ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Πήρε Μαρτίν… παίρνει Πετράς

πήρε-μαρτίν-παίρνει-πετράς-426462

Αρχή στις μεταγραφές των ξένων έκανε χθες ο Ολυμπιακός με τη συμφωνία με τον 28χρονο Αργεντινό επιθετικό της Ντεφένσα, Χουάν Μαρτίν, που ήταν στόχος από πέρσι. Ηταν από τους παίκτες που έχει δει ο τιμ μάνατζερ Τάκης Γιαννόπουλος, εντυπωσιάζει με τις επιδόσεις του και τα ποσοστά του και ανάγκασε τον ιδιοκτήτη της βολιώτικης ΠΑΕ να κάνει και την οικονομική υπέρβαση, για να φέρει στο Βόλο τον παίκτη που απέρριψε κι άλλες μεγάλες προτάσεις.

Τον Μαρτίν, για τον οποίο ο Ταχυδρόμος αποκλειστικά είχε γράψει από τις 27 Μαΐου, είχε παρακολουθήσει ο Σάκης Τσιώλης σε DVD και έχει πειστεί για τις ικανότητές του, ενώ ο παίκτης έχει ένα ακόμα πλεονέκτημα. Την περίοδο 2006-2007 ήταν συμπαίκτης με τον Ούμπιντες, ο οποίος φέρεται να έχει ερωτηθεί και να έχει δώσει τις δικές του καλές συστάσεις για την αξία του Μαρτίν.

Την περίοδο 2007-2008 με τη φανέλα της Εστουντιάντες Μπαΐα ήταν 1ος σκόρερ με 28 γκολ σε 31 ματς. Ο Juan Eduardo Martin στο φετινό πρωτάθλημα με την Club Sosial Deportivo Defensa Justicia είχε ένα καλό σερί, σκοράροντας σε έξι συνεχόμενες αγωνιστικές (8 γκολ), ενώ συνολικά πέτυχε 16 γκολ.

Ο Juan Eduardo Martin στο φετινό πρωτάθλημα με την Club Sosial Deportivo Defensa Justicia είχε ένα καλό σερί, σκοράροντας σε έξι συνεχόμενες αγωνιστικές (8 γκολ), ενώ συνολικά πέτυχε 16 γκολ και ήταν 2ος σκόρερ Nacional B πίσω από τον Diego Leandro Armani της Club Atletico Tiro Federal που πέτυχε 19 γκολ.

Ο Χουάν Μαρτίν σκόραρε στα 6 συνεχόμενα ματς 12/9/09 με Ινφαντίλες (1-3) στο 37′, 19/9/09 με Φέρρο (3-1) στο 51′, 25/9/09 με Ατλέτικο Πλατένσε (1-1) στο 48′, 29/9/09 με Ατλ. Μπελγράνο (2-2) στο 48′, ενώ στις 3/10/09 στο ματς με την Μπόκα Ούνιντος (3-3) πέτυχε χατ τρικ (3′, 63′ 88′), ενώ στο β΄ γύρο (14/3/10) κόντρα στην ιδία ομάδα (3-1) πέτυχε δυο γκολ, όπως δυο φορές σκόραρε και στη νίκη της Ντεφένσα κατά της Σεν Μάρτιν TUK στις 6/2 /10, και τελευταίο του γκολ ήταν στις 30/4/10.

Ο Ολυμπιακός δεν σταματά στον Μαρτίν και έχοντας ολοκληρώσει επαφές περιμένει και νέες αφίξεις από το εξωτερικό.

Από το εξωτερικό ανακοίνωση αναμένεται για τον 31χρονο Σλοβάκο Πίτερ Πετράς που έπαιζε πέρσι στη Λέφσκι Σόφιας και έχει θητεία σε Ιντερ Μπρατισλαβας, Ντουμπνίτσα και Σλόβαν στην πατρίδα του και στη Σατούρν στη Ρωσία.

Ο Σλοβάκος δεξιός μπακ -χαφ Peter Petráš που είναι 9 φορές διεθνής βρέθηκε χθες στην Ελλάδα και υποβλήθηκε στις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και αν δεν υπάρξει κάποιο πρόβλημα, τότε θα αποτελέσει τη δεύτερη μεταγραφή των «ερυθρόλευκων».

Ο Ολυμπιακός βρίσκεται σε αναμονή ενός Πορτογάλου, ενώ από τη Γαλλία ο 29χρονος Γιοχάν Οτκέρ της Σεντ Ετιέν μάλλον χρειάζονταν μεγάλη οικονομική υπέρβαση. Κοντά σε συμφωνία είναι με τον 24χρονο Γάλλο κεντρικό αμυντικός Χαβιέ Τομά, που έκανε μια πολύ καλή χρονιά με την Τουρ (28 συμμετοχές) με την οποία αγωνίζεται τα τρία τελευταία χρόνια, ενώ έχει περάσει και από Γκενιόν και Ροντέν.

Από τον ελληνικό χώρο έχει αποκτηθεί ο Ρίκκα, θεωρείται κλεισμένος ο 24χρονος αμυντικός Βαγγέλης Γκότοβος από τον Οδυσσέα Αναγέννησης, τα τυπικά απομένουν να καλύψει τη θέση Νο1… ο Ισπανός Χοσέ Μανουέλ Ρόκα του Πανθρακικού…και στις φήμες για τον Τουμέρ Μετίν ο εκπρόσωπός του ανέφερε ότι δεν υπάρχουν επίσημες επαφές με το Βόλο.

 

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου