιακός στη Β’ Κατηγορία

πρωταθλητές-χειμώνα-και-με-τη-βούλα-π-592395

Πρωταθλητές χειμώνα και τυπικά αναδείχθηκαν με το πέρας της 11ης αγωνιστικής οι ομάδες του Πηλέα στον Α’ Ομιλο της Β’ Κατηγορίας και ο Μαγνησιακός στο Β’ Ομιλο αντίστοιχα. Η ομάδα της Νέας Ιωνίας παρά την εντός έδρας γκέλα με τον Εθνικό και το 0-0, βρίσκεται στην πρώτη θέση, ενώ ο Μαγνησιακός πήρε ξεκούραστο τρίποντο χωρίς αγώνα. Αναλυτικά:

Α’ Ομιλος

Πηλέας-Εθνικός 0-0

Σκόρερ: –

Στην ισοπαλία έμειναν Πηλέας και Εθνικός στην πρώτη τους αναμέτρηση για το 2017. Σε ένα ματς με ένταση και πάθος, οι γηπεδούχοι ολοκλήρωσαν το 90λεπτο με παίκτη λιγότερο,

αφού ο Τσουκάλης για την ομάδα του Πηλέα δέχθηκε δεύτερη κίτρινη κάρτα στο 80’.

ΠΗΛΕΑΣ (Σιαμέτης):Φύβγας, Αντζούρης (55’ Αγγελής), Βαρσαμάς, Βαίτσης, Αλβανόπουλος, Μπαντής (45’ Γκοντόλος), Μπραχιμάι, Τσουκάλης, Δημόπουλος (65’ Παπαπορθυρίου), Θάνος, Μπαρμπαγεωργόπουλος.

ΕΘΝΙΚΟΣ (Καιμπαλίδης): Μπέικος, Σιμεωνίδης, Σκοτεινιότης, Κερμελής (5’ Θανόπουλος), Ματίς, Κόκκινος (55’ Πελεκάνος), Μωραίτης, Κασδαρίδης, Ρεντίδης, Παλάσης, Παλάντζας (7’ Βέργος).

Δάφνη-Ιάσων 1-2

Σκόρερ:(84’ Παπαστεργίου,42’Πιτσάβας,75’ Ζατσάι)

Μεγάλο διπλό για την ομάδα του Ιάσονα Αλλης Μεριάς, ο οποίος επικράτησε στη Νεάπολη με 2-1 της Δάφνης. Για την ομάδα του Παντελή Βαρβέκη, ο οποίος βρέθηκε απέναντι στην πρώην του ομάδα, ο Πιτσάβας άνοιξε το σκορ με πλασέ μέσα από την περιοχή στο 42’, ο Ζατσάι με σουτ ανέβασε το δείκτη του σκορ στο 75’, ενώ για τους γηπεδούχους, ο Παπαστεργίου μείωσε με πλασέ έπειτα από πάσα του Ευαγγελού.

ΔΑΦΝΗ (Σταμπουλής):Αλπάκης, Φιλοσόγλου, Μόσχοβος, Αυλογιάρης, Γκιάστας, Λούκας (71’ Βολιώτης), Μαρέδης, Τσαρέλας, Τσιτσιρίκης, Ευαγγελός, Παπαστεργίου.

ΙΑΣΩΝ (Βαρβέκης):Κωνσταντίνου, Τσίγκας, Μασούρας, Ρακής, Κοτσαλής (67’ Κουτσαουνίδης), Γιάρος, Πιτσάβας, Ζάχος, Αντρέου (57’ Σιόβας), Ζατσάι, Θεοδωρόπουλος (52’ Σπύρου).

Ελευθεριακός-Μακρινίτσα 2-1

Σκόρερ: (20’ Καλογήρος)

Με μεγάλη ανατροπή ο Ελευθεριακός επικράτησε με 2-1 της Μακρινίτσας. Οι φιλοξενούμενοι βρεθήκαν μπροστά στο σκορ στο 20’, με τον Καλόγηρο να ευστοχεί στο πέναλτι, που είχε κερδίσει μετά από ανατροπή του από αντίπαλο αμυντικό, αλλά ο Ελευθεριακός πέτυχε την απόλυτη ανατροπή.

ΜΑΚΡΙΝΙΤΣΑ (Μαντζιούρας): Πρωτούλης, Κανάβας, Βαρώτας, Μυλωνάς, Σαρακατσάνος (45’ Ντελάκος), Φράγκος (70’ Ζαγκαβιέρος), Καλόγηρος, Μπίλο, Βλαχόπουλος, Παρίσης, Δαμάσκος.

Κένταυρος-Λεχώνια 3-1

Σκόρερ: (7’ Τσατσάνης, 35’ Τζήκας, 92’ Μπογδανίδης – 19’ Ρενάτο)

Τη δεύτερή του νίκη στο πρωτάθλημα πέτυχε χθες ο ουραγός Κένταυρος με 3-1 επί των Λεχωνίων. Η ομάδα του Στέφανου Γώγου, άνοιξε το σκορ στο 7’, με τον Τσατσάνη να πλασάρει σε κενή εστία μετά την πάσα του Γ. Πότσκα. Οι φιλοξενούμενοι απάντησαν γρήγορα, με τον Ρενάτο να πετυχαίνει ένα πολύ όμορφο γκολ από τα 40 μέτρα, όμως οι γηπεδούχοι απάντησαν διπλά, όταν αρχικά στο 35’ ο Τζήκας πέτυχε το 2-1 με προβολή και στο 92’ ο Μπογδανίδης σημείωσε το τελικό 3-1 με κεφαλιά.

ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ: (Γώγος) Γ. Πότσκα, Λαμπαδάρης, Π. Μαγκασιανός, Τσιργής, Νητσάι, Φ. Γώγος (73’ Μπογδανίδης), Ν. Μαγκασιανός, Β. Γώγος, Τζήκας, Γκ. Πότσκα, Τσατσάμης (65’ Σεφέρης).

ΛΕΧΩΝΙΑ: (Γιαννούτσος) Παλαιορούτης, Βασιλείου, Ντενίς, Ράπτης, Παπακυρίτσης, Κυριαζής, Βαλαρούτσος, Κολιός, Ρενάτο, Κουβαράς (72’ Ξενάκης), Μεταξάς.

Ανθιμος Γαζής-Πανιώνιος 2-1

Σκόρερ: (11’ Λάσκος, 65’ Κατσαρός – 80’ Πέτσης)

Στην τρίτη θέση παρέμεινε ο Ανθιμος Γαζής, κερδίζοντας με 2-1 τον Πανιώνιο. Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ στο 11’ με κοντινή προβολή του Λάσκου και στην επανάληψη διπλασίασαν τα τέρματα τους με τον Κατσαρό να πλασάρει σε κενή εστία μετά από την πάσα του Δανηλόπουλου. Οι γηπεδούχοι θα μπορούσαν να αυξήσουν τα τέρματά τους, αλλά το γκολ του Δανηλόπουλου ακυρώθηκε, γιατί σύμφωνα με τον διαιτητή προηγήθηκε επιθετικό φάουλ πάνω στον αντίπαλο τερματοφύλακα. Το μόνο που κατάφεραν οι φιλοξενούμενοι ήταν να μειώσουν σε 2-1 στο 80’ μετά το σουτ του Πέτση από το ύψος της μεγάλης περιοχής.

ΑΝΘΙΜΟΣ ΓΑΖΗΣ: (Κουρούπης) Γκούρης, Ξηροφώτος, Αλεξίου, Λάσκος , Κωστάκης, Κατσαρός, Μπρισμπέος (71’ Αβντιάι), Παπαδόπουλος, Θεοδώρου (55’ Ζάνης), Τσατσαρώνης, Δανηλόπουλος.

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ: (Σκουφογιάννης) Καγιάννης, Νικούδης, Κωστούλας (65’ Πέτσης), Παπαπορφυρίου, Αντωνιάδης, Χ. Στεργίου, Τσουκαλάς, Μαρούφ (75’ Σαρρίδης), Καραγεώργος, Λυρίτσης (60’ Τσελεπίδης), Μαρούγκας.

Τοξότης-Α.Ε 2002 0-1

Σκόρερ: (15’ Σταθόπουλος)

Ανοδική παραμένει η πορεία για την ΑΕ 2002 του Γ. Καραμίχαλου, η οποία πέρασε νικηφόρα από το βοηθητικό του ΕΑΚ Βόλου. Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν στο 15’ με πέναλτι του Σταθόπουλου, που είχε κερδίσει ο Κόδρα μετά από ανατροπή. Οι φιλοξενούμενοι θα μπορούσαν να είχαν φύγει με μεγαλύτερη διαφορά τερμάτων, αλλά οι κεφαλιές των Σταθόπουλου και Βέργου στο 20’ και στο 35΄ αντίστοιχα κατέληξαν στο δοκάρι.

ΤΟΞΟΤΗΣ: (Χρυσοχού) Πασπαλάρης, Παρασχούδης, Α. Βέτσικας, Μάρκος (85’ Τσιμπρίδης), Σιαμουρδάνης, Τσιατσιάνης, Παραδάκης, Γ. Βέτσικας, Τσένα (80’ Παπακυριαζής), Παπαθεοδώρου (70’ Χ. Πασπαλιάρης), Μπόζης.

Α.Ε 2002: (Καραμίχαλος)Αράπης, Σφέτσιος, Γαλάνης (60’ Βούλγαρης), Παπαϊωάννου, Σταθόπουλος, Βέργος, Παρίσης, Κατσαρός, Γάκιας (60’ Φιλίππου), Κόδρα, Βερντόβα (75’ Κουνατίδης).

Β’ Ομιλος

Αγροτικός-Μικροθήβες 1-3

Σκόρερ:(80’ Λιλής – 7’ Ζιούλης,50’ Βέτσικας,60’ Κολώνης)

Ενα πολύ σημαντικό τρίποντο πανηγύρισε η ομάδα των Μικροθηβών απέναντι σε εκείνη του Αγροτικού στο γήπεδο Αϊδινίου. Οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ με τον Ζιούλη με σουτ εκτός περιοχής στο 7’, ο Βέτσικας πέτυχε το 0-2 με κεφαλιά στις αρχές του β’ μέρους και ο Κολώνης έγραψε το τελικό 0-3 με ψηλοκρεμαστό σουτ, στο ντεμπούτο του. Δοκάρι είχε ο Διαμαντένιας με σουτ εκτός περιοχής στο 15’. Για τον Αγροτικό ο Λιλής μείωσε στο τελικό 1-3 με ατομική ενέργεια δέκα λεπτά πριν το φινάλε.

ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ (Κοντογιάννης):Κερατίδης, Θ. Βαλκανιώτης, Χ. Νάτζιος, Θ. Νιάκας, Μαβίδης, Καραψάς, Γκαμάλιας, Θ. Βαλκανιώτης, Γ. Κοντογιάννης (25’ Ματρακίδης), Ν. Γκαγιάννης (30’ Καρατζάς), Λιλής (80’ Κουτρούλης).

ΜΙΚΡΟΘΗΒΕΣ (Αναγνώστου):Λανάι, Λάτος, Παπανίκος, Αποστόλου, Αρχοντάκης, Ζιούλης, Διαμαντένιας, Ρεφουγιάτι, Ι. Βέτσικας (70’ Αναγνώστου), Λανάι (60’ Κολώνης), Κεπεσίδης (46’ Ρομάριο).

Ν.Α Νίκης-Αγχίαλος 0-3

Σκόρερ:(24’ Μαγγιώρος, 62’ Τσάμης, 86’ Καραγεώργος)

Μεγάλη εκτός έδρας νίκη κόντρα στους Νέους Αθλητές πανηγύρισε η Αγχίαλος, η οποία άνοιξε το σκορ στο 24’ μετά από σέντρα του Τσέλιου και κεφαλιά του Μαγγιώρου. Το 0-2 ήρθε στην επανάληψη και στο 62’ με τον Τσάμη να έχει εύκολο έργο με πλασέ από κοντά και το τελικό 0-3 σημείωσε ο Καραγεώργος, επίσης με πλασέ στο 86’.

ΝΑ ΝΙΚΗΣ: (Μπούις) Τασιάς, Χρηστίδης (87’ Φλώρος), Βλάχος, Τσεπέρος, Δόσας, Σέλντι, Κουκουτής (86’ Χάτζογλου), Κουτσούκης, Ξηροκώστας, Φουρκιώτης, Κουτσαρνάκης (60’ Μπακογιάννης).

ΑΓΧΙΑΛΟΣ: (Παναγιωτόπουλος) Δελανδρέας, Λάζογλου, Πιτσάβας (60’ Κουφαλιδάκης), Μαυρόπουλος, Ρούλης (30’ Σγατζής), Βέτσικας, Τσέλιος, Τσάμης, Αρμέν (80’ Σίμος), Καραγιώργος, Μαγγιώρος.

Αγία Άννα-Αχιλλέας 4-0

Σκόρερ:(15’ Νιαώτης, 30’ Αντωνίου, 50’ Αλεξανδρίδης, 65’ Σ. Τσιουρέλης)

Εύκολο έργο απέναντι στον Αχιλλέα είχε η Αγία Άννα, που επικράτησε με 4-0, σημειώνοντας από δύο γκολ σε κάθε ημίχρονο. Ο Νιαώτης άνοιξε το σκορ στο 15’ με σουτ εκτός περιοχής, ενώ με τον ίδιο τρόπο πέτυχε και το 2-0 ο Αντωνίου στο 30’.

Στο β’ μέρος και πέντε λεπτά μετά την έναρξή του, ο Αλεξανδρίδης από πλάγια θέση έπιασε το σουτ, με την μπάλα να κοντράρει και σε αντίπαλο, πριν καταλήξει στα δίχτυα, για να έρθει το τελικό 4-0 στο 65’ με τον Σεραφείμ Τσιουρέλη να σκοράρει με σουτ εκτός περιοχής.

ΑΓΙΑ ΑΝΝΑ: (Αθανασιάδης) Αϊντί, Αλεξανδρίδης, Στεργιόπουλος, Σκοπός, Πανόπουλος, Κ. Τσιουρέλης, Σ. Τσιουρέλης (70’ Σταμπούλογλου), Φιλατζικιώτης, Αντωνίου (60’ Κωτούλας), Ζάγκας (75’ Τσάπης), Νιαώτης.

ΑΧΙΛΛΕΑΣ: (Κουτμάνης) Σχουλής, Γ. Παναγιώτου (45’ Κουτσιανίτης), Αλιάι, Σχουλέτας, Λούζη (60’ Λάμπος), Χ. Χορταριάς, Τσεκούρας, Ζαφειρίου, Κορέτας, Καπέσος, Σπανός (70’ Τσουκάρας).

Μυρμιδόνες-Άθλος 3-0

Σκόρερ:(42’, 72’ πεν. Νικηφοράκης, 90’ Μάντζαρης)

Με τον Νικηφοράκη να σημειώνει δύο τέρματα, αρχικά στο 42’ και στη συνέχεια στο 72’ με πέναλτι, η ομάδα των Μυρμιδόνων προηγήθηκε με 2-0 του Αθλου Αλμυρού, πριν έρθει και το τρίτο τέρμα του Μάντζαρη στο 90’, βάζοντας το κερασάκι στην τούρτα.

ΑΘΛΟΣ: (Ζέρβας) Μπούντης, Μπουκώρος, Τσεκρέζης, Μπιρμπίλης, Δήμας, Κοντοβάς, Τσουκάρας(70’ Γουργιώτης), Κομπούρας, Γιαννακός (30’ Φάτσης), Ζαντιώτης, Τίτου (46’ Κουτρογιάννης).

Ηρακλής Α.Θ-Δήμητρα 1-6

Σκόρερ: (6’ Χατζέλας,26’ Τιμπλαλέξης, 57’,64’,72’ Γιάννης, 70’ Κακλιάς)

Εύκολο μεσημέρι για την ομάδα της Δήμητρας, αφού επιβλήθηκε με 1-6 του Ηρακλή στο γήπεδο των Αγίων Θεοδώρων. Η ομάδα του Γ. Σιαμέτη άνοιξε το σκορ στο 6’ με σουτ του Χατζέλα μέσα από την περιοχή, για να έρθει στο 26’ το 0-2 από τον Τιμπλαλέξη με σουτ. Στην επανάληψη οι φιλοξενούμενοι αύξησαν τα τέρματα τους με Γιάννη και Κακλιά, με τον πρώτο να σκοράρει τρεις φορές με σουτ μέσα από την περιοχή στο 57’, στο 64’ και στο 72’, ενώ ο Κακλιάς σκόραρε στο 70’. Οι γηπεδούχοι είχαν μειώσει προσωρινά σε 1-4.

ΔΗΜΗΤΡΑ: (Σιαμέτης) Σαρρής, Τσέργας, Μπαράκου, Δάρας (Σ. Γκάμπας), Καρατέεβ, Βούλγαρης (68’ Ντίνας), Τιμπλαλέξης (62’ Γαλατσίδας), Κακλιάς, Γκαρνίδης, Χατζέλας, Γιάννης.

Αργοναύτες – Μαγνησιακός α.α. 0-3

ΓΙΑΝΝΗΣ ΖΑΤΤΑΣ

ΜΑΡΙΟΣ ΙΩΑΚΕΙΜΙΔΗΣ

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου