ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Τζαναβάρας: «Δίκαιη η νίκη μας»

τζαναβάρας-δίκαιη-η-νίκη-μας-703880

Ο Παναγιώτης Τζαναβάρας, τεχνικός των ερυθρολεύκων, τόνισε πώς τα περιθώρια βελτίωσης για την ομάδα του Ολυμπιακού είναι πολλά, σημειώνοντας πώς η νίκη της ομάδας του είναι απόλυτα δίκαιη. Αναλυτικά: «Είχαμε να αντιμετωπίσουμε μια καλά στημένη αμυντικά ομάδα. Είχαμε δουλέψει πάνω σε αυτό το κομμάτι. Θέλαμε να πλαγιοκοπήσουμε, θέλαμε υπομονή και επιμονή και την είχαμε. Θα μπορούσαμε να είχαμε σκοράρει και τρίτο γκολ. Χάσαμε κραυγαλέες ευκαιρίες για να διευρύνουμε το σκορ στις αρχές του δευτέρου ημιχρόνου. Πολλές φορές τα εύκολα χάνονται και τα δύσκολα μπαίνουν. Ήμασταν αρκετά καλύτεροι. Η νίκη μας ήταν δίκαιη. Ο κόσμος ευχαριστήθηκε το ποδόσφαιρο, που παίξαμε. Έχουμε πολλά περιθώρια βελτίωσης και θα συνεχίσουμε να δουλεύουμε παιχνίδι με παιχνίδι. Συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές μου. Ευχαριστούμε τον κόσμο για τη συμπαράσταση. Συνεχίζουμε με ένα δύσκολο παιχνίδι στην Πύδνα και θα επικεντρωθούμε σε αυτό. Καλή συνέχεια στον Τηλυκράτη, που είναι πολύ καλή ομάδα και θα δυσκολέψει πολλούς αντιπάλους της».

«Ηταν το καλύτερό μας παιχνίδι», σχολίασε ο κ. Τζαναβάρας σε ερώτηση που δέχθηκε, ενώ εξέφρασε τον προβληματισμό του για τα κενά της ομάδας, όταν έχει το προβάδισμα και χαλαρώνει, υπογραμμίζοντας ότι είναι κάτι στο οποίο η ομάδα του πρέπει να δουλέψει.

Ο Γιαννης Δωματάς, από την πλευρά του ανέφερε: «Θεωρώ ότι η νίκη μας είναι δίκαιη. Παιχνίδι με παιχνίδι βρίσκουμε τα πατήματά μας και γινόμαστε οικογένεια. Αυτό είναι το ζητούμενο, να γίνουμε μία μεγάλη και δυνατή οικογένεια. Το σημαντικό είναι ότι η αντίπαλη ομάδα ήρθε για να μας αντιμετωπίσει στα ίσα και θέλω να τους δώσω συγχαρητήρια. Πέρασε κι αυτή η νίκη. Κοιτάμε το επόμενο παιχνίδι. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στους συμπαίκτες μου, στους προπονητές, στον πρόεδρο και στον κόσμο, που μας στηρίζει. Θέλω να μας στηρίζει σε κάθε παιχνίδι».ζ

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου