ΤΟΠΙΚΟ

Ακάθεκτοι Πηλέας και Δήμητρα στη Β’ κατηγορία ΕΠΣΘ

ακάθεκτοι-πηλέας-και-δήμητρα-στη-β-κ-677126

Ρεπορτάζ: ΓΙΑΝΝΗΣ ΖΑΤΤΑΣ

Δίχως να συναντήσουν εμπόδια συνέχισαν με νίκες και στην 3η αγωνιστική, ο Πηλέας για τον α’ όμιλο και η Δήμητρα για το β’ όμιλο στη Β’ Κατηγορία της ΕΠΣΘ. Αναλυτικά:

1ος όμιλος

Μακρινίτσα – Ανθιμος Γαζής (αναβλήθηκε)

Αναβλήθηκε λόγω κακών καιρικών συνθηκών το παιχνίδι ανάμεσα σε Μακρινίτσα και Ανθιμο Γαζή, στο γήπεδο της Πορταριάς για τον 1ο όμιλο της Β΄ κατηγορίας. Η πυκνή ομίχλη δεν επέτρεψε τη διεξαγωγή της αναμέτρησης, η οποία θα οριστεί από τη διοργανώτρια αρχή σε νέα ημερομηνία.

Πηλέας – Τοξότης 3-1

Σκόρερ: (25’ Χιούσι, 30’ Αγγέλης, 40’ Μπραχιμάϊ – 14’ Μαϊστράλης)

Το «λάθος» να προηγηθεί έκανε ο Τοξότης απέναντι στον Πηλέα και το πλήρωσε στη συνέχεια, δεχόμενος τρία τέρματα μέχρι και το τέλος του ημιχρόνου. Για την ομάδα του Θανάση Χρυσοχού το σκορ άνοιξε στο 14’ ο Μαϊστράλης με κεφαλιά έπειτα από εκτέλεση φάουλ του Τσιατσιάνης, για να έρθει η απάντηση από τον Χιούσι με πλασέ για το 1-1 στο 25’. Το 2-1 ήρθε πέντε λεπτά αργότερα, με τον Μπαρπαγεωργόπουλο να στρώνει για το Αγγέλη που σούταρε από το ύψος της περιοχής και νίκησε τον Κοντογιάννη, για να έρθει και το 3-1 πέντε λεπτά πριν το φινάλε του α’ μέρους, όταν ο Μπαρμπαγεωργόπουλος με δεύτερη ασίστ βρήκε τον Μπραχιμάϊ, που πέτυχε το τελικό 3-1, μετά από τραγικό λάθος του τερματοφύλακα του Τοξότη. Στην επανάληψη τίποτα δεν έμελλε να αλλάξει, παρά οι αριθμητικές ισορροπίες, με τον Πελεκούδα να αποβάλλεται με κόκκινη κάρτα, ανατρέποντας αντίπαλο που ήταν σε θέση για γκολ.

ΠΗΛΕΑΣ: (Σιαμετης) Φύβγας, Χιούσι, Βαρσαμάς, Βαΐτσης, Αλβανόπουλος (65’ λ.τρ. Καζάκης), Αντζούρης, Μπραχιμάϊ, Τσουκάλης (75’ Δημόπουλος), Αγγέλης, Θάνος, Μπαρμπαγεωργόπουλος (60’ Μπαντής).

ΤΟΞΟΤΗΣ: (Χρυσοχού) Κοντογιάννης, Στρούγγης (46’ Τσένα), Κυλαδίτης, Πελεκούδας, Αλ. Βέτσικας, Τσιατσιάνης, Σιαμουρδάνης, Γ. Βέτσικας, Τριχιάς (75’ Πασπαλάρης), Μαϊστράλης. Παραδάκης.

Πανιώνιος – Ιάσων Α.Μ. 1-1

Σκόρερ: (53’ Μαρούγκας- 94’ Ζακάι)

Στο βαρύ από τη βροχή τερέν του βοηθητικού του ΕΑΚ Βόλου, Πανιώνιος και Ιάσων Αλλης Μεριάς αναδείχτηκαν ισόπαλοι 1-1, με τους φιλοξενούμενους να χάνουν τους πρώτους τους βαθμούς στο πρωτάθλημα της Β΄ΕΠΣΘ, για τον 1ο όμιλο.

Χωρίς πολλές ευκαιρίες κύλησε το πρώτο ημίχρονο, ενώ οι γηπεδούχοι πήραν «κεφάλι» στο σκορ στο 53’. Ο Στεργίου με κεφαλιά βρήκε τον Μαρούγκα, που με πλασέ έγραψε το 1-0. Λίγο νωρίτερα ο Ιάσων είχε χάσει σπουδαία ευκαιρία να προηγηθεί, όταν στο 50’ ο Καλογριάς σούταρε, η μπάλα χτύπησε στο δοκάρι, ενώ στην επαναφορά σουτ του Θεοδωρόπουλου κατέληξε σε αντίπαλο αμυντικό και ο κίνδυνος αποσοβήθηκε. Στο 68’ ο Ιάσων Α.Μ. είχε σημαντική ευκαιρία για γκολ, με το σουτ που έκανε ο Κάβουρας να καταλήγει στο οριζόντιο δοκάρι. Στο 78’ ο Πανιώνιος έμεινε με δέκα παίκτες, λόγω αποβολής με δεύτερη κίτρινη κάρτα του Koυταντέλια, με τους φιλοξενούμενους να εκμεταλλεύονται το αριθμητικό πλεονέκτημα και να ισοφαρίζουν το παιχνίδι στο 94’ με σουτ του Ζακάι. Ετσι, η ομάδα του Σάκη Μακρή παρέμεινε αήττητη, μετρώντας δύο νίκες και μία ισοπαλία.

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ: (Σκουφογιάννης) Αλέξης, Μαρούφ, Κωστούλας, Παπαπορφυρίου (53’ λ.τρ. Μοσχούλιας), Τσιώλης, Βαΐτσης (46’ λ.τρ. Μαρούγκας), Φώτου (22’ λ. τρ. Σαρίδης), Στεργίου, Κουταντέλιας, Παπαστεργίου, Καραγιώργος.

ΙΑΣΩΝ Α.Μ.: (Σ. Μακρής) Κωνσταντίνου, Σπύρου, Κάβουρας, Γούσιας, Κουτσουνίδης, Τσίγγας, Ρακής (78’ Ζακάι), Θεοδωρόπουλος, Καλογριάς, Ζάχος, Χριστοδούλου (70’ Σιόβας).

Εθνικός – Ελευθεριακός 3-5

Σκόρερ:(30’ Περεντίδης, 40’ Θανόπουλος, 85’ Παλάντζας)

Με 3-5 ηττήθηκε η ομάδα του Εθνικού από τον Ελευθεριακό, με τους φιλοξενούμενους να κατακτούν τη δεύτερη φετινή τους νίκη. Για την ομάδα του Παναγιώτη Ζορδομπά, σκόρερ ήταν οι Περεντίδης, Θανόπουλος και Παλάντζας.

ΕΘΝΙΚΟΣ: (Ζορδομπάς) Στεργιούλας, Σκοτεινιώτης, Σεραφίδης (70’ Οσμάνι), Συμεωνίδης, Ματής (70’ Κερμελής), Πελεκάνος, Μωραΐτης, Θανόπουλος, Παλάσης, Περεντίδης, Αλτίνης (50’ Παλάντζας).

Ενωση Λεχωνίων – Α.Ε. 2002 3-2

Σκόρερ: (28’ Ξενάκης, 65’ Κουβάρας, 85’ Τόντας – 10’, 35’ Κόρδα)

Μεγάλη νίκη πέτυχε η Ενωση Λεχωνίων, στο γειτονικό ντέρμπι, με την Α.Ε. 2002, επικρατώντας με 3-2 και πετυχαίνοντας την πρώτη της νίκη στο πρωτάθλημα. Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν στο 10’ με τον Κόρδα, για να ισοφαρίσει στο Ξενάκης στο 28’. Στο 35’ η Α.Ε. 2002 πήρε και πάλι το προβάδισμα στο σκορ με τον Κόρδα, αλλά η ομάδα των Λεχωνίων ισοφάρισε εκ νέου, στο 65’ με τον Κουβάρα. Στο 85’ λεπτό της αναμέτρησης ο Τόντας έγραψε το 3-2 για τους γηπεδούχους, που ήταν και το τελικό σκορ.

ΕΝΩΣΗ ΛΕΧΩΝΙΩΝ: (Γιαννούτσος) Παλαιορούτης, Τόντας, Πουρνάρας, Ράπτης, Τζούμας, Ντενίς, Ξενάκης (75’ Μπούρντα), Κολιός, Ρενάτο, Κουβαράς (70’ Καραγιάννης), Βαλαρούτσος (80’ Ραφτόπουλος).

Α.Ε 2002: (Καραμίχαλος) Αράπης, Σφέτσιος, Γαλάνης, Παπαιωάννου, Σταθόπουλος, Κόρμπας, Φιλίπου, Κουλοχέρης (75’ Μακρυγιάννης), Μητράκος (46’ Σκουριάς), Κόδρα, Κουνατίδης(46’ Κατσαρός).

Κένταυρος Ν.Π. – Δάφνη 0-5

Σκόρερ: (43’,50’,73’,85’,92’ Ευαγγελός)

Τη δεύτερη της νίκη στο πρωτάθλημα πέτυχε η Δάφνη, εκτός έδρας κόντρα στον Κένταυρο Αργαλαστής, του οποίου επιβλήθηκε με 5-0. Απόλυτος πρωταγωνιστής για την ομάδα της Νεάπολης ήταν ο Ευαγγελός, που σημείωσε και τα 5 τέρματα, αρχής γενομένης από το 43’ λεπτό, για να ολοκληρώσει το θρίαμβο της ομάδα του στο 92’.

ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ(Γώγος): Πότσκα, Λαμπαδάρης, Λιατζούρας, Τσιργής, Τιλιγαδάς(60’ Παπαδημητρίου), Πανάρετος, Γώγος Φ., Γώγος Β., Τσατσάνης(80’ Χριστοφορίδης), Μητσάι(82’ Καβούρης), Τζήκας.

ΔΑΦΝΗ(Βαρβέκης): Μιχέας, Βολιώτης(70’ Φιλοσόγλου), Σταβρόπουλος, Μαγιόγλου, Τσιτσιρήκης(37’ Γκιάστας), Αβλογιάρης, Μασούρας, Τσαρέλας(60’ Μαρέδης), Δριγανάκης, Ευαγγελός, Λαρίσης.

2ος όμιλος

Μικροθήβες – Ηρακλής Α.Θ. 2-1

Σκόρερ: (40’ Νιφόρος, 80’ Ρεφουγιάτι – 60’ Π. Αλπίτσης)

Με εκτέλεση φάουλ του Ρομάριο που κατέληξε σε δοκάρι στο 10’ απείλησαν οι Μικροθήβες τον Ηρακλή, για να ανοίξουν το σκορ στο 40’ με τον Νιφόρο, έπειτα από σέντρα του Ρομάριο και κεφαλιά. Οι φιλοξενούμενοι ισοφάρισαν με τον Π. Αλπίτση στο β’ μέρος με διαγώνιο σουτ, αλλά αυτό δεν ήταν αρκετό, μιας και δέκα λεπτά πριν από το τέλος, η ομάδα του Χρήστου Αναγνώστου πήρε τους τρεις βαθμούς με τον νεοεισελθόντα Ζαγκαβιέρο να δίνει την ασίστ στο Ρεφουγιάτι, που πλάσαρε για το τελικό 2-1 στο 80’.

ΜΙΚΡΟΘΗΒΕΣ (Αναγνώστου): Λανάι, Λάτος, Πορταρίτης, Αρχοντάκης (80’ Αναγνώστου), Αποστόλου, Βέτσκας Ι.Ε, Μελετιάδης(35’ Μαντάνης), Σκοτεινός, Ρεφουγιάτι, Ρομάριο, Νιφόρος (60’ Ζαγκαβιέρος).

ΗΡΑΚΛΗΣ (Κωτούλας): Μαλλιαρός Γ., Μουζουράκης (75’ Κωτούλας), Αλπίτσης Π, Στέκας, Γάκας, Βαλομένος, Αλπίτσης Η., Δαγκούλης, Μαλλιαρός Κ., Μαλλιαρός (40’ Μπισμπιλιάνης, 60’ Αργυρίου), Σιούτης.

Μαγνησιακός – Αθλος 5-2

Σκόρερ: (25’ Μπάλας, 33’, 35’ Φέιζο, 78’,85’ Θεοδωρόπουλος – 22’ Χρυσοστομίδης, 90’ Δήμας)

Εύκολο απόγευμα είχε ο Μαγνησιακός, ο οποίος αν και δυσκολεύθηκε αρχικά να βάλει την μπάλα στα δίχτυα, το πέτυχε και με το παραπάνω στη συνέχεια. Οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ στο 22’ με τετ α τετ του Χρυσοστομίδη, αλλά τρία λεπτά αργότερα ο Μπάλας έκανε το 1-1 με ψηλοκρεμαστή κεφαλιά. Από κεφαλιές προήλθαν και τα επόμενα δύο τέρματα με τον Προβιά να εκτελεί κόρνερ και τον Φέιζο να πετυχαίνει με τον ίδιο τρόπο το 2-1 και το 3-1 σε διάστημα δύο λεπτών. Στο β’ μέρος ο Θεοδωρόπουλος πέτυχε δύο τέρματα και συγκεκριμένα στο 78’ και στο 85’ με πλασέ. Ο Αθλος πέτυχε ακόμη ένα τέρμα στο φινάλε, με τον Δήμα να γράφει το τελικό 5-2 στο 90’.

ΜΑΓΝΗΣΙΑΚΟΣ (Πανόπουλος): Βίτσος, Κρανιάς (80’ Οικονόμου), Γκέρτσος, Προβιάς (60’ Κατσαμόρας), Κοντοβάς, Φέιζο, Μπάλας, Tσιάνος, Λέτο (70’ Μάϊπας), Θεοδωρόπουλος, Βασιλείου.

ΑΘΛΟΣ ΑΛΜΥΡΟΥ (Ζέρβας): Μπούντης, Σεκρέζης, Παπανικολάου (46’ Γιαννακός), Δήμας, Φωτιάδης, Κοντοβάς, Κούργιας (70’ Φάτσης), Μπιρμπίλης, Κομπούρας (80’ Τίτου), Νικογιάννης, Χρυσοστομίδης.

Αγροτικός – Μυρμιδόνες 0-1

Σκόρερ: (94’ Πιπινής)

Ενα τέρμα στις καθυστερήσεις του παιχνιδιού και συγκεκριμένα στο 94’ έκρινε την αναμέτρηση του Αγροτικού με τους Μυρμιδόνες, με την ομάδα του Λουκά Κατσαμπέκη να αποχωρεί με το τρίποντο χάρις σε πλασέ του Πιπινή έπειτα από σέντρα του Δ. Μπούρχα.

ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ (Κοντογιάννης): Γκόγκος, Θ. Βαλκανιώτης, Μάντζιος, Νιάκας, Μαβίδης, Κοντογιάννης, Γιάννης (60’ Κουτρούπης), Α. Βαλκανιώτης, Μητρακίδης, Πιπής, Γκαμάλιας.

ΜΥΡΜΙΔΟΝΕΣ (Κατσαμπέκης): Γώγος, Καλαμάς, Στέκας, Κουφάκης, Βέργας, Π.Μπούρχας, Μάντζαρης, Κοντοβάς (77’ Στουρνάρας), Πιπινής, Νανάς (60’ Δ. Μπούρχας), Χαλάτσης.

Δήμητρα Ευξ. – Αγία Αννα 4-1
Σκόρερ: (3’ Γαλατσίδης, 25’ Χατζέλας, 80’ Καρατέεβ, 90’ Γκαρνίδης- 45’ Φιλατζικιώτης)

Η Δήμητρα Ευξεινούπολης είναι η μόνη ομάδα που έχει πετύχει το απόλυτο στο 2ο Ομιλο,

με τους πράσινους να επικρατούν άνετα με 4-1 της Αγίας Αννας. Ο Γαλατσίδης άνοιξε μόλις στο 3ο λεπτό το χορό των γκολ με πλασέ, με τον Χατζέλα να σημειώνει το 2-0 στο 25’ έπειτα από σέντρα του Καρατέεβ. Πριν την ανάπαυλα ο Φιλατζικιωτης μείωσε σε 2-1 με κεφαλιά μετά από εκτέλεση φάουλ του Αντωνίου, αλλά η συνέχεια δεν ήταν το ίδιο αποδοτική για τους φιλοξενούμενους. Συγκεκριμένα δέκα λεπτά πριν από το φινάλε ο Καρατέεβ με σουτ μέσα από την περιοχή πέτυχε το 3-1, για να ακολουθήσει το 4-1 με λόμπα του Γκαρνίδη στο 90’, ο οποίος είχε και δοκάρι στο 10 με απ’ ευθείας εκτέλεση φάουλ.

ΔΗΜΗΤΡΑ (Σιαμέτης): Σαββίδης, Δάρας, Μπαράκου, Αντωνιάδης, Καρατέεβ, Βούλγαρης, Τσέργας, Γκαρνίδης, Ποζιόπουλος (63’ Γιάννης), Γαλατσίδας (85’ Πάντζιος), Χατζέλας (80’ Κακλιάς).
ΑΓΙΑ ΑΝΝΑ (Αθανασιάδης): Βλαχόπουλος, Τσαραώσης, Πριονιστής, Ταμπακόπουλος, Μπαρέκας, Αλεξανδρίδης (52’ Ρομάριο), Φιλατζικιώτης, Τσιουρέλης, Αντωνίου, Νιαώτης (80’ Ζάγκας), Αντωνόπουλος (68’ Κωστούλας).

Αχιλλέας – Αγχίαλος 1-1

Σκόρερ: (47’ Παναγιώτου – 3’ Σίμος)

Γκολ και εντυπώσεις μοιράστηκαν στο Αχίλλειο ο τοπικός Αχιλλέας απέναντι στην Αγχίαλο, η οποία προηγήθηκε με το Σίμο στο 3’, αλλά είδε στην επανάληψη τον Παναγιώτου να διαμορφώνει το τελικό 1-1 στο 47’.

ΑΧΙΛΛΕΑΣ: (Κουτμάνης) Σχουλής, Παναγιώτου (80’ Λούζης), Ντενίς, Τσουκαράς, Κορέττας, Τσεκούρας (85’ Γουρναρόπουλος), Λάμπος, Χορταριάς (45’ Αραπίτσας), Ζαφειρίου, Κουτσανίτης, Σπανός.

ΑΓΧΙΑΛΟΣ (Παναγιωτόπουλος): Δελανδρέας, Ρούλης, Αποστολόπουλος (75’ Κολώνης), Σίμος, Μαυρόπουλος, Τσέλιος, Στατήρας, Σγάτζης, Μαγκιώρος, Καπέσιος (46’ Λάζογλου), Τσακόγιας.

Β’ Κατηγορία

Α’ Ομιλος

1. Πηλέας 9

2. Ιάσων Α.Μ. 7

3. Μακρινίτσα 4

4. Δάφνη 6

5. Ελευθεριακός 6

6. Λεχώνια 4

7. Εθνικός 3

8. Ανθ. Γαζής 3

9. Α.Ε. 2002 3

10. Πανιώνιος 2

11. Τοξότης 1

12. Κένταυρος Ν.Π. 0

Β’ Ομιλος

1. Δήμητρα 9

2. Μαγνησιακός 7

3. Μικροθήβες 7

4. Ν.Α. Νίκης 6

5. Αγία Άννα 4

6. Μυρμιδόνες 4

7. Αχιλλέας 4

8. Ηρακλής Αγ. Θ. 3

9. Άθλος 3

10. Αγχίαλος 2

11. Αγροτικός 1

12. Αργοναύτες -6

* Οι Αργοναύτες αποσύρθηκαν από το πρωτάθλημα, ενώ η Αγχίαλος ξεκίνησε με -2 βαθμούς.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου