ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ

«Πόλεμος» δηλώσεων Τζήμα – Τσίρκοβιτς

πόλεμος-δηλώσεων-τζήμα-τσίρκοβιτ-676370

Ρεπορτάζ: ΓΙΑΝΝΗΣ ΖΑΤΤΑΣ

Το τρίτο ημίχρονο μετά την αναμέτρηση της Νίκης Βόλου με την Ιστιαία δόθηκε διαδικτυακά με τον προπονητή Μίοντραγκ Τσίρκοβιτς και τον Θανάση Τζήμα να περνάνε πλέον σε άλλο επίπεδο.

Αναμφίβολα η ισοπαλία των κυανόλευκων με την ομάδα της Εύβοιας δεν ήταν το επιθυμητό αποτέλεσμα και το τελικό 2-2 μόνο ως γκέλα μεγατόνων μπορεί να χαρακτηριστεί, μιας και η ομάδα του Τσίρκοβιτς κατέκτησε έτσι τον πρώτο της βαθμό στο πρωτάθλημα.

Μπορεί η Κυριακάτικη αναμέτρηση να έχει περάσει και στο κυανόλευκο στρατόπεδο να σκέφτονται πλέον το επόμενο παιχνίδι, που θα δοθεί με αντίπαλο τον Τηλυκράτη Λευκάδας και πάλι στο Π. Μαγουλάς, ωστόσο η κόντρα συνεχίζεται και εκτός γηπέδου.

Μετά τη λήξη της αναμέτρησης ο κ. Τσίρκοβιτς, ο οποίος ως ποδοσφαιριστής μεγαλούργησε επί μία πενταετία στη Νίκη Βόλου, ευχαρίστησε από τον προσωπικό του λογαριασμό σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης τους φιλάθλους της Νίκης Βόλου αλλά και τον Ομιλο Φιλάθλων για την τιμή που του έκανε να του προσφέρει μία ανθοδέσμη παράλληλα με ένα ζεστό χειροκρότημα, ενώ καταφέρθηκε ενάντια στον προπονητή Στέφανο Ξηροφώτο λέγοντας:

«Ενα μεγάλο ευχαριστώ στον Ομιλό Φιλάθλων της Νίκης Βόλου για την τιμή που μου έκανε και ένα μεγάλο ευχαριστώ στους Νικιώτες για την υποδοχή που μου έκαναν. Η Νίκη Βόλου είναι μεγάλη ομάδα και δεν γίνεται να έχει ανθρώπους στο επάγγελμα λογιστής να την μικραίνει. Λυπάμαι που δεν υπάρχει σεβασμός προς τον κόσμο της Νίκης, που είναι η μεγάλη δύναμη της».

Η Δ.Ε. ποδοσφαίρου της Νίκης Βόλου και ο Θανάσης Τζήμας δεν άφησαν αναπάντητο το γεγονός και μέσω ανακοίνωσής και αφού ευχαρίστησαν τον κόσμο της ομάδας που βρέθηκε στο Π. Μαγουλάς για την αναμέτρηση με την Ιστιαία αναφέρουν πως λυπούνται για τις άστοχες και άτυχες δηλώσεις του κ. Τσίρκοβιτς. Αναλυτικά:

«Ο πρόεδρος κ. Σάκης Τζήμας και η διοίκηση ποδοσφαίρου της Νίκης Βόλου, ευχαριστούν τον υπέροχο κόσμο της ομάδας μας, για την παρουσία του στο γήπεδο και το ζεστό του χειροκρότημα στους παίκτες μας, παρά το άτυχο αποτέλεσμα με την ομάδα της Ιστιαίας. Επίσης εκφράζουν την θλίψη τους, για τις άστοχες και άτυχες δηλώσεις του κ. Τσίρκοβιτς που υπήρξε ποδοσφαιριστής της «αγαπημένης» του – όπως συνεχώς δηλώνει – Νίκης. Μόνο που με τις υποτιμητικές του δηλώσεις, δεν έδειξε αυτή του την «αγάπη».

Το «αργεντίνικο τάνγκο», καθώς και οι σπουδές του άξιου προπονητή μας κ. Στέφανου Ξηροφώτου (εκτός από πτυχιούχος λογιστικής, είναι και κάτοχος πτυχίου νομικής), δεν μπορούν να τον φέρουν στην θέση που ο ίδιος διακαώς επιθυμεί! Αυτά και καλή συνέχεια».

Η δήλωση αυτή δεν έμεινε αναπάντητη ωστόσο από τον Σερβοέλληνα τεχνικό, ο οποίος και πάλι μέσω της προσωπικής του σελίδας σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης έκανε λόγο για αξιοπρέπεια και μπουζουκόβιους, αναφερόμενος αυτή τη φορά προσωπικά στον κ. Τζήμα, σημειώνοντας πως για εκείνον σημασία έχει μόνο ο κόσμος της Νίκης Βόλου.

Αναλυτικά η νεότερη τοποθέτηση του: «Εβγαλε ανακοίνωση ένας μπουζουκόβιος που δεν έχει ιδέα που βρίσκεται και ότι εκεί που είναι βαράνε πολύ άγρια… ειδικά όταν κάποιος παίζει με την ιδέα και τη θρησκεία τους. Λέει ο πουθενάς ότι εγώ επιθυμώ κάποια θέση στην ομάδα που το παίζει πρόεδρος. Ο κύριος μπουζουκόβιος δεν έχει ιδέα τι σημαίνει ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ. Και για μένα μπορεί να μιλήσει μόνο ο κόσμος της Νίκης, όπως μίλησε για άλλη μία φορά χθες (σ.σ. προχθές) και παράγοντες όπως ο Χρήστος Κανελλάκης, ο Στέλιος Βαρουξάκης, ο Κώστας Τακτικός, ο Τάκης Συμεωνίδης και άλλοι πρόεδροι που ξέρουν τι σημαίνει μαγκιά και αξιοπρέπεια. Οποιος κατάλαβε, κατάλαβε».

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου