ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Τα διαρκείας… “κλείνουν” τις μεταγραφές

τα-διαρκείας-κλείνουν-τις-μεταγρ-426462

Τα εισιτήρια διαρκείας που αρχίζουν να διατίθενται από σήμερα και έχοντας κεντρικό σύνθημα «Στήριξε την ομάδα της πόλης μας, ζήσε τη μαγεία της Super League» αναμένεται να επισπεύσουν και να κλείσουν και τις πρώτες μεταγραφές για τον Ολυμπιακό που με τις μέχρι τώρα “κινήσεις” του δείχνει πως ετοιμάζει μεγάλα πράγματα …για τη μεγάλη κατηγορία
Ηδη σε όλη την Ελλάδα αίσθηση προκάλεσαν τόσο το κλείσιμο μεγάλων διεθνών φιλικών αγώνων στο τρίτο στάδιο της προετοιμασίας στη Βόρειο Ιταλία , όσο και τα ονόματα που συζητά να φέρει στον Ολυμπιακό η Βολιώτικη ΠΑΕ.
 Η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας ξεκινά για όλους σήμερα με προτεραιότητα και δικαίωμα ανανέωσης θέσεων των παλαιών κατόχων Gold & Silver, έως την 30η Ιουνίου. Η διάθεση γίνεται από τα γραφεία της ΠΑΕ , Π. Μελά 3 με Ιάσονος, Βόλος, τηλ: 24210 34507, fax: 24210 34509,
e-mail: [email protected] καθώς και με ηλεκτρονική αίτηση μέσω του επίσημου site της ΠΑΕ
Ως γνωστον κατηγορίες των εισιτηρίων διαρκείας του Ολυμπιακού Βόλου ειναι :
VIP GOLD (Θύρα 4) 1000 ευρώ- VIP SILVER (Θύρα 4) 500 ευρώ- SPECIAL (ΘΥΡΑ 3-5) 300 ευρώ- RED (ΘΥΡΑ 1) 250 ευρώ- AUSTRIAN (οργανωμένοι) 150 ευρώ- WOMAN (για τη γυναίκα φίλαθλο) 100 Ευρώ και KIDS (για παιδιά ηλικίας έως και 14 ετών)100 Ευρώ.

 

Τζετζέ, Μαρτίν και Νο1 οι πρώτοι

Ο Ιβοριανός Φρανκ Τζα Τζετζέ, ο Αργεντίνος Χουάν Μαρτίν και ένας γκολκίπερ πιθανόν ο διεθνής Πολωνός Σεμπάστιαν Πρζιρόφσκι αναμένεται να είναι οι πρώτες μεταγραφές για τον Ολυμπιακό .

Ο Ιβοριανός (από την Ακτή Ελεφαντοστού ) 23χρονος μεσοεπιθετικός Φρανκ Τζα Τζετζέ με θητεία στην Γαλλία αναμένεται στην Ελλάδα για εργομετρικές εξετάσεις, ο Αργεντινός επιθετικός Χουάν Μαρτίν μέσω εκπροσώπου του βρίσκεται μια ανάσα για την υπογραφή προσυμφώνου, ενώ ο Πρζιρόφσκι θα έρθει ως δανεικός από την Πολώνια Βαρσοβίας.
Ο Αφρικανός ποδοσφαιριστής Τζετζέ για τον οποίο έχει ανάψει το πράσινο φως και ο Σάκης Τσιώλης αναμένεται στην Αθήνα και εφ’ όσον οι εργομετρικές εξετάσεις στις οποίες θα υποβληθεί δεν δείξουν κάποιο πρόβλημα, θα υπογράψει συμβόλαιο με τους «ερυθρόλευκους».
 Ο 23χρονος αγωνιζόταν πέρυσι με τη μορφή δανεισμού στη Βαν από την Στρασμπούρ που υποβιβάστηκε και αφήνει ελεύθερους πολλούς ποδοσφαιριστές της, μεταξύ των οποίων και ο Ιβοριανός. Ο Τζα Τζετζέ ξεκίνησε την καριέρα του από την Παρί Σεν Ζερμέν, αλλά τις καλύτερες εμφανίσεις του, τις πραγματοποίησε με τη φανέλα της Γκρενόμπλ την τριετία 2007-09
Ο 28χρονος επιθετικός της Ντεφένσα Χουάν Μαρτίν, είναι φορ κορυφής και την περίοδο 2007-2008 με τη φανέλα της Εστουντιάντες Μπαΐα ήταν 1ος σκόρερ με 28 γκολ σε 31 ματς, ενώ ήταν και συμπαίκτης με τον Ούμπιντες
 Ο Juan Eduardo Martin στο φετινό πρωτάθλημα με την Club Sosial Deportivo Defensa Justicia είχε ένα καλό σερί σκοράροντας σε έξι συνεχόμενες αγωνιστικές (8 γκολ), ενώ συνολικά πέτυχε 16 γκολ και ήταν 2ος σκόρερ στη Nacional B πίσω από τον Diego Leandro Armani της Club Atletico Tiro Federal που πέτυχε 19 γκολ .
Ο Σεμπάστιαν Πρζιρόφσκι είναι δίμετρος τερματοφύλακας της Πολόνια Βαρσοβίας είναι εννέα φορές διεθνής και σύμφωνα με πολωνικό δημοσίευμα, η διοίκηση των «ερυθρόλευκων» έχει καταθέσει πρόταση ούτως ώστε να τον αποκτήσει ως δανεικό για την τρέχουσα σεζόν. Πολόνια και Ολυμπιακός βρίσκονται κοντά σε συμφωνία για τη μετακίνηση του 28χρονου κίπερ, ο οποίος θα είναι έτοιμος στις αρχές Ιουλίου, καθώς μετά τη λήξη του πρωταθλήματος υποβλήθηκε σε αρθροσκόπηση στο γόνατο.
Θα πρέπει να σημειώσουμε πως ο Πρζιρόφσκι βρέθηκε στο στόχαστρο της Τότεναμ πριν από ενάμιση χρόνο, καθώς ο προπονητής των Λονδρέζων Χάρι Ρέντκναπ τον είχε στη λίστα του και τον προόριζε για μπακ απ του Βραζιλιάνου Γκόμεζ. Μάλιστα, οι Πολωνοί τον κοστολογούσαν στο 1 εκατομμύριο ευρώ.
 
Δυνατά φιλικά με θέα τις Αλπεις
Οσον αφορά την προετοιμασία, το τρίτο βασικό στάδιο θα πραγματοποιηθεί στο Πράτο στη Βόρεια Ιταλία (στα σύνορα με Αυστρία, νότια του Τιρόλο) και ήδη έχει κλειστεί ένα σύγχρονο προπονητικό κέντρο στο ξενοδοχείο «Garden Park», σε ειδυλλιακό, καταπράσινο περιβάλλον και με θέα τις Αλπεις . Μάλιστα, ο Ολυμπιακός θα δώσει πολύ δυνατούς φιλικούς αγώνες, καθώς στις 30 Ιουλίου θα λάβει μέρος σε τουρνουά (αγώνες 45’) με αντιπάλους τη Νάπολι και τη Χέρτα Βερολίνου, στις 2 Αυγούστου θα αντιμετωπίσει τη Φιορεντίνα, ενώ στις 5 Αυγούστου θα κοντραριστεί με τη Ρόμα ή τη Λάτσιο. Νωρίτερα, στις 28 Ιουλίου, θα δοθεί φιλικό με την Κρεμονέζε. Ως γνωστό, η πρώτη συγκέντρωση έχει οριστεί για τις 28 Ιουνίου και το πρώτο στάδιο θα διεξαχθεί στο Καρπενήσι από τις 14 Ιουλίου έως τις 23. Η αναχώρηση για τη Βόρεια Ιταλία είναι στις 25 Ιουλίου και η επιστροφή στις 8 Αυγούστου.
 

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου