ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Καταρχήν διαφωνία για Πανθεσσαλικό

καταρχήν-διαφωνία-για-πανθεσσαλικό-426462

Την προς το παρόν διαφωνία της με τα Ολυμπιακά Ακίνητα ανακοίνωσε χθες η ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου μέσω ανακοίνωσής της στην επίσημη ιστοσελίδα της ΠΑΕ. Μετά την τροπή που έχει πάρει το θέμα με το ΕΑΚ οι ερυθρόλευκοι θέλουν να μην αλλάξουν νομό και γι’ αυτό είχαν συνάντηση με αφορμή τη χρήση του Πανθεσσαλικού.
 
Χθες η ΠΑΕ σε συνάντηση που είχε με τα Ολυμπιακά Ακίνητα δεν ήρθε σε συμφωνία για την χρήση του Πανθεσσαλικού, μιας και οι όροι που προτάθηκαν στην ερυθρόλευκη ΠΑΕ ήταν οικονομικά ασύμφοροι.  
Ωστόσο οι δύο πλευρές θα συναντηθούν εκ νέου την ερχόμενη εβδομάδα πλέον. Όσον αφορά στην ανακοίνωση που εξέδωσαν χθες οι ερυθρόλευκοι, αυτή αναφέρει: «Η ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ ενημερώνει τους φιλάθλους της ότι η συνάντηση με τα Ολυμπιακά Ακίνητα δεν απέδωσε το αναμενόμενο αποτέλεσμα και πλέον είναι ορατός ο κίνδυνος η ομάδα, παρά την επιστροφή της στη Super League μετά από 21 ολόκληρα χρόνια, να αγωνιστεί εκτός Μαγνησίας. Θέλουμε να πιστεύουμε πως στη νέα συνάντηση που θα πραγματοποιηθεί τις επόμενες ημέρες, θα πρυτανεύσει η λογική, αφού η διάθεση του προέδρου της εταιρίας Ολυμπιακά Ακίνητα είναι να βρεθεί λύση, η οποία θα είναι αποδεκτή και από τις δύο πλευρές.
Όσον αφορά στο αυριανό συλλαλητήριο, η ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ απευθύνει έκκληση προς τους φιλάθλους να αποφύγουν τις ακρότητες, να μην παρεκτραπούν και να εκδηλώσουν την αγάπη τους και τη στήριξή τους με κόσμια συμπεριφορά, ήθος και ποιότητα, όπως επιδεικνύουν σε όλες τις εκδηλώσεις τους μέχρι σήμερα».
 
Πάει για τον τέταρτο
Μετά την απόκτηση των Αντώνη Ρίκκα, Χουάν Εντουάρντο Μαρτίν και Πάολο Ντανιέλ Φρατζιπάνε η ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου κινείται για την απόκτηση και άλλων ποδοσφαιριστών που θα ενισχύσουν το ερυθρόλευκο ρόστερ. Τις τελευταίες ημέρες το φως της δημοσιότητας έχει δει το όνομα του Γερμανού Κρίστιαν Φίελ, ο οποίος φέρεται πως είναι ο τέταρτος ποδοσφαιριστής που θα ανακοινωθεί φέτος το καλοκαίρι. Ο γεννημένος στις 12/03/1980 Κρίστιαν Φίελ φέρεται να είναι η τέταρτη μεταγραφή των ερυθρόλευκων που μέχρι σήμερα έχουν αποκτήσει τον Αντώνη Ρίκκα με την μορφή δανεισμού από την ΑΕΚ αλλά και τους Αργεντινούς Χουάν Εντουάρντο Μαρτίν και Πάολο Ντανιέλ Φρατζιπάνε, οι οποίοι αυξάνουν την αργεντίνικη παροικία σε πέντε άτομα, μιας και από πέρυσι παραμένουν στο ερυθρόλευκο ρόστερ οι: Αλβάρεζ, Μόνχε και Ουμπίντεζ που είχαν μια εξαιρετική σεζόν. Όσον αφορά στον 30χρονο Φίελ, την τελευταία επταετία υπερασπιζόταν φορώντας τα κιτρινόμαυρα την Αλεμάνια Άαχεν, έχοντας στο κοντέρ του 132 εμφανίσεις και εννέα τέρματα, ενώ αγωνίζεται στις θέσεις της άμυνας αλλά και στη μεσαία γραμμή ως αμυντικό χαφ. Ο Φίελ που έχει γεννηθεί στο Εσλινγκεν της Γερμανίας και ξεκίνησε τα ποδοσφαιρικά του βήματα στη Στουτγάρδη και ξεκίνησε ως επαγγελματίας στους Κίκερς της Στουτγάρδης, αγωνίστηκε επίσης στην Ουνιόν Βερολίνου και την Μπόχουμ με τις οποίες μέτρησε 27, 48, και έξι εμφανίσεις αντίστοιχα. Από εκεί και πέρα παραμένει το ενδιαφέρον για τον Γάλλο αμυντικό της Σατορού Χαβιέ Τομάς, με τους ερυθρόλευκους να θέλουν να ενισχύσουν την άμυνά τους με το Γάλλο αμυντικό. Παράλληλα παρελθόν φαίνεται να αποτελεί η περίπτωση του 31χρονου Σλοβάκου αμυντικού Πέτερ Πετράς, ο οποίος δεν φαίνεται να ενδιαφέρει πλέον την ομάδα του Βόλου.
 
Στην U21 o Tίγγας
Εν τω μεταξύ χθες οι ερυθρόλευκοι ανακοίνωσαν την απόκτηση του Ιωάννη Τίγγα από την ομάδα του Σαρακηνού, ο οποίος θα ενισχύσει τους ερυθρόλευκους του Αντώνη Μάνδαλου στην ομάδα των U21.
 

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου