ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Επανακατάκτηση της κορυφής

επανακατάκτηση-της-κορυφής-630865

Να κερδίσουν ότι έχασαν μέσα σε 12 μέρες, καθώς η ομάδα από την κορυφή που ήταν, απέχει τώρα 4 βαθμούς από τον πρώτο και βρίσκεται στην τρίτη θέση, είναι ο στόχος στον Ολυμπιακό Βόλου μέχρι τη λήξη του α΄γυρου, κι ενώ την Κυριακή παίζει στο Πανθεσσαλικό (3 μ.μ.)με Εθνικό Φιλιππιάδας και ήδη έχει γίνει η πρώτη από τις 4 μεταγραφές της χειμερινής περιόδου με την έλευση του Γαλλο-Καμερουνέζου Ερβέν Μούκαμ…

Ο Ολυμπιακός που σε τρία συνεχόμενα ματς είχε ισοπαλίες, και μάλιστα στα δυο τελευταία δεν σκόραρε, θέλει να κερδίσει άμεσα ό,τι χάθηκε σε πιο εύκολα θεωρητικά ματς και περιμένοντας στραβοπατήματα από τις διεκδικήτριες ομάδες στα ματς ως το τέλος του α΄ γύρου.

Ο Ολυμπιακός θα περιμένει απώλειες των άλλων, αλλά θα πρέπει να κάνει κι αυτός νίκες δείχνοντας το καλό του πρόσωπο με νέα αρχή την Κυριακή για την 12η αγωνιστική (11/12), όπου θα υποδεχθεί τον Εθνικό Φιλιππιάδας σε ένα ματς όπου επανέρχεται ο Κώστας Οικονόμου, αλλά όχι και ο τραυματίας Γκουστάβο Μπρίτος, ενώ ένα πρόβλημα έχει από το ματς της Κυριακής και ο Φαμπρίτσιο Πότσι.

Ο Τίμος Καβακάς περιμένει στα επόμενα ματς πιο καθαρό μυαλό, μεγαλύτερη προσπάθεια καλύτερη κυκλοφορία της μπάλας και, κυρίως, την καλή τελική προσπάθεια και τα γκολ.

Έτσι, το ξεκίνημα για επανακατάκτηση της κορυφής γίνεται στην 12η αγωνιστική την Κυριακή, όπου ο Ολυμπιακός Βόλου θέλει νίκη με τον Εθνικό Φιλιππιάδας. Ο πρωτοπόρος Διαγόρας Σεβαστής παίζει στην αήττητη έδρα της ΑΕ Καραϊσκάκης, ενώ ο Απόλλων Λάρισας αναμένεται «θεωρητικά» να «περάσει από την Εύβοια, όπου αγωνίζεται με την Ε.Α. Ιστιαίας

Στην 13η αγωνιστική τελευταία για το 2016 ο Ολυμπιακός Βόλου παίζει στην Πιερία όπου έχει περάσει με «διπλά» και γκολ του Φλίγκου(0-1 την Πύδνα και 0-2 τον Πιερικό) παίζοντας (18/12) με τον Αχιλλέα Νεοκαισάρειας την ώρα που θα παίζουν μεταξύ τους Απόλλων Λάρισας και Διαγόρας Σεβαστής..

Στην 14η αγωνιστική, τον Γενάρη, που υπάρχει το ματς Ολυμπιακός Βόλου-Ρήγας Φεραίος, ο Διαγόρας Σεβαστής θα υποδεχτεί τη Νίκη Βόλου, ενώ ο Απόλλων Λάρισας θα αγωνιστεί στη Λευκάδα με τον Τυλυκράτη, που στην έδρα του μέχρι σήμερα είναι αήττητος και χωρίς να δεχτεί γκολ!

Ο α΄ γύρος κλείνει με τον Ολυμπιακό να υποδέχεται τον Θεσπρωτό, τον Διαγόρα να παίζει στην Φιλιππιάδα και τον Απόλλωνα να παίζει στη Λάρισα με τη Νίκη

Μουτσάνας στο Πανθεσσαλικό

Ανακοινώθηκαν από την ΚΕΔ/ΕΠΟ οι διαιτητές της 12ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής. Την αναμέτρηση ανάμεσα στον Ολυμπιακό Βόλου και τον Εθνικό Φιλιππιάδας, που θα διεξαχθεί στο Πανθεσσαλικό την Κυριακή 11/12 στις 15:00, θα διευθύνει ο κ. Σωτήρης Μουτσάνας, με βοηθούς τους κ.κ. Δημήτρη Τίκα και Πέτρο Κανιούρα όλοι από την ΕΠΣ Καρδίτσας.

ΒΑΣΙΛΗΣ ΖΗΝΕΛΗΣ

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου