ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ερχεται ο Χιμένεθ για την ΑΕΚ

ερχεται-ο-χιμένεθ-για-την-αεκ-597135

Η λύση του Μανόλο Χιμένεθ προκρίθηκε από τη διοίκηση της ΑΕΚ για τη θέση του προπονητή, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες μετά την παραίτηση του Ζοζέ Μοράις που ακολούθησε την ήττα στο Αγρίνιο, την οποία και έκανε αποδεκτή η Ένωση.

Ο Ισπανός τεχνικός, που είχε οδηγήσει τους «κιτρινόμαυρους» στην κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδας το 2011, αναμένεται αύριο, Πέμπτη, στην ελληνική πρωτεύουσα για να επισημοποιηθεί η συμφωνία, εφόσον δεν υπάρξει κάποια εμπλοκή της τελευταίας στιγμής.

Ο Χιμένεθ ήταν χωρίς ομάδα από το καλοκαίρι 2015, όταν τερματίστηκε η συνεργασία του με την Αλ Ραγιάν. Στην ΑΕΚ θα μείνει ως το τέλος της τρέχουσας περιόδου και θα αξιολογηθεί με βάση την πορεία και την εικόνα του συλλόγου.

Παραιτήθηκε από το

τιμόνι της ΑΕΚ ο Ζοζέ Μοράις

Παρελθόν από την ΑΕΚ αποτελεί ο Ζοζέ Μοράις, ο οποίος μετά την ήττα της Ένωσης από τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο και μια σειρά από ανεπιτυχή αποτελέσματα, ανακοίνωσε την παραίτησή του από την ομάδα.

Την αποχώρηση του γνωστοποίησε στη συνέντευξη Τύπου μετά τη λήξη της αναμέτρησης, ενώ λίγο αργότερα η ΑΕΚ ανακοίνωσε πως έκανε αποδεκτή την παραίτηση του Πορτογάλου.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση της ΑΕΚ: «Την παραίτησή του από τη θέση του προπονητή της ΑΕΚ υπέβαλε ο Ζοζέ Μοράις, μετά τη λήξη του αγώνα με τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο.

Μιλώντας στη συνέντευξη τύπου, ο κ. Μοράις δήλωσε τα εξής: «Είμαι υποχρεωμένος, λόγω των καταστάσεων που βιώνουμε, να δηλώσω ότι δεν θα συνεχίσω στην ομάδα. Ίσως μιλήσω με τον πρόεδρο, αλλά δεν θα βρίσκομαι στην επόμενη μέρα της ομάδας».

Η διοίκηση της ΠΑΕ ΑΕΚ αποδέχεται την παραίτηση του Πορτογάλου τεχνικού, τον ευχαριστεί για την προσφορά του στο διάστημα της συνεργασίας των δύο πλευρών, και του εύχεται καλή συνέχεια στην καριέρα του».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου