ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Τελετή λήξης της σεζόν για το BC Βόλος στο Εκθεσιακό

τελετή-λήξης-της-σεζόν-για-το-bc-βόλος-στ-435604

Aκόμη μια χρονιά για την ομάδα του BC Βόλος, έφθασε στο τέλος της με όλα τα θετικά της σημάδια που άφησε στην αγωνιστική περίοδο που διανύσαμε…
Η ομάδα Basketball Club Βόλος συμμετείχε σ’ όλα τα πρωταθλήματα της ΕΣΚΑΘ με αρκετές διακρίσεις (8η στο ανδρικό, 2η στο εφηβικό( ήτανε η ίδια ομάδα), 3η στο παιδικό, 1η στο μίνι), με πολλά εσωτερικά τουρνουά (Χριστουγέννων – Πορταριάς) και με πολλά φιλικά παιχνίδια σε όλα τα τμήματα.
Επίσης ήρθαν στην πόλη μας μεγάλα ονόματα του ελληνικού μπάσκετ, όπως ο κ. Δοξάκης Γιώργος, προπονητής της Εθνικής ομάδας των παίδων. Την τελετή λήξης, που θα γίνει στο Εκθεσιακό Αθλητικό Κέντρο σήμερα και ώρα 20:30 θα τιμήσει με την παρουσία του ο Βαγγέλης Αλεξανδρής, ο τίγρης του ελληνικού μπάσκετ, ο οποίος σαν παίκτης έπαιξε στον Αρη και στον ΠΑΟΚ και σαν προπονητής είναι ο μόνος Ελληνας που έχει πάρει δύο ευρωπαϊκά κύπελλα με το Μαρούσι και τον Αρη. Είναι από τους καλύτερους Eλληνες προπονητές και φέτος ήτανε στον πάγκο της Καβάλας την οποία την οδήγησε στη σωτηρία.
Ο Βαγγέλης Αλεξανδρής είναι γεννημένος στις 2 Φεβρουαρίου 1951,αγωνίστηκε στην Αναγέννηση Θεσσαλονίκης, στον Aρη και στον ΠΑΟΚ, αναδείχθηκε πρωταθλητής Ελλάδος με τον Aρη το 1979, με την Εθνική Εφήβων κατέκτησε το ασημένιο μετάλλιο στο Ευρωπαϊκό Εφήβων το 1970 και με την Εθνική Ανδρών συμμετείχε στο Ευρωμπάσκετ του 1983. Ως προπονητής είναι ο μοναδικός Έλληνας προπονητής που έχει κατακτήσει 2 ευρωπαϊκά τρόπαια, με το Μαρούσι το 2001 το κύπελλο Σαπόρτα και το 2003 με τον Aρη στέφθηκε Κυπελλούχος Ευρώπης. Το 1995 κατέκτησε το Κύπελλο Ελλάδος με τον ΠΑΟΚ.
Επίσης στην εκδήλωση θα τιμηθούν για την προσφορά τους στο βολιώτικο μπάσκετ οι Χρήστος Σκλιάς και ο Γιώργος Γκίκας (Τσαρής το παρατσούκλι του). Σε όλα τα παιδιά της ομάδας θα δοθούν διπλώματα, θα βραβευτούν οι παίκτες οι οποίοι έκαναν τις περισσότερες προπονήσεις στα τμήματά τους, επίσης θα κληρωθούν και δώρα στο τέλος της εκδήλωσης…
Οι ιθύνοντες της ομάδας ανακοινώνουν επίσης ότι από την ερχόμενη Δευτέρα 21 Ιουνίου και έως την Παρασκευή 25 Ιουνίου στις εγκαταστάσεις του Εκθεσιακού Αθλητικού Κέντρου Βόλου, που βρίσκεται στην οδό Αθηνών έναντι του ΟΑΕΔ, θα πραγματοποιηθεί το 2ο camp basket της ομάδας μας με συμμετοχή προπονητών και παικτών από την Α1 (Σφαιρόπουλος Γιάννης βοηθός Εθνικής Ανδρών- προπονητή Κολοσσού Ρόδου, Αγγέλου Βαγγέλης προπονητή Τρικάλων –ΑΕΚ και άλλων ομάδων της Α 1. Αρκετοί Βολιώτες προπονητές, όπως οι: Κ. Κουρκούμπας, Α. Μυριντζής, Γ. Βλιώρας, Γ.Κοσμάτος, καθώς και οι προπονητές που θα διδάξουν στο camp Σ. Δέλιος, Κ. Μούτος, Κ. Ζαχαρίου, Α. Μάνος, Ν. Γαλανάκης.
Από παίκτες μέχρι στιγμής έχουν δεχθεί την πρόσκληση και θα παραβρεθούν στο 2o camp Π. Λιαδέλης, Δ. Μπόγδανος, Λ. Μαυροκεφαλίδης, Σ. Κατσαφούρης, Α. Θεοχάρης, αναμένονται και άλλοι.
Το camp απευθύνεται σε όλα τα παιδιά της πόλης μας και όχι μόνο, από 6 έως 19 χρονών, αγόρια και κορίτσια, είτε αγωνίζονται ή δεν αγωνίζονται σε κάποια ομάδα.
Περιλαμβάνει διατροφή και πλήρη ρουχισμό, ιατρική και ασφαλιστική κάλυψη για όλα τα παιδιά του camp και πολλά δώρα και εκπλήξεις κατά τη διάρκεια του camp…
Για περισσότερες πληροφορίες και συμμετοχές στα τηλέφωνα 69731881647 και 6946284232 στους υπεύθυνους του camp κ.κ. Καρακατσούνη Κων/νο και Καρακατσούνη Ιωάννη και στο site της ομάδας μας (www.bcvolos.gr) Οι εγγραφές θα γίνονται από τις 8-9 το πρωί στη γραμματεία του camp την Δευτέρα 21 Ιουνίου.
Οι διοργανωτές περιμένουν τα παιδιά να περάσουν μια μπασκετική εβδομάδα κοντά σε μεγάλα ονόματα του ελληνικού και ευρωπαϊκού μπάσκετ…

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου