ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ

Νίκη τώρα …νίκες και στα ντέρμπι

νίκη-τώρα-νίκες-και-στα-ντέρμπι-630853

Να «φτιάξει» άλλη μια αήττητη τετράδα 10 βαθμών θέλει την Κυριακή η Νίκη παίζοντας στα Τρίκαλα με τους Μαύρου Αετούς Ελευθεροχωρίου, και να πάει στα τρία συνεχόμενα ντέρμπι με άλλο αέρα ώστε στο τέλος του α΄ γύρου να είναι στις ομάδες κορυφής.

Η Νίκη δεν έχει καταφέρει ακόμη να κάνει τρεις συνεχόμενες νίκες, έχει όμως μείνει για 4 ματς αήττητη και την Κυριακή μπορεί να το επαναλάβει, αφού μετρά συνεχόμενα ήδη 2 νίκες και μια ισοπαλία… Ως τώρα η Νίκη δεν έχει καταφέρει να κάνει σερί πάνω από δυο νίκες, αφού ξεκίνησε με διπλό στη Φιλιππιάδα (0-2),συνέχισε με νίκη επί του Αχιλλέα Νεοκαισάρειας(3-0) και έχασε στο Βελεστίνο(2-0), ενώ στη δεύτερη προσπάθεια για σερί είχε νίκες επί του Θεσπρωτού (1-0) και στην Κέρκυρα επί του Αστέρα Πετριτή(1-3) για να έρθει η πρώτη ατυχία -με στραβοπάτημα -έδρας στη Νέα Ιωνία, με την ουραγό Ιστιαία(2-2)! Πάνω που επέστρεψε στις νίκες (1-0 τον Τηλυκράτη Λευκάδας) ήρθε η ήττα από την Πύδνα Κίτρους ενώ τελευταία έκανε δυο νίκες: η πρώτη επί της Αμβρακίας(1-0) και η δεύτερη στην Κατερίνη επί του Πιερικού(1-3), μένοντας τελικά στο 0-0 την περασμένη Κυριακή με τον Ολυμπιακό.

Έτσι, την Κυριακή, με αρκετό κόσμο στο πλευρό της (και με εισιτήρια των 5 ευρώ), η Νίκη θέλει το δεύτερο 10ποντο σε «4άδα» αγώνων μετά από αυτούς της 4ης,5ης,7ης και 7ης αγωνιστικής, σε ένα ματς με τους Μαύρους Αετούς Ελευθεροχωρίου που την περασμένη Κυριακή πήγαν να κάνουν την έκπληξη στη Σεβαστή και την Τετάρτη αποκλείστηκαν στα πέναλτι στην Άρτα, ενώ μετά υπάρχουν τα ντέρμπυ αλλά και ο χρόνος για ενίσχυση ….

Τα ντέρμπι και οι ευκαιρίες

Η Νίκη έχει ντέρμπι στη συνέχεια και μετά τα Τρίκαλα …αλλά με δικές της νίκες μπορεί να εκμεταλλευθεί απώλειες των άλλων αφού στη 12η αγωνιστική υπάρχει έξοδος στην Άρτα με την ΑΕ Καραϊσκάκης για τον Διαγόρας Σεβαστής, ενώ πιο εύκολα ματς έχουν στην Ιστιαία ο Απόλλωνας, και ο Ολυμπιακός με Εθνικό Φιλιππιάδας

Στην επόμενη, 13η αγωνιστική, όταν η Νίκη φιλοξενεί την ΑΕ Καραϊσκάκης, υπάρχει η «μάχη» Απόλλωνα Λάρισας-Διαγόρας Σεβαστής και ο Ολυμπιακός παίζει στη Νεοκαισάρεια. Στην πρώτη αγωνιστική του νέου έτους(14η) η Νίκη …με ενίσχυση, παίζει εκτός με τον, πρωτοπόρο σήμερα, Διαγόρα Σεβαστής. Ο Απόλλων Λάρισας δοκιμάζεται επίσης στη Λευκάδα, ενώ ο Ολυμπιακός έχει τοπικό ντέρμπι με τον Ρήγα. Στην τελευταία μέρα του α΄ γύρου (15η αγωνιστική), η Νίκη δοκιμάζεται στη Λάρισα με τον Απόλλωνα, ο Διαγόρας επίσης εκτός με τον Εθνικό Φιλιππιάδας, και ο Ολυμπιακός υποδέχεται τον Θεσπρωτό.

Ζητούμενο λοιπόν για τη Νίκη, εκτός από το Κυριακάτικο διπλό, είναι να περάσει από τα έκτος έδρας ντέρμπι με νίκες, αφού θεωρητικά και με την μεταξύ τους σύγκρουση πιο πριν, θα φτάσει και θα προσπεράσει τις δυο ομάδες που τώρα προηγούνται στη βαθμολογία! Στα θετικά για τη Νίκη είναι επίσης ότι τα δυο ματς σε Πιερία και Λάρισα γίνονται 8 και 15 Γενάρη, που σημαίνει ότι τότε στην ομάδα μπορεί να έχει γίνει και η ενίσχυση.

Μαμασούλας στο Μαύροι Αετοί – Νίκη

Την αναμέτρηση ανάμεσα στους Μαύρους Αετούς και τη Νίκη Βόλου, που θα διεξαχθεί στο Δημοτικό γήπεδο Ελευθεροχωρίου την Κυριακή 11/12 στις 15:00, θα διευθύνει ο κ. Γιώργος Μαμασούλας, με βοηθούς τους κ.κ. Ερμαλη Λεζάη και Πέτρο Μεταξιώτη, όλοι από την ΕΠΣ Μακεδονίας.

Νίκη 1-0 και πρόκριση στο κύπελλο

Όσο χρειάστηκε για την πρόκριση, και με αλλαγές στη σύνθεσή της, η Νίκη έπαιξε και κέρδισε την Τετάρτη με 1-0 της Ιστιαία. Έτσι προκρίθηκε στην τετράδα του 2ου ομίλου για το Κύπελλο της Γ’ Εθνικής και θα αντιμετωπίσει την Πύδνα. Το μοναδικό γκολ της Νίκης κόντρα στην Ιστιαία σημείωσε ο Ζενούνι στο 43’.

Κέρδος για τη Νίκη εκτός από τη νίκη-πρόκριση ήταν και το ότι την πρώτη τους επίσημη συμμετοχή με τη φανέλα της, κατέγραψαν ο 16χρονος τερματοφύλακας Ράπτης και ο 17,5 ετών Βουρδάκης. Ο Βουρδάκης μάλιστα είχε συμμετοχή στο γκολ ενώ και ο Ράπτης είχε κάποιες καλές και σωτήριες επεμβάσεις, με την ομάδα της Ιστιαίας να έχει στις καθυστερήσεις σουτ στο οριζόντιο δοκάρι.

ΝΙΚΗ Β.: Ράπτης, Παπαγεωργίου, Δημολιός, Παπαδήμας, Παρασκευαΐδης, Ζενούνης, Μέτσε, Πετράκος (66΄ Τσιουρέλης), Βουρδάκης (53΄ Ναουμίδης), Μαλακασιώτης (73΄ Ματθαίου), Κόλα

ΙΣΤΙΑΙΑ: Μ. Μπιμπάι, Κουκούρας (46’ Μπουλγκουρίδης), Θόρια, Βασιλείου, Τογουόρφε, Στεργίου, Μπιμπάι Ιν. (46’ Αλεξίου), Στασινόπουλος (52’ Ηλιόπουλος), Ανέστης Β., Νικολέτος, Ανέστης Χρ.

Τώρα με Πύδνα

Την Πύδνα Κίτρους θα αντιμετωπίσει τώρα η Νίκη Βόλου στην επόμενη αγωνιστική του Κυπέλλου Γ’ Εθνικής που είναι προγραμματισμένη για 21 Δεκεμβρίου. Αναλυτικά τα αποτελέσματα της 2ης αγωνιστικής του 2ου ομίλου και τα ζευγάρια της επόμενης φάσης:

Αποτελέσματα 2ης αγ. (07/12)

Νίκη Βόλου – Ένωση Απολλώνιου Ιστιαίας 1-0

Πύδνα Κίτρους – Τηλυκράτης Λευκάδας 2-0

Αμβρακία Κωστακιών – Απόλλων Λάρισας 1-2

ΑΕ Καραϊσκάκης – Μαύροι Αετοί Ελευθεροχωρίου 4-3 πέναλτι (2-2 κ.α., 4-4 παρ.)

Η 3η αγωνιστική (ημιτελικά 2ου ομίλου)

Τετάρτη 21 Δεκεμβρίου

Απόλλων Λάρισας – ΑΕ Καραϊσκάκης

Πύδνα Κίτρους – Νίκη Βόλου

ΒΑΣΙΛΗΣ ΖΗΝΕΛΗΣ

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου