ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ

«Διψασμένοι» για θρίαμβο

διψασμένοι-για-θρίαμβο-638037

Αποφασισμένοι και διψασμένοι για νέες διακρίσεις είναι οι ποδοσφαιριστές της Νίκης Βόλου, θέλοντας τους τρεις βαθμούς απέναντι στον συμπολίτη Ολυμπιακό την ερχόμενη Κυριακή, έχοντας και το 12ο παίκτη στις κερκίδες του Π. Μαγουλάς.

Σε ένα Βολιώτικο ντέρμπι, στο οποίο ο κόσμος αναμένεται να κατακλύσει το Π. Μαγουλάς, δίχως την παρουσία οργανωμένων φιλάθλων των ερυθρόλευκων, όπως προβλεπόταν και αποφασίστηκε χθες στην Αστυνομική Διεύθυνση Μαγνησίας, οι κυανόλευκοι θέλουν να έχουν το πάνω χέρι από το πρώτο λεπτό και να πανηγυρίσουν στο φινάλε μαζί με τον κόσμο τους.

Ξηροφώτος: «Θα αντιπαραθέσουμε τον ενθουσιασμό»

Για το Κυριακάτικο παιχνίδι μίλησε ο προπονητής της Νίκης Βόλου, Στέφανος Ξηροφώτος, σχολιάζοντας στον Βόλος 9.86 και στην εκπομπή του Σάκη Νταφέκα:

Για τη νίκη σε βάρος του Πιερικού: «Η επιτυχία ανήκει στα παιδιά, καθώς έδειξαν χαρακτήρα, συγκεντρώθηκαν σ’ αυτό το συγκεκριμένο παιχνίδι και είχαν πολύ καλή απόδοση. Ετσι ήρθαν οι τρεις βαθμοί, που ήταν σημαντικοί».

Για την αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό Βόλου: «Σίγουρα ο Ολυμπιακός είναι μία καλή ομάδα με ποιοτικούς παίκτες. Από κει και πέρα εμείς θα αντιπαραθέσουμε τον ενθουσιασμό που έχουμε ως ομάδα, καθώς έχουμε ένα νεανικό σύνολο, την καλή ψυχολογία και την ώθηση που θα μας δώσει ο κόσμος στο γήπεδο, για να φτάσουμε στη νίκη. Στόχος είναι οι τρεις βαθμοί, είτε παίζουμε με τον Ολυμπιακό είτε παίζουμε με οποιονδήποτε άλλον αντίπαλο», ενώ για το αν γυαλίζει το μάτι των παικτών του πρόσθεσε πως: «Αυτό θα φανεί την Κυριακή».

Κόλα: «Ανυπομονησία για την Κυριακή»

Ο μέσος των κυανόλευκων, Κλεβί Κόλα, μίλησε με τη σειρά του για το ερχόμενο ντέρμπι. Αναλυτικά όσα ανέφερε, φιλοξενούμενος στον BlueHeart: «Από μικρός που πήγαινα στο γήπεδο και έβλεπα αυτά τα παιχνίδια, σκεφτόμουν το μέλλον και έλεγα να φτάσω να παίξω σε ένα τέτοιο παιχνίδι. Το περιμένουμε με πολλή ανυπομονησία. Δεν υπάρχει άγχος, αλλά ανυπομονησία να έρθει η Κυριακή, ώστε να παίξουμε. Δε θέλουμε να λέμε μεγάλες κουβέντες. Ξέρουμε τι πρέπει να κάνουμε. Να είμαστε προσγειωμένοι, να κοιτάξουμε το στόχο μας και να κάνουμε ένα καλό παιχνίδι και να πάρουμε τη νίκη».

Για την παρουσία του στη Νίκη: «Είναι χαρά για κάθε ποδοσφαιριστή να παίζει στη Νίκη. Είναι μεγάλη ομάδα και για μας ειδικά, που είμαστε από δω, είναι τιμή μας να φοράμε τη φανέλα της. Φέτος οι παίκτες είναι πιο κοντά ηλικιακά και κάνουμε περισσότερη παρέα. Ο καθένας έχει εμπιστοσύνη στον συμπαίκτη του για το τι θα κάνει. Το σημαντικό είναι να κερδίζει η ομάδα. Τις δύο ήττες που κάναμε τις ξεπεράσαμε σωστά. Το θέμα είναι να είμαστε εμείς καλά μεταξύ μας, για να ξεπεράσουμε τις δυσκολίες. Θεωρώ ότι ειδικά η πρώτη ήττα με τον Ρήγα μας έκανε καλό.

Η δίψα που έχουν οι εξελίξιμοι ποδοσφαιριστές της Νίκης υπερνικά τους έτοιμους ποδοσφαιριστές. Θέλω να διακριθώ με την ομάδα της Νίκης. Αυτό είναι που σκέφτομαι και όσο περισσότερο καιρό να μείνω εδώ στην ομάδα. Είναι η ομάδα της πόλης μου, η ομάδα που υποστηρίζω. Αν μπορέσω με τη Νίκη ν’ ανέβω σε μεγαλύτερη κατηγορία, θα ήταν το καλύτερο σενάριο για μένα. Εχω βάλει ένα γκολ με τη φανέλα της Νίκης με τον Φωκικό κι αυτή είναι η καλύτερη στιγμή μου μέχρι στιγμή με την ομάδα».

Τα εισιτήρια του ντέρμπι

Από τα γραφεία της Ερασιτεχνικής Νίκης Βόλου ξεκινά η διάθεση των εισιτηρίων για τον Κυριακάτικο αγώνα και οι τιμές κυμαίνονται από τα 10-15 ευρώ, σύμφωνα με την ανακοίνωση της Δ.Ε., ενώ από τον πρόεδρο της Ερασιτεχνικής κ. Φάτση, έγινε γνωστό πως δεν θα διατεθούν εισιτήρια των 5 ευρώ και πρόσθεσε πως για την Σκεπαστή εκδόθηκαν 700 εισιτήρια που κοστίζουν 15 ευρώ, για την Θύρα 3 εκδόθηκαν 2000 εισιτήρια (10 ευρώ) και για την Θύρα 2 (Μαιάνδρου) 300 εισιτήρια, κόστους 10 ευρώ. Στην ανακοίνωση των κυανόλευκων αναφέρεται: «Η διοίκηση ποδοσφαίρου της Νίκης Βόλου ανακοινώνει τις τιμές των εισιτηρίων του παιχνιδιού για την 11η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής την Κυριακή (04/12) στις 15:00 στο Π. Μαγουλάς, με αντίπαλο τον Ολυμπιακό.

Θύρα 1 (Σκεπαστή): 15 ευρώ
Θύρα 2 (Μαιάνδρου): 10 ευρώ
Θύρα 3: 10 ευρώ

Η είσοδος των φιλάθλων θα γίνεται από όλες τις θύρες του γηπέδου Π. Μαγουλάς. Οι κάτοχοι των εισιτηρίων διαρκείας θα έχουν δικαίωμα εισόδου σε θύρα της αρεσκείας τους.

Πέμπτη, Παρασκευή και Σάββατο τα εισιτήρια θα πωλούνται στα γραφεία της Ερασιτεχνικής από τις 10:00 το πρωί, ως και τις 14:00 το μεσημέρι και το απόγευμα από τις 16:00 ως και τις 20:00. Την Κυριακή (4/11) η πώληση των εισιτηρίων θα αρχίσει από τις 10:00 το πρωί, σε θεωρείο μπροστά από την Θύρα 2 και στα γραφεία της ερασιτεχνικής.

Οι πόρτες του γηπέδου θα ανοίξουν στις 13:00 και θα υπάρξει ηλεκτρονικός αλλά και ονομαστικός έλεγχος, κάτι που κάνει απαραίτητη την επίδειξη της αστυνομικής ταυτότητας. Επίσης στους κατόχους πλαστών εισιτηρίων (σε περίπτωση που υπάρξουν) θα κινηθεί η διαδικασία του αυτοφώρου. Μετά από απόφαση της Αστυνομικής Διεύθυνσης, θα υπάρξει διπλός έλεγχος από την αστυνομία στους φιλάθλους που θα πηγαίνουν στο γήπεδο Π. Μαγουλάς. Δε θα επιτραπεί η μετάβαση στον χώρο του γηπέδου σε όποιον φίλαθλο δε διαθέτει εισιτήριο».

Τα μέτρα της Αστυνομίας

για το ντέρμπι

Στην Αστυνομική Διεύθυνση Μαγνησίας πραγματοποιήθηκε χθες η σύσκεψη για το ντέρμπι και μεταξύ άλλων σε ανακοίνωση της Νίκης τονίζεται: «Την ομάδα μας εκπροσώπησε ο πρόεδρος κ. Σάκης Τζήμας και ο κ. Βασίλης Βενέτης. Μετά από διαβουλεύσεις που κράτησαν περισσότερο από μία ώρα, αποφασίστηκε να μη δοθούν εισιτήρια στους φιλάθλους του Ολυμπιακού, λόγω της ακαταλληλότητας του γηπέδου. Αντίθετα θα δοθούν 15 προσκλήσεις για τις ανάγκες της διοίκησης του Ολυμπιακού. Η προσέλευση οργανωμένων και μεμονωμένων φιλάθλων του Ολυμπιακού απαγορεύτηκε από την αστυνομία. Επίσης τα μέτρα της Αστυνομίας θα είναι αυστηρά και γι΄ αυτό η διοίκηση ποδοσφαίρου της Νίκης Βόλου θέλει να επιστήσει την προσοχή στον φίλαθλο κόσμο της».

Το πρακτικό της σύσκεψης

Στο πρακτικό της σύσκεψης όπως συντάχθηκε από την Α.Δ. Μαγνησίας και κοινοποιήθηκε από τη Νίκη Βόλου, αναφέρεται: «Στον Βόλο Μαγνησίας σήμερα την 30η του μήνα Νοεμβρίου, έτους 2016, ημέρα Τετάρτη και ώρα 12.30, πραγματοποιήθηκε σύσκεψη στη Διεύθυνση Αστυνομίας Μαγνησίας ενόψει του ποδοσφαιρικού αγώνα για την 11η Αγωνιστική του 2ου Ομίλου της Γ’ Εθνικής Κατηγορίας περιόδου 2016-2017, μεταξύ των ομάδων «ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ», που θα διεξαχθεί την Κυριακή 04-12-2016 και ώρα 15:00, στο γήπεδο Π. ΜΑΓΟΥΛΑΣ στη Ν. Ιωνία, προκειμένου σε συνεργασία με τις Διοργανώτριες Αρχές, τις συναρμόδιες Αστυνομικές Υπηρεσίες και τα διαγωνιζόμενα Αθλητικά Σωματεία, να αντιμετωπισθούν θέματα που αποβλέπουν στην εξασφάλιση ομαλής τέλεσης του ποδοσφαιρικού αγώνα, για την ομαλή και ασφαλή μετακίνηση, προσέλευση και αποχώρηση των ομάδων, φιλάθλων, παραγόντων στον τρόπο διάθεσης των εισιτηρίων στους διαγωνιζόμενους, στον καθορισμό των θέσεων των οπαδών τους στις κερκίδες και των μεταξύ τους κενών τμημάτων και γενικά στη διασφάλιση της δημόσιας τάξης.

Στη Σύσκεψη συμμετείχαν οι κάτωθι:

(1) Ο Διευθυντής της Διεύθυνσης Αστυνομίας Μαγνησίας Ταξίαρχος κ. Ιωάννης ΤΟΛΙΑΣ.

(2) Ο Α’ Υποδιευθυντής της Διεύθυνσης Αστυνομίας Μαγνησίας Αστυνομικός Διευθυντής κ. Βασίλειος ΜΑΡΚΟΓΙΑΝΝΑΚΗΣ.

(3)Ο Εκπρόσωπος της Ε.Π.Ο δεν παρέστη.

(4) Ο Εκπρόσωπος της Δ.Ε.Α.Β. κ. Αναστάσιος ΜΠΕΛΛΟΣ.

(5) Ο Υπεύθυνος Ασφαλείας του αθλητικού σωματείου Α.Σ. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ κ. Μιλτιάδης ΜΑΡΓΑΡΟΣ.

(6) Ο Αντιπρόεδρος του ΑΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΒΟΛΟΥ κ. Ευριπίδης ΤΣΙΜΠΑΝΑΚΟΣ

(7) Ο Πρόεδρος του αθλητικού σωματείου ΝΙΚΗΣ ΒΟΛΟΥ κ. ΤΖΗΜΑΣ Αθανάσιος

(8)Ο Εκπρόσωπος της ΝΙΚΗΣ ΒΟΛΟΥ κ. ΒΕΝΕΤΗΣ Βασίλειος.

(9) Ο Διοικητής του Α.Τ. Ν. Ιωνίας Α/Υ’ κ. Αθανάσιος ΚΑΛΑΜΠΟΚΑΣ.

(10)Ο Διοικητής του Α.Τ. Βόλου Α/Υ’ κ. Μιλτιάδης ΑΛΕΞΑΚΗΣ.

(11) Ο Αναπλ. Διευθυντής της ΥΑ Βόλου Α/Α Διαμαντής ΚΑΡΒΕΛΗΣ».

ΓΙΑΝΝΗΣ ΖΑΤΤΑΣ

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου