ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Φιλικό τεστ με Σκιάθο σήμερα ο Ολυμπιακός

φιλικό-τεστ-με-σκιάθο-σήμερα-ο-ολυμπια-851206

Τον τελευταίο του φιλικό αγώνα δίνει ο Ολυμπιακός Βόλου σήμερα, κόντρα στην ομάδα της Σκιάθου, πριν από την διακοπή του Πάσχα. Οι ερυθρόλευκοι βρίσκονται σε αναμονή των εξελίξεων και περιμένουν την Ένωση Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου της Β και Γ Εθνικής να ανακοινώσει το πότε θα συνεχιστούν οι αγωνιστικές, με την κατάσταση πλέον να είναι για γέλια και για κλάματα προκαλώντας την οργή των υπευθύνων του συλλόγου. Όπως άλλωστε λεγόταν χθες από ανθρώπους του Ολυμπιακού “μπορεί κάποιοι να πήραν την απόφαση για την αναστολή των αγώνων, αλλά θα πρέπει να ξέρουμε και πότε θα αγωνιστούμε”.
Από την άλλη οι ερυθρόλευκοι συνεχίζουν κανονικά το πρόγραμμα της ομάδας με τον Γλύκο που αντιμετώπιζε πρόβλημα τραυματισμού να ξαναμπαίνει στις προπονήσεις. Ο 21χρονος ξεπέρασε το πρόβλημα, αφού είχε μείνει εκτός αγωνιστικών υποχρεώσεων μετά το παιχνίδι στο Πολύκαστρο από όπου επέστρεψε και μάλιστα πήρε μέρος στην φιλική αναμέτρηση με τη Λάρισα, όπου και συμμετείχε για 45 λεπτά, αφήνοντας τον Κώστα Σταματίου πλήρως ικανοποιημένο, μιας και ο Γλύκος είναι ο τερματοφύλακας πάνω στον οποίο έχει στηριχθεί ο Ολυμπιακός για 12 παιχνίδια αρχής γενομένης από τις 10/12/06 και το ματς με τον Ανδρούτσο Γραβιάς. Η παρουσία του αναμένεται και σήμερα κάτω από τα δοκάρια τουλάχιστον για ένα ημίχρονο.
Απών από την σημερινή φιλική αναμέτρηση θα είναι σε αντίθεση με τον Γλύκο, ο Βασίλης Φλώρος με τον Καρδιτσιώτη αμυντικό να αντιμετωπίζει από την προηγούμενη εβδομάδα πρόβλημα στο παλιό του τραυματισμό και διάταση στον πλάγιο σύνδεσμο και για προληπτικούς λόγους δεν συμμετέχει στην σημερινή ερυθρόλευκη αποστολή που θα μεταβεί το πρωί στη Σκιάθο. Τόσο το τεχνικό όσο και το ιατρικό τιμ συνέστησε στον παίκτη να μην συμμετάσχει στις υποχρεώσεις της ομάδας τουλάχιστον μέχρι και την Δευτέρα του Πάσχα, οπότε και είναι προγραμματισμένη η επιστροφή της ομάδας στις προπονήσεις. Το σημερινό πρόγραμμα περιλαμβάνει αναχώρηση για το νησί της Σκιάθου σήμερα το πρωί ενώ το φιλικό με την τοπική ομάδα έχει προγραμματιστεί για τις 4μμ. Τέλος η ομάδα θα διανυκτερεύσει στο νησί προκειμένου το πρωί της Μ. Πέμπτης να πραγματοποιηθεί η τελευταία προπόνηση πριν την διακοπή του Πάσχα.

Φιλανθρωπική εκδήλωση των Austrian Boys
Εκδήλωση φιλανθρωπικού χαρακτήρα διοργανώνει ο σύνδεσμος των Austrian Boys την Παρασκευή 13 Απριλίου στο κέντρο «Σούσουρο». Η τιμή της κάρτας έχει οριστεί στα 5 ευρώ, ενώ θα υπάρξει και λαχειοφόρος με πλούσια δώρα. Τα χρήματα που θα συγκεντρωθούν θα διατεθούν στο σύλλογο «Το Χαμόγελο του παιδιού» . Στην συγκεκριμένη εκδήλωση θα τιμηθούν ακόμη πέντε παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού Βόλου. Συγκεκριμένα ο Γιώργος Καραμίχαλος ως δεύτερος σκόρερ στην ιστορία του Ολυμπιακού με 78 γκολ και τρίτος σε συμμετοχές με 339, ο Αντώνης Μάνδαλος πρώτος σε συμμετοχές όλων των εποχών με 458 και με 18 χρόνια συνεχούς προσφοράς στον σύλλογο, ο Δημήτρης Βαϊνάς, δεύτερος σε συμμετοχές με 442 και με 17 χρόνια συνεχούς παρουσίας στον Ολυμπιακό, καθώς και οι Θανάσης Βήτας και Βαγγέλης Τάχος, οι οποίοι τίμησαν επί σειρά ετών την φανέλα του Ολυμπιακού.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου