ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Αυλαία με Αίγινα ο Βόλος 2004

αυλαία-με-αίγινα-ο-βόλος-2004-505559

Κόντρα στην ομάδα της Αίγινας θα πέσει αύριο η αυλαία του πανελλήνιου πρωταθλήματος γυναικών, με τον Βόλος 2004 να φιλοξενεί την ομάδα της Αίγινας. Η 10η και τελευταία αγωνιστική θα ξεκινήσει αύριο στις 5 μ.μ. στο ΕΑΚ του Βόλου.

Την τελευταία τους παρουσία για το πανελλήνιο πρωτάθλημα γυναικών και την τελική του φάση θα πραγματοποιήσουν αύριο οι παίκτριες του Βόλος 2004, θέλοντας να κλείσουν με νίκη τις φετινές τους υποχρεώσεις. Μπορεί οι ερυθρόλευκες για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά να έφθασαν στη βρύση και νερό να μην ήπιαν, αλλά η παρουσία τους μόνο ως θετική κρίνεται. Στο αυριανό παιχνίδι οι δύο ομάδες θα παίξουν για το γόητρο, μιας και δεν έχουν τίποτα παραπάνω να κερδίσουν. Η τεχνική ηγεσία δεν έχει κάποια απουσία να σκέφτεται και αναμένονται όπως και στο περασμένο ματς με τη Γλυφάδα να γίνουν αρκετές αλλαγές. Στη αυριανή αποστολή βρίσκονται οι: Αναστασάκη, Κανιάκα, Σταμοπούλου, Μαλισιώρα, Τσιρδάνη, Ζήγρα, Δημητριάδη, Γιοβάνοβιτς, Παπαδοπούλου, Χατζηλιόντα, Κλόντζα, Λαβδογιάννη, Γουγούση, Μπαλαμούτη, Ντούσα, Πελεκούδα και Σάργκε δίχως να υπάρχουν προβλήματα τραυματισμών ή καρτών.

Τέσσερις για τις εθνικές ομάδες

Μπορεί το πανελλήνιο πρωτάθλημα γυναικών να ολοκληρώνεται αύριο, ωστόσο η δράση συνεχίζεται με τις υποχρεώσεις των αντιπροσωπευτικών συγκροτημάτων. Την ομάδα του Βόλος 2004 θα αντιπροσωπεύσουν τέσσερις παίκτριές του στις κλήσεις που έγιναν μέσα στην εβδομάδα. Αρχικά

στο εθνικό συγκρότημα γυναικών θα βρεθούν οι Δεσποινα Παπαδοπούλου και Γεωργία Μαλισιώρα. Οι ομοσπονδιακοί προπονητές υπολογίζουν τις ερυθρόλευκες παίκτριες για τον εκτός έδρας αγώνα με την αντίστοιχη της Δανίας στο πλαίσιο του 3ου προκριματικού ομίλου του Παγκοσμίου Κυπέλλου Γυναικών 2011. Η αναμέτρηση θα διεξαχθεί το Σάββατο 19/6/2010 και ώρα 15:30 Ελλάδας στο «Vejle Stadion». Από την άλλη στην εθνική ομάδα

Νεανίδων και Κορασίδων που θα πάρει μέρος στο διεθνές τουρνουά που διοργανώνει ο Δήμος Δράμας με τη συνεργασία της ΕΠΣ Δράμας από τις 26 Ιουνίου έως την 1η Ιουλίου θα βρεθούν οι Πελεκούδα Σοφία και Αναστασία Ζήγρα, ενώ στο τουρνουά θα συμμετάσχουν οι ομάδες της Τουρκίας και της Βουλγαρίας.

 

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου