ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Στο ίδιο έργο θεατής ο Ρήγας Φεραίος

στο-ίδιο-έργο-θεατής-ο-ρήγας-φεραίος-633973

Μια ακόμη εκτός έδρας ήττα γνώρισε ο Ρήγας Φεραίος, από την Πύδνα στο Κίτρος με 3-1, για την 11η αγωνιστική του 2ου ομίλου της Γ’ Εθνικής, χωρίς να καταφέρει για ένα ακόμη παιχνίδι να βρεθεί κυρίως αμυντικά σε καλή μέρα, χάνοντας έτσι για τέταρτη φορά μακριά από το Βελεστίνο σε πέντε αγώνες.

Εξαιρουμένου του τερματοφύλακα του Ρήγα Παπαγιάννη που κράτησε σε πολλές ευκαιρίες την εστία του ανέπαφη, η Πύδνα που έχασε πολλές ευκαιρίες έστησε μια μικρή «γιορτή», όντας σαφώς ανώτερη από τους Βελεστινιώτες.Μόλις στο πρώτο λεπτό, ο Γ. Κυπαρίσσης για τους γηπεδούχους βγήκε μόνος του στην περιοχή από δεξιά, αλλά ο Παπαγιάννης έκλεισε καλά την εστία του, με τον παίκτη της Πύδνας να σουτάρει άουτ.

Ακολούθησαν καλές ευκαιρίες από τους Κατερινιώτες, στο 3’ και 8’ με τον Ιορδανίδη, με το σουτ του να περνά κόρνερ στην πρώτη περίπτωση ενώ στη δεύτερη ο Παπαγιάννης απέκρουσε εκπληκτικά, μπλοκάροντας τη μπάλα με δεύτερη προσπάθεια.Οι παίκτες των φιλοξενούμενων δε μπορούσαν να κυκλοφορήσουν καλά τη μπάλα, όντας κλεισμένοι στα καρέ τους και την Πύδνα να έχει την καθολική μεν, αλλά φλύαρη υπεροχή, μην μπορώντας να ανοίξει το σκορ, στις φάσεις που δημιούργησε.

Οι γηπεδούχοι μάλιστα συνέχισαν στους ίδιους ρυθμούς, έχοντας δοκάρι στο 38’, ενώ ένα λεπτό νωρίτερα ο Παπαγιάννης έκανε τρομερή απόκρουση σε σουτ του Γ. Κυπαρίσση.

Ωστόσο, μια φάση για την οποία ο Ρήγας διαμαρτύρεται σημειώθηκε στο 33’, όταν ο Σέττος πέρασε τον Τσατσαρή και έπεσε στην περιοχή ύστερα από μαρκάρισμα του δεύτερου, με το διαιτητή Μαλούτα πάντως, να μη σφυρίζει κάποια παράβαση. Ένα σουτ του Γεωργατζή πέρασε άουτ στο 42’ με τις δύο ομάδες να οδηγούνται στα αποδυτήρια.

Στο δεύτερο μέρος σημειώθηκαν όλα τα γκολ της αναμέτρησης, με το Ρήγα να παραδίνεται στην πίεση της Πύδνας, δεχόμενος τρία τέρματα, σε διάστημα 21 λεπτών. Η αρχή έγινε στο 55΄μετά από προσπάθεια του Μακράκη που βρήκε τον Γ. Κυπαρίσση που έκανε δυνατή σέντρα-σουτ, με τον Βουραζέρης να τη στέλνει στα δίχτυα, στην προσπάθεια του να διώξει Στο 60΄ο Μακράκης θα κάνει το 2-0 για την ομάδα του, με ψηλοκρεμαστό πλασέ, ενώ στο 76’ ο Ν. Κυπαρίσσης, έπειτα από μπαλιά του αδερφού του σκόραρε, γράφοντας το 3-0. Το γκολ της τιμής για τους κυανόλευκους σημειώθηκε στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων όταν ο Γουτούλης βρήκε από αριστερά τον Σέττο μόνο του δεξιά στην περιοχή με τον φορ του Ρήγα να διαμορφώνει το τελικό 3-1.

ΠΥΔΝΑ ΚΙΤΡΟΥΣ – ΡΗΓΑΣ ΦΕΡΑΙΟΣ 3-1

Σκόρερ: (55’ Βουραζέρης (αυτογκόλ), 60’ Μακράκης, 76’ Ν. Κυπάρισσης – 93’ Σέττος)

Διαιτητής: Μαλούτας (ΕΠΣΘ Ημαθίας)

Βοηθοί: Παπαδάκης, Γιάντσης

ΠΥΔΝΑ ΚΙΤΡΟΥΣ: (Χατζάρας) Παπατολίκας, Καραγκούνης (75΄Γούτσιος), Τσατσαρής, Κόλα, Στούμπος, Παυλίδης, Κυπαρίσσης Γ., Δήμας (78΄Κωτσιόπουλος), Κυπαρίσσης Ν., Ιορδανίδης, Μακράκης (78΄Κατσιαμήτας).

ΡΗΓΑΣ ΦΕΡΑΙΟΣ: (Μπακάλης) Παπαγιάννης, Χατζηαθανασίου, Βουραζέρης, Λάμπρου (66΄Τζοβάρας), Γκάγκας, Αλεξίου, Κέβιν (80΄ Γουτούλης), Γεωργατζής, Τσελεπής (66΄ Καναβος), Γκίκα, Σέττος

ΔΗΜΗΤΡΑ ΓΚΟΥΝΤΕΛΙΑ

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου