ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Άστραψε και βρόντηξε ο ΠΑΣ Γιάννινα, 4-0 τη Λάρισα

άστραψε-και-βρόντηξε-ο-πασ-γιάννινα-4-0-τ-678182

Με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Κόντε ο ΠΑΣ Γιάννινα συνέτριψε με 4-0 την Λάρισα για την 8η αγωνιστική της Super League.

Ο επιθετικός του «Αγιαξ» της Ηπείρου ήταν ασταμάτητος και πέτυχε χατ τρικ (10’, 52’, 74’), το άλλο τέρμα για τον ΠΑΣ σημείωσε ο Γιάκος στο 27’.

Η καλή μέρα φάνηκε από το… πρωί για τον ΠΑΣ Γιάννινα που πριν ακόμη συμπληρωθεί το 10ο λεπτό βρέθηκε μπροστά στο σκορ.

Ο Κόντε εκμεταλλεύτηκε την άσχημη απομάκρυνση του Καβουσάκη και με πλασέ έκανε το 1-0 για τους γηπεδούχους που πήραν αέρα δύο τερμάτων στο 27’ με σκόρερ αυτήν τη φορά τον Γιάκο.

Στην επανάληψη ο ΠΑΣ συνέχισε να είναι η μοναδική ομάδα που πίεζε στον αγωνιστικό χώρο. Στο 52’ ύστερα από εξαιρετική ενέργεια του Ζάιρο ο Κόντε έκανε το 3-0.

Το κερασάκι στην τούρτα ήρθε στο 74’ κι ενώ πρώτο τα Γιάννινα είχαν χάσει πολλές ευκαιρίες. Σκόρερ και πάλι ο Κόντε που έκανε χατ τρικ. Στα τελευταία λεπτά η ομάδα της Ηπείρου κατέβασε ταχύτητα και με το τελικό 4-0 πήρε μία σπουδαία νίκη.

Κίτρινες: Κόντε, Κοζορώνης / Φατιόν

ΠΑΣ Γιάννινα (Γιάννης Πετράκης): Περιστερίδης, Μπουκουβάλας, Μπέριος, Κοζορώνης, Γιάκος (77’ Δώνης), Ζάιρο (69’ Μαμπουλού), Τζημόπουλος, Μιχαήλ, Κόντε (76’ Κούτρης), Λίλα, Ναδάλες

Λάρισα (Άγγελος Αναστασιάδης): Καβουσάκης, Ρέντζας, Γιοβάνοβιτς (58’ Κουτσιανικούλης), Φάρκας, Ναβάρο (46’ Κόντορ), Πολ, Φατιόν, Γκόλιας, Ναζλίδης, Ντοντό, Ντέλετιτς (46’ Αβραάμ)

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου