ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Επίσημα προς πώληση η ΠΑΕ Νίκη Βόλου

επίσημα-προς-πώληση-η-παε-νίκη-βόλου-430958

Επίσημα πωλητήριο έβαλε χθες ο Στράτος Γιδόπουλος στην ΠΑΕ Νίκη Βόλου. Ο μεγαλομέτοχος μετά από τις εξελίξεις της προηγούμενης εβδομάδας και τις πιέσεις των οργανωμένων προς το πρόσωπό του, εξέδωσε πρόσκληση ενδιαφέροντος, με την οποία καλεί τους ενδιαφερόμενους να μιλήσουν μαζί του για την αγορά του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών.

Μετά την προθεσμία που είχε δώσει έως τις 10 Ιουνίου ανεπίσημα, κάτι που μεταφράστηκε ως απλά κίνηση πίεσης και όχι πραγματικής επιθυμίας του για αποχώρηση, πλέον έβαλε επίσημα ετικέτα πώλησης στην Εταιρία και περιμένει τις προτάσεις.

Μάλιστα υποστηρίζει ότι χωρίς τις παλιές προσφυγές να την βαραίνουν, η ομάδα μπορεί να προσελκύσει κάποιον επενδυτή, ξεκαθαρίζοντας ότι οι αποδείξεις για την αποπληρωμή των συγκεκριμένων χρεών θα δοθούν στον Τύπο. Παράλληλα υπόσχεται ότι από την στιγμή που βρεθεί ενδιαφερόμενος αναλαμβάνει τις οφειλές προς τους παίκτες που αγωνίστηκαν τη σεζόν που έφυγαν.

Πριν την πρόσκληση ενδιαφέροντος από τον Στράτο Γιδόπουλο είχε εκδοθεί ανακοίνωση από τους οργανωμένους του Blue Club «Παναγιώτης Ντοκούζης», με την οποία προσπαθούσαν να πιέσουν για εξελίξεις, καθώς όπως επισημαίνουν ο χρόνος περνά. Στο ίδιο συμπέρασμα καταλήγει και ο Γιδόπουλος και καλεί τον κάθε ενδιαφερόμενο να ετοιμάσει άμεσα τις προτάσεις του.

Τ. ΣΤΑΥΡΙΔΗΣ «Δεν ενδιαφέρομαι»

Εν τω μεταξύ χθες έφτασαν στα αυτιά του Στράτου Γιδόπουλου φήμες ότι ο Τάκης Σταυρίδης ενδιαφέρεται να πάρει την ΠΑΕ. Ο Γιδόπουλος βέβαια είπε ότι ποτέ δεν του έγινε πρόταση και ούτε καν γνωρίζει το συγκεκριμένο παράγοντα, ενώ από την πλευρά του ο πρώην πρόεδρος του Εθνικού Ολυμπιακού δήλωσε στον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ, ξεκαθαρίζοντας την κατάσταση και διώχνοντας κάθε σκιά: «Ούτε με ενόχλησαν ούτε ενδιαφέρομαι για την ΠΑΕ Νίκη Βόλου. Κάτι τέτοιο δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα».

Πρόσκληση ενδιαφέροντος για την ΠΑΕ Νίκη Βόλου

Ο Στράτος Γιδόπουλος με την παρακάτω ανακοίνωση κάνει και επίσημα γνωστό ότι η ΠΑΕ Νίκη Βόλου βρίσκεται προς πώληση: «Καλείται ο κάθε ενδιαφερόμενος για το πλειοψηφικό πακέτο της Νίκης Βόλου το οποίο διατίθεται προς πώληση να έρθει σε επικοινωνία με τον μεγαλομέτοχο κ. Γιδόπουλο. Λόγω του ότι ο χρόνος περνά, οι ενδιαφερόμενοι καλούνται άμεσα να κάνουν τις προτάσεις τους, καθώς η ομάδα πρέπει να βρει τον δρόμο της. Πιστεύω ότι μετά το ξεκαθάρισμα των παλαιών οφειλών η Νίκη προσφέρεται σε κάποιον καινούριο που θέλει να επενδύσει και επίσης εγώ ο Στράτος Γιδόπουλος από την στιγμή που θα υπάρξει ενδιαφερόμενος ο οποίος αγοράσει τις μετοχές, υπόσχομαι ότι θα πληρώσω όλες τις οφειλές προς τους παίκτες οι οποίοι αγωνίστηκαν την φετινή σεζόν. Επίσης για κάθε «άπιστο Θωμά» που ακόμα και τώρα αμφισβητεί οτι πλήρωσα τις παλιές προσφυγές, θα θέσω στην διάθεση του Τύπου, εντός των προσεχών τεσσάρων ημερών, τις αποδείξεις των αποπληρωμών υπογεγραμμένες και της παραιτήσεως των ποδοσφαιριστών και των τεχνικών από κάθε επίπτωση που έχει να κάνει με τη Νίκη Βόλου λόγω χρεών. Ευελπιστώ ότι επιτέλους θα βρεθούν άνθρωποι που ενδιαφέρονται για την ομάδα».

Η ανακοίνωση του Blue Club «Παναγιώτης Ντοκούζης»

Το Blue Club «Παναγιώτης Ντοκούζης» είχε προχωρήσει πριν την πρόσκληση ενδιαφέροντος στην παρακάτω ανακοίνωση: «Βλέποντας τον χρόνο να περνά ανεκμετάλλευτος για το ξεκίνημα της οργάνωσης και της προετοιμασίας της ομάδας μας, η αγωνία μας για την τύχη της παρατείνεται και μεγαλώνει. Κύριοι που έχετε την διαχείριση της Νίκης στα χέρια σας πάρτε επιτέλους μια απόφαση για το τί θα κάνετε. Εάν έχετε διάθεση να μείνετε στο τιμόνι της ομάδας, συγκροτήστε διοίκηση και ξεκινήστε τις κινήσεις για το χτίσιμο της ομάδας για τη νέα περίοδο με πλάνο και όραμα αντάξιο του ονόματος και της ιστορίας της Νίκης και εμείς θα είμαστε κοντά σας με όλες μας τις δυνάμεις. Εάν δεν υπάρχει πρόθεση να συνεχίσετε να ασχολείστε με την ομάδα, ξεκαθαρίστε το μια για πάντα χωρίς μισόλογα και χωρίς καθυστέρηση. Εάν έχετε σκοπό να συνεχίσετε να είστε στην ομάδα χωρίς Δ.Σ., χωρίς ποδοσφαιριστές αξίας, χωρίς πλάνο και χωρίς ούτε την στοιχειώδη οργάνωση μιας ΠΑΕ, τότε δεν μπορούμε να καταλάβουμε τί μας καλείτε τόσο επίμονα να στηρίξουμε».

 

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου