ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ

Με αλλαγές για πρόκριση…

με-αλλαγές-για-πρόκριση-632778

Λίγα 24ωρα μετά το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό η Νίκη Βόλου επιστρέφει και πάλι στο Π. Μαγουλάς για επίσημο παιχνίδι, φιλοξενώντας σήμερα στις 12.30μ.μ. την ομάδα της Ιστιαίας στην εξ’ αναβολής 2η αγωνιστική του Κυπέλλου της Γ’ Εθνικής.

Το σημερινό παιχνίδι είναι νοκ-άουτ για τις δύο ομάδες, οι οποίες είχαν συναντηθεί και στο πρωτάθλημα στις 23 Οκτωβρίου, όταν το σύνολο του Μίκι Τσίρκοβιτς είχε καταφέρει να αποδράσει με το βαθμό της ισοπαλίας στις καθυστερήσεις.

Η μίνι προετοιμασία των κυανόλευκων ολοκληρώθηκε χθες με μία τελευταία προπόνηση – χαλάρωμα και ο προπονητής Στέφανος Ξηροφώτος, άφησε εκτός, όπως είχε προαναγγείλει, ποδοσφαιριστές με μεγάλο χρόνο συμμετοχής, δίνοντας τις απαραίτητες ανάσες, με την έξοδο στα Τρίκαλα απέναντι στους Μαύρους Αετούς Ελευθεροχωρίου να ακολουθεί την ερχόμενη Κυριακή στις 3μ.μ. στο πλαίσιο της 12ης αγωνιστικής.

Ωστόσο αυτό δε σημαίνει πως η Νίκη δεν θα κυνηγήσει την πρόκριση στην επόμενη φάση, επιθυμώντας τη διάκριση σε ακόμη ένα θεσμό, ο οποίος πάντως σίγουρα έχει υποβαθμιστεί από την ΕΠΟ, μην έχοντας να προσφέρει κάτι ουσιαστικό στις ομάδες.

Από την τεχνική ηγεσία ανακοινώθηκε η αποστολή για το σημερινό αγώνα, στον οποίο δεν θα συμμετέχουν οι Νικλητσιώτης, Βέργος, Τορεζάνι, Τζήμας και την 18άδα αποτελούν οι: Ράπτης, Μουράτης, Παρασκευαΐδης, Ναουμίδης, Παπαδήμας, Παπαγεωργίου, Δημολιός, Ζενούνης, Κόλα, Κόκα, Μαλακασιώτης, Ματθαίου, Μέτσε, Πετράκος, Βουρδάκης, Τσιανάκας, Κορέτα και Τσιουρέλης. Εκτός, λόγω τραυματισμού είναι για το σημερινό παιχνίδι και οι Αλεξανδρής, Σουάρες.

Οπως ανακοίνωσε η ΕΠΟ, διαιτητής της σημερινής αναμέτρησης θα είναι ο κ. Αστέριος Μπαλασάς, από το σύνδεσμο Μακεδονίας. Βοηθοί του ορίστηκαν οι Νίκος Συμεωνίδης και Νίκος Τοροσιάδης.

Η ομάδα που θα πάρει την πρόκριση από το σημερινό παιχνίδι θα αντιμετωπίσει στη συνέχεια και με μειονέκτημα έδρας το νικητή του ζευγαριού Πύδνα Κίτρους – Τηλυκράτης Λευκάδας, οι οποίοι θα αγωνιστούν σήμερα στις 2μ.μ.

Οι τιμές των εισιτηρίων

Η διοίκηση ποδοσφαίρου της Νίκης Βόλου ενημερώνει πως το παιχνίδι Κυπέλλου κόντρα στην Ιστιαία, είναι προγραμματισμένο για σήμερα Τετάρτη στις 12.30μ.μ. στο γήπεδο Π. Μαγουλάς και επίσης ανακοινώνει τις τιμές των εισιτηρίων.

Γενική είσοδος: 10 ευρώ.

Γυναίκες και παιδιά 12 έως 18 ετών: 5 ευρώ.

Ανεργοι (με τα απαραίτητα δικαιολογητικά): 5 ευρώ.

Παιδιά έως 12 ετών δωρεάν, απαραίτητη η συνοδεία από τον κηδεμόνα τους.

Η είσοδος των φιλάθλων θα γίνεται αποκλειστικά από τις θύρες της οδού Μαιάνδρου.

Οι φίλαθλοι θα έχουν πρόσβαση σε όλες τις θύρες του γηπέδου.

Από τις 10π.μ. σήμερα Τετάρτη (7/12), θα πωλούνται εισιτήρια από τα γραφεία της ερασιτεχνικής στο γήπεδο Π. Μαγουλάς.

«Η διοίκηση ποδοσφαίρου της Νίκης Βόλου καλεί τον φίλαθλο κόσμο μας, να στηρίξει την προσπάθεια της τεχνικής ηγεσίας και των ποδοσφαιριστών μας και στο παιχνίδι αυτό, έτσι ώστε η Νίκη να πάρει την πρόκριση και να προχωρήσει όσο πιο ψηλά γίνεται και στον θεσμό του Κυπέλλου».

Το σημερινό πρόγραμμα Κυπέλλου

(2ος Ομιλος)

Αμβρακία Κωστακιών – Απόλλων Λάρισας
Πύδνα Κίτρους – Τηλυκράτης
Καραϊσκάκης – Μαύροι Αετοί
Νίκη Βόλου – Ιστιαία

ΓΙΑΝΝΗΣ ΖΑΤΤΑΣ

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου