ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Λύσεις στην άμυνα αναζητεί ο Ρήγας

λύσεις-στην-άμυνα-αναζητεί-ο-ρήγας-680863

Λύσεις για την άμυνα αναζητεί η ομάδα του Ρήγα Φεραίου για το Κυριακάτικο (3 μ.μ.) παιχνίδι με τον Απόλλωνα Λάρισας στο στάδιο του Βελεστίνου στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Γ΄ Εθνικής. Τα προβλήματα για τον προπονητή Λάκη Μπακάλη εντοπίζονται στο κέντρο της άμυνας, αφού ο Βελεστινιώτης τεχνικός δεν υπολογίζει στον Σπύρο Γκάγκα, που είναι τιμωρημένος αλλά και στον Θανάση Μπόρα, που προέρχεται από τραυματισμό και είναι ανέτοιμος.

Επίσης στο Ρήγα εν όψει του Θεσσαλικού ντέρμπι με τον Απόλλωνα υπάρχουν κι άλλες απουσίες, όπως του Γιώργου Χατζή και του Χρήστου Δημητρίου αλλά και του στρατευμένου Κώστα Γουτούλη.

Για το κέντρο της άμυνας η λύση βρίσκεται στον Χρήστο Σπαθή, κάτι που έγινε και στον αγώνα του Κυπέλλου στην Ιστιαία, και ο Ρήγας Φεραίος την Κυριακή στο Βελεστίνο κόντρα στον ισχυρό Απόλλωνα Λάρισας θα αναζητήσει την 2η νίκη.

Ο Κωνσταντίνος Πανυτσίδης από την ΕΠΣ Κοζάνης είναι ο διαιτητής που θα διευθύνει την αναμέτρηση του Ρήγα Φεραίου με τον Απόλλωνα Λάρισας. Ο Πανυτσίδης φέτος ήταν διαιτητής στο Βόλο στο ματς με την Πετριτή, ενώ πέρσι σφύριξε και στο Βελεστίνο το ματς του Ρήγα με τον Φωκικό (1-1).Την Κυριακή 23/10 στις 15.00 στο Βελεστίνο θα έχει βοηθούς τους Χρήστο Τζιαμπάση και Βασίλειο Ιωαννίδη.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου