ΤΟΠΙΚΑ

1ο ανοιχτό τουρνουά σκάκι

1ο-ανοιχτό-τουρνουά-σκάκι-636791

H Σκακιστική Ένωση Βόλου διοργανώνει το 1ο ανοιχτό τουρνουά για σκακιστές και σκακιστριες που έχουν δελτίο αθλητή της ΕΣΟ. Οι συναντήσεις θα ξεκινήσουν την Τετάρτη 7 Δεκεμβρίου 2016 και θα ολοκληρωθούν την 11η Ιανουαρίου 2017.

Οι αγώνες θα διεξάγονται κάθε Τετάρτη στις 17:00, στο αθλητικό κέντρο Αδαμόπουλου, Ρήγα Φεραίου & Γλάδστωνος. Το σύστημα των αγώνων είναι ελβετικό έξι γύρων με χρόνο σκέψης τα 90΄ για όλη την παρτίδα με προσθήκη 30’’ για κάθε κίνηση από την πρώτη κίνηση και προσθήκη 15’ μετά την ολοκλήρωση 40 κινήσεων και ισχύουν όλοι οι κανονισμοί της ΕΣΟ και της FIDE. Οι αγώνες θα αξιολογηθούν για το εθνικό και το διεθνές ελο.

Δήλωση συμμετοχής γίνεται στο μειλ της Σ.Ε. Βόλου: [email protected] έως το βράδυ της Τρίτης 6 Δεκεμβρίου και τηρείται σειρά προτεραιότητας αφού ο ανώτερος αριθμός συμμετοχών είναι 25.

Στην ιστοσελίδα του συλλόγου: www.sevolou.gr , ο κάθε ενδιαφερόμενος μπορεί να διαβάσει όλη την προκήρυξη των αγώνων. Επικεφαλής διαιτητής του τουρνουά θα είναι ο Ι. Πατρίκος και θα διαιτητεύσουν οι: Γ. Καβούρης, Ι. Σκοτεινιώτης και Σταυρούλα Φώτου-Κορώνα.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου