ΤΟΠΙΚΟ

Απολογισμός δυνάμεων

απολογισμός-δυνάμεων-673700

Ρεπορτάζ: ΔΗΜΗΤΡΑ ΓΚΟΥΝΤΕΛΙΑ

Ομορφο ποδόσφαιρο με την αγωνία στο κατακόρυφο και το τελικό 2-2 να μαρτυρά το εξαιρετικό θέαμα, που προσέφεραν ΑΣ Βόλος 2004 και Μαγνησιακός, παρακολούθησαν όσοι βρέθηκαν στις εξέδρες του ΕΑΚ Βόλου, για το πρώτο Βολιώτικο ντέρμπι, στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής του 1ου ομίλου της Β’ Εθνικής γυναικών.

Μπορεί οι δύο ομάδες να έχουν διαφορετικούς στόχους με τον ΑΣ Βόλος 2004 να θέλει να επιστρέψει στα σαλόνια της Α’ Εθνικής και το Μαγνησιακό να επιδιώκει την άνετη παραμονή στην κατηγορία, ωστόσο αμφότερες στάθηκαν ισάξια στον αγωνιστικό χώρο, με τις καλές ευκαιρίες να χάνονται εκατέρωθεν, σε ένα απόλυτα φιλικό κλίμα, ανάμεσα σε δύο σωματεία, που ήταν αντίπαλα για 90’ λεπτά στο γήπεδο.

Η ομάδα του Γιώργου Πλατανιά, του έμπειρου τεχνικού, που από φέτος βρίσκεται στον ΑΣ Βόλος 2004, παρά το γεγονός ότι ενισχύθηκε σημαντικά, δεν κατάφερε να πάρει το νικηφόρο αποτέλεσμα, δυσκολεύοντας τον ξεκάθαρο στόχο που έχει θέσει από την αρχή, τον πρωταθλητισμό, στην κατηγορία.

Οπως χαρακτηριστικά αναφέρεται σε ανακοίνωση του συλλόγου στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης μετά το τέλος της αναμέτρησης: «Παρά την υπεροχή της ομάδας μας στο μεγαλύτερο μέρος του παιχνιδιού, αυτή ήταν ανούσια, απειλώντας περισσότερο προς το τέλος του παιχνιδιού. Η ομάδα παρουσιάστηκε κατώτερη του αναμενομένου απέναντι σε έναν αντίπαλο που έπαιξε έξυπνα και με πάθος. Επιβεβαιώθηκε έτσι για μια ακόμη φορά ο νόμος του ποδοσφαίρου που λέει ότι τα παιχνίδια κερδίζονται και χάνονται στα γήπεδα».

Σύντομα, πάντως, θα είναι σε θέση να βοηθήσουν την ομάδα, τόσο η Χρύσα Βέτσικα, όσο και η Φιλίτσα Σύρμου, που ταλαιπωρήθηκαν από τραυματισμούς και δεν ήταν στην αποστολή για το παιχνίδι της περασμένης Κυριακής. Αντίθετα, η περίπτωση της Ολιας Κέκου θεωρείται πιο σοβαρή, με την επιθετικό της ομάδας να βρίσκεται ακόμη… στα πιτς.

Η νέα αρχή για την ομάδα, με στόχο σαφώς τους 3 βαθμούς και τη βαθμολογική άνοδο θα γίνει την ερχόμενη Κυριακή από τα Ιωάννινα, όπου ο Βόλος 2004 δοκιμάζεται εκτός έδρας με αντίπαλο την Προοδευτική Περάματος.

Ικανοποίηση στο Μαγνησιακό

Από την άλλη, στο στρατόπεδο του Μαγνησιακού άπαντες είναι ικανοποιημένοι για το δεύτερο βαθμό στο πρωτάθλημα μετά την ισοπαλία με τη Βασίλισσα Θράκης στην πρεμιέρα του. Στα θετικά συγκαταλέγεται και η πολύ καλή παρουσία της τερματοφύλακα Ντίνας Νέστορα, που έκανε την πρώτη της εμφάνιση με τη νέα της ομάδα, ενώ τα προβλήματα εστιάζονται στους τραυματισμούς των Κατσαβριά και Μεγαγιάννη, με τον τεχνικό της ομάδας Θοδωρή Κατσαμόρα να ελπίζει στην παρουσία τους, ενόψει της Κυριακάτικης εντός έδρας αναμέτρησης με την πρωτοπόρο ομάδα της κατηγορίας Τρίκαλα 2011, στις 3μ.μ. για την τρίτη αγωνιστική.

Ο προπονητής του Μαγνησιακού κ. Θεόδωρος Κατσαμόρας, μιλώντας στον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ για το Βολιώτικο ντέρμπι της προηγούμενης Κυριακής σημείωσε: «Είμαστε ιδιαίτερα ευχαριστημένοι από το αποτέλεσμα, καθώς δεν είχαμε να χάσουμε τίποτα και πήραμε και έναν βαθμό σε μία δύσκολη έδρα, αυξάνοντας τη συγκομιδή μας. Προηγηθήκαμε δύο φορές και βάσει ευκαιριών θα μπορούσαμε ίσως να φύγουμε με το τρίποντο της νίκης. Πιστεύω πάντως ότι ήταν ένα δίκαιο αποτέλεσμα, σε ένα πολύ καλό και από τις δύο ομάδες παιχνίδι. Συγχαρητήρια στις παίκτριές μου, εύχομαι και στην ομάδα του ΑΣ Βόλος 2004 να πετύχει το στόχο της, για άνοδο στην Α’ κατηγορία».

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου