ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Πήρε Β. Ιωαννίδη… πάει και για διπλό

πήρε-β-ιωαννίδη-πάει-και-για-διπλό-701284

Επιμέλεια: ΒΑΣΙΛΗΣ ΖΗΝΕΛΗΣ

Μια ακόμη μεταγραφική κίνηση έκανε ο Ολυμπιακός Βόλου μετά το πρόβλημα που προέκυψε με τον Σταύρο Μανάλη, ο οποίος πέτυχε την είσοδό του στη σχολή της Αστυνομίας και μέσα στον Οκτώβριο θα κληθεί να φοιτήσει. Στον Ολυμπιακό κινήθηκαν άμεσα για να καλύψουν τη θέση και μάλιστα με εμπειρία παραπάνω κατηγορίας…

Η νέα προσθήκη στο ρόστερ της ομάδας του Ολυμπιακού πραγματοποιήθηκε χθες με την απόκτηση του Βασίλη Ιωαννίδη. Ο 25χρονος αριστερός μπακ έχει γράψει στο ενεργητικό του, τα τελευταία δύο χρόνια, 50 συμμετοχές τόσο με τον Αχαρναϊκό, όσο και με τον Α.Ο. Χανίων παίκτης του οποίου ήταν στο περσινό δεύτερο μισό της αγωνιστικής χρονιάς. Στο παρελθόν έχει αγωνιστεί στον Ηλυσιακό, στο Ουγγρικό πρωτάθλημα, στον Αρη Βύρωνα, τον Ηρακλή Θεσσαλονίκης (U21) και τον ΠΑΟΚ Γλυφάδας.

Να σημειωθεί πως ο ποδοσφαιριστής θα συνέχιζε την καριέρα του στην Γ’ Εθνική της Μεγάλης Βρετανίας, ωστόσο γραφειοκρατικές δυσλειτουργίες, δεν του επέτρεψαν τη μετάβασή του στο εξωτερικό.

Στην ανακοίνωση της διοικούσας επιτροπής ποδοσφαίρου του Ολυμπιακού αναφέρεται πως «πρόκειται για έμπειρο ποδοσφαιριστή και με πολλές παραστάσεις από τη Football League, ο οποίος θα ενισχύσει την αμυντική γραμμή της ομάδας μας.

Η Διοικούσα Επιτροπή Ποδοσφαίρου τον καλωσορίζει στην οικογένεια του Ολυμπιακού Βόλου και εύχεται να ανταποκριθεί στους υψηλούς στόχους που έχει θέσει η ομάδα μας».

Στο μεταξύ τα βλέμματα όλων από χθες είναι στραμμένα στο επόμενο ματς στην Πιερία όπου ο Ολυμπιακός θα αντιμετωπίσει την Πύδνα Κίτρους θέλοντας το τέσσερα στα τέσσερα.

Κόντρα στην Πύδνα ο Ολυμπιακός ποντάρει στις δικές του δυνάμεις, την ποιότητά του, τον κόσμο και τις πολλές λύσεις αφού μάλλον θα στερηθεί και πάλι τους Ζώνα και Ντα Κόστα.

Συμπαράσταση του κόσμου

Σημαντική όμως αναμένεται να είναι η συμπαράσταση του κόσμου του Ολυμπιακού και στο παιχνίδι με την Πύδνα, καθώς υπάρχει μεγάλη κινητοποίηση. Πέρα από τους οργανωμένους οπαδούς, οι οποίοι διοργανώνουν εκδρομή για το Κίτρος την προσεχή Κυριακή 2/10, την ομάδα αναμένεται να ακολουθήσουν στην Πιερία και αρκετοί ακόμη Βολιώτες φίλαθλοι.

Οσον αφορά τη εκδρομή που διοργανώνουν οι Austrian Boys, υπάρχει και σχετική ανακοίνωση που αναφέρει: «Το ταξίδι της ομάδας μας σε γήπεδα και χωριά με ομάδες που παίζουν το παιχνίδι της ιστορίας τους όταν αγωνίζονται με τον Ολυμπιακό Βόλου, συνεχίζεται. Εμείς πρέπει να ακολουθούμε παντού και να στηρίζουμε την ομάδα μας, δείχνοντας σε όλους ότι η κυριαρχία του Ολυμπιακού Βόλου σε όλα τα επίπεδα δεν αμφισβητείται από κανέναν.

Διοργανώνουμε λοιπόν εκδρομή την Κυριακή στην Πιερία για τον αγώνα με την Πύδνα Κίτρους με κόστος συμμετοχής 8 ευρώ. Πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής καθημερινά 6 με 10 στο ΕΑΚ».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου