ΑΘΛΗΤΙΚΑ

«Λιοντάρια» σε… σαλόνια!

λιοντάρια-σε-σαλόνια-454315

Τα «λιοντάρια» χρειάζονταν έναν πόντο στον… τελικό με τον ΟΦΗ για να ολοκληρώσουν τη φοβερή πορεία τους στα play off, το ισόπαλο 1-1 τους τον έδωσε και τους μετέτρεψε σε συνοδούς των Ολυμπιακού Β. και Κέρκυρας στα «σαλόνια».
Ο ΟΦΗ, -αγωνιζόμενος με δέκα παίκτες από το 54’ λόγω αποβολής του Μπούρμπου- μπόρεσε απλά να απαντήσει (47’ Ογκουνσότο) στο γκολ του Παπάζογλου (34’),ενω υπήρξαν και διαμαρτυρίες των Κρητικών για γκολ του Βλόνταρτσικ που κακώς δεν μέτρησε ως οφσάιντ.
Η δύσκολη κεφαλιά του Παπάζογλου, μετά την ωραία σέντρα του Τάντιτς στο 34’, δεν μπόρεσε να απομακρυνθεί από τον Βεζυρίδη και έδωσε στους γηπεδούχους προβάδισμα και το δικαίωμα να «κουμαντάρουν» το παιχνίδι.
Το γκολ του Πανσερραϊκού, ωστόσο -εκτός των παικτών του ΟΦΗ- φαίνεται ότι… αποσυντόνισε και τους προβολείς του Δημοτικού Σταδίου, οι οποίοι αμέσως μετά την επίτευξή του, άρχισαν να… παραδίδουν πνεύμα. Χρειάστηκε, δε, να περάσουν πάνω από 45 λεπτά ώστε να τερματιστεί η ειδυλλιακή ατμόσφαιρα που δημιούργησαν και το β’ μέρος να ξεκινήσει.
Μαζί με τα… φώτα, όμως, στο ματς επέστρεψε σχεδόν αμέσως μετά τη σέντρα και ο ΟΦΗ! Ο νεοεισελθών Ογκουνσότο δεν χρειάστηκε παραπάνω από μία επαφή με την μπάλα για να ισοφαρίσει και πλέον όλα θα παίζονταν «στα ίσια». Ομως η ισοπαλία έστειλε τους Σερραίους στα σαλόνια…
ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ (Ντράγκαν Κοκότοβιτς): Κοτταράς, Γαλανόπουλος, Παπάζογλου, Τάντιτς, Μπανγκουρά, Κάστρο, Σκάγκλια, Ανάκογλου, Μιχαήλ, Γεωργιάδης, Ν. Ζαπρόπουλος.
ΟΦΗ (Γιώργος Παράσχος): Βεζυρίδης, Κωσταντινίδης, Ακότο, Κάλαϊτζιτς, Κιάσσος, Μπούρμπος, Πόποβιτς, Νατσούρας, Βλόνταρτσικ, Κατσικογιάννης, Μπερτίν

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου