ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ντέρμπι στο Φάληρο

ντέρμπι-στο-φάληρο-678639

Για την 8η αγωνιστική της Super League ο Ολυμπιακός με ΠΑΟΚ

Κομβική για το σκηνικό που θα επικρατήσει στην πρώτη πεντάδα της βαθμολογίας θεωρείται η 8η αγωνιστική της Super League, που σήμερα έχει ντέρμπι και θα ολοκληρωθεί αύριο Δευτέρα. Στο πρόγραμμα φυσικά δεσπόζει το βραδινό ντέρμπι του Φαλήρου μεταξύ Ολυμπιακού και ΠΑΟΚ.

Στο «Γ. Καραϊσκάκης» ο Ολυμπιακός, ανεβασμένος αγωνιστικά και ψυχολογικά από τις συνεχόμενες σπουδαίες επιτυχίες (νίκες επί ΑΕΚ, Πανιωνίου, Αστάνα) και την παρουσία του στην κορυφή του πρωταθλήματος από την προηγούμενη αγωνιστική, επιδιώκει να συνεχίσει στους ίδιους ρυθμούς. Στόχος των «ερυθρολεύκων» η νίκη στο δεύτερο ντέρμπι του πρωταθλήματος και η παραμονή στο ρετιρέ της βαθμολογίας. Για πρώτη φορά στην εφετινή αγωνιστική περίοδο οι Ομάρ και Σιόβας είναι στην αποστολή του Ολυμπιακού, ενώ πάλι εκτός είναι ο Μάριν!

Στην άλλη πλευρά, ο ΠΑΟΚ, έχοντας κάνει ίσως τη χειρότερη εμφάνιση μέχρι σήμερα από την έναρξη των υποχρεώσεων, με συνέπεια την ήττα από την Καραμπάγκ, προκάλεσε σκεπτικισμό στην ομάδα. Πλέον, στόχος στο Φάληρο είναι να παρουσιάσει ένα διαφορετικό πρόσωπο και η επιστροφή στα θετικά αποτελέσματα. Άλλωστε, με δεδομένες τις απώλειες μέχρι τώρα (τιμωρία -3 β., ισοπαλίες με Βέροια και Ξάνθη), στον «Δικέφαλο» δεν έχουν περιθώρια για νέες απώλειες, αφού θα τους αφήσουν πίσω βαθμολογικά. Στην αποστολή επιστρέφει ο Αθανασιάδης που προφυλάχθηκε κόντρα στην Καραμπάγκ, ενώ αμφίβολος παραμένει ο Μυστακίδης.

Αύριο τώρα στη Βέροια, ο Παναθηναϊκός, με αρκετά προβλήματα, αναζητεί το εφαλτήριο για ανάκαμψη αντιμετωπίζοντας την τοπική ομάδα. Εν μέσω έντονου προβληματισμού από την ήττα με την Ξάνθη την προηγούμενη αγωνιστική και της γλυκόπικρης γεύσης της ισοπαλίας με τη Σταντάρ στη Λιέγη, οι «πράσινοι» πέραν της νίκης δεν έχουν άλλη επιλογή. Και αυτό γιατί μετά την απώλεια της πρωτιάς την προηγούμενη αγωνιστική οποιοδήποτε άλλο αποτέλεσμα αύριο ενδέχεται να τους ρίξει κάτω από τη δεύτερη θέση. Στην άλλη πλευρά, οι γηπεδούχοι, μετά την ήττα στο Περιστέρι την προηγούμενη αγωνιστική, ψάχνουν την ευκαιρία να ανέβουν βαθμολογικά και να ξεκολλήσουν από την ουρά.

To πρόγραμμα

Ηρακλής – Ατρόμητος (16.00 Novasports 2)

Λεβαδειακός – Παναιτωλικός (18.15 Novasports 5)

ΠΑΣ Γιάννινα – Λάρισα (18.15 Novasports 2)

Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ (20.30 Novasports 1)

Αύριο, Δευτέρα 24/10

Βέροια – Παναθηναϊκός (19.30 Novasports 1).

Επιμέλεια ΒΑΣΙΛΗΣ ΖΗΝΕΛΗΣ

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου