ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ

Νίκη απέναντι σε φίλο

νίκη-απέναντι-σε-φίλο-678706

Για την 6η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής η Νίκη Βόλου φιλοξενεί σήμερα την Ιστιαία, θέλοντας τους τρεις βαθμούς απέναντι στην ομάδα, ενός δικού της παιδιού, του Μίκι Τσίρκοβιτς.

Οι κυανόλευκοι μετά από τρεις συνεχόμενες νίκες σε πρωτάθλημα και Κύπελλο επιστρέφουν σήμερα στις υποχρεώσεις τους για τον 2ο Ομιλο, υποδεχόμενοι στις 2.45μ.μ. την ομάδα της Ιστιαίας, του Μίκι Τσίρκοβιτς. O Σερβοέλληνας τεχνικός, ο οποίος κλείνει σήμερα τα 51 χρόνια ζωής, μετά την πενταετή του παρουσία στο Π. Μαγουλάς ως ποδοσφαιριστής αγαπήθηκε από τον κόσμο της ομάδας της Νέας Ιωνίας, αλλά σήμερα επιστρέφει για πρώτη φορά ως αντίπαλος μιας και στα 14χρόνια στα οποία εργάζεται ως προπονητής, ποτέ ξανά δεν αντιμετώπισε την ομάδα της Νίκης Βόλου.

Από τη μεριά της η Νίκη Βόλου θέλει σήμερα την 4η συνεχόμενη νίκη, υποδεχόμενη την ουραγό ομάδα του 2ου ομίλου της Γ’ Εθνικής στο Π. Μαγουλάς, όπου οι κυανόλευκοι μετρούν ήδη δύο νίκες σε πρωτάθλημα και Κύπελλο με τον Στέφανο Ξηροφώτο στον πάγκο τους, απέναντι στο Θεσπρωτό.

Μπορεί η ομάδα της Ιστιαίας να μοιάζει ως εύκολος αντίπαλος στα χαρτιά, μιας και μετά από 5 αγωνιστικές δεν έχει κατακτήσει ακόμη βαθμό ή βαθμούς, αλλά οι κυανόλευκοι θα πρέπει να το αποδείξουν αυτό και πάνω στο χορτάρι.

Αναμφίβολα οι εμφανίσεις των τελευταίων παιχνιδιών έχουν αναπτερώσει το ηθικό τόσο των φιλάθλων, όσο και των ποδοσφαιριστών, που είναι αισιόδοξοι για μια ακόμη καλύτερη συνέχεια, αρχής γεννωμένης από τη σημερινή αναμέτρηση με την Ενωση/Απολλώνιου Ιστιαίας.

Χωρίς Παπαδόπουλο, Κόκκα

Για τη σημερινή αναμέτρηση, όπως αναμένονταν, δεν υπολογίζονται οι Παπαδόπουλος και Κόκκας, με τον πρώτο να μην έχει προπονηθεί τις τελευταίες δύο εβδομάδες λόγω ίωσης και το δεύτερο να απουσιάζει λόγω στρατιωτικών υποχρεώσεων. Η προετοιμασία για τους παίκτες του Στέφανου Ξηροφώτου, ολοκληρώθηκε χθες με μία τελευταία προπόνηση – χαλάρωμα και στη συνέχεια ανακοινώθηκε η αποστολή, την οποία απαρτίζουν 19 ποδοσφαιριστές και σε σχέση με την περασμένη αναμέτρηση στο Κύπελλο, επιστρέφουν οι Παρασκευαΐδης, Τσιουρέλης.

Συγκεκριμένα ετοιμοπόλεμοι είναι οι: Τζήμας, Ράπτης, Παπαγεωργίου, Δημολιός, Παπαδήμας, Ναουμίδης, Πετράκος, Παρασκευαΐδης, Αλεξανδρής, Τορεζάνι, Τσιουρέλης, Κόλα, Ματθαίου, Νικλητσιώτης, Μαλακασιώτης, Κορέτα, Ζενούνης, Βέργος και Μέτσε.

Πρώτη φόρα ο Τρέβλας

Πρώτη φορά θα σφυρίξει σήμερα στο Βόλο ο Παντελής Τρέβλας, που ορίστηκε στον αγώνα Νίκη Βόλου – ΑΕ Ιστιαίας. Ο Παντελής Τρέβλας της Ενωσης Ημαθίας, πέρσι είχε 6 διαιτησίες στη Γ΄ Εθνική και ήταν και στο Βελεστίνο στο Ρήγας- Θεσπρωτός (2-2) και σήμερα θα έχει βοηθούς τους Γιώργο Αναστασίου και Απόστολο Καρακώστα από τη Λάρισα.

Τα εισιτήρια

Η διοίκηση ποδοσφαίρου της Νίκης Βόλου ανακοίνωσε τις τιμές των εισιτηρίων του παιχνιδιού για την 6η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής, στο Π. Μαγουλάς, με αντίπαλο την Ιστιαία.

  • Η γενική είσοδος ορίστηκε στα 10 ευρώ.
  • Γυναίκες και παιδιά 12 έως 18 ετών 5 ευρώ.
  • Παιδιά έως 12 ετών δωρεάν, απαραίτητη η συνοδεία από τον κηδεμόνα τους.
  • Ανεργοι, με την επίδειξη των απαραίτητων δικαιολογητικών 5 ευρώ.
  • Η είσοδος των φιλάθλων θα γίνεται αποκλειστικά από τις θύρες της οδού Μαιάνδρου, λόγω των εργασιών που πραγματοποιούνται στο βοηθητικό του Π. Μαγουλάς.
  • Οι φίλαθλοι θα έχουν πρόσβαση σε όλες τις θύρες του γηπέδου.
  • Τα παιδιά των Ακαδημιών, μαζί με την ομάδα των Νέων Αθλητών Νίκης Βόλου, καλούνται να βρίσκονται στις 2μ.μ. έξω από τα γραφεία της ερασιτεχνικής Νίκης, όπου συνοδεία των προπονητών τους, θα εισέλθουν στις εξέδρες του γηπέδου.
  • Από τις 10π.μ. πρωί της Κυριακής θα πωλούνται εισιτήρια στα γραφεία της ερασιτεχνικής Νίκης.
  • Τα εκδοτήρια θα ανοίξουν στις 1:15μ.μ. και οι πόρτες του γηπέδου στις 1.30μ.μ.

Το πρόγραμμα της 6ης Αγωνιστικής

Σήμερα – Κυριακή 23 Οκτωβρίου – 3μ.μ.

Νίκη Βόλου – Ιστιαία (2.45μ.μ.)

Ρήγας Φεραίος – Απόλλων Λάρισας

Πιερικός – Ολυμπιακός Βόλου

Αμβρακία Κ. – Μαύροι Αετοί

Εθνικός Φιλιππιάδας – Αστέρας Πετριτή

Πύδνα Κίτρους – ΑΕ Καραϊσκάκης

Τηλυκράτης – Διαγόρας Σεβαστής

Αχιλλέας Νεοκαισάρειας – Θεσπρωτός (χθες)

Βαθμολογία Γ’ Εθνικής 2ος Ομιλος

Θ. Ομάδα Ν-Ι-Η Γκολ Β.

1. Ολυμπιακός Βόλου 5-0-0 11-3 15

2. Διαγόρας Σεβαστής 5-0-0 11-3 15

3. Νίκη Βόλου 4-0-1 9-3 12

4. Απόλλων Λάρισας 4-0-1 12-4 12

5. Καραϊσκάκης 3-2-0 4-0 11

6. Πύδνα Κίτρους 3-1-1 7-3 10

7. Τηλυκράτης Λευκάδας 2-2-1 4-2 8

8. Πιερικός 1-3-1 4-4 6

9. Ρήγας Φεραίος 1-2-2 5-6 5

10. Μαύροι Αετοί 1-2-2 4-6 5

11. Αχιλλέας Νεοκαισάρειας 1-1-3 6-9 4

12. Θεσπρωτός 0-2-3 5-8 2

13. Αστέρας Πετρίτη 0-2-3 2-7 2

14. Εθνικός Φιλιππιάδας 0-2-3 4-11 2

15. Αμβρακία Κωστακίων 0-1-4 1-9 1

16. Ενωση Απολλώνιου/Ιστιαίας 0-0-5 2-13 0

Ρεπορτάζ: ΓΙΑΝΝΗΣ ΖΑΤΤΑΣ

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου